מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסאות בטיחות - מלידה וגם לגיל 3נועה11/10/2021
היי קובי,
אתה עושה עבודת קודש :)
יש לנו 2 רכבים וילד בן שנתיים וחצי שיושב בכיסא צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס, כיסא מעולה כהמלצתך. ברכב השני הוא יושב בכיסא ישן שברצוני להחליף.
עכשיו עומדת להיוולד לי תינוקת. אם ארצה ששני הילדים יישבו בשני הרכבים בכיסא צ'יקו נקסטפיט אצטרך לקנות עוד 3 כאלה וזה לא הגיוני לכיסא שעולה כ1500 שח... אולי תוכל להמליץ לי על דגמים זולים יותר? אני מניחה שלרכב בו נוסעים נסיעות ארוכות באמת אקנה עוד נקסטפיט, אז מה כדאי ברכב השני (נוסעים בו כמעט רק לגן וחזרה), עבור הילד בן כמעט 3 ותינוקת שתיוולד בקרוב? אולי בכלל עדיף סלקל? סלקל מרגיש לי פחות בטיחותי מכיסא.
תודה תבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוסטר גרקו נאוטילוס סנאגלוג
קובי סופר12/10/2021שלום נועה,
מה שאני ממליץ: לגדול לרכוש בוסטר גרקו נאוטילוס סנאגלוג.
אתמול ראיתי באתר מיי בייבי שהם מוכרים ב-899 ש"ח
היתרונות: 1. הצ'יקו יעבור לתינוקת. 2 הגרקו יכול לשמש עד גיל 12 ללא צורך בקניה בהמשך. 3. הגרקו יותר צר מהצ'יקו לכן ישאיר לכם טיפה יותר מקום מאחור. 4. יש לו פטנט התקנה קל ככה שניתן לנייד מרכב לרכב, אם יש רכב שלישי של סבא/סבתא. זה לגבי הרכב הראשי.
לגבי הרכב השני כאן זה שיקול שלכם. אם להישאר באותה מתכונת או ללכת על דגמים זולים.
בדרך כלל הרוב הולכים על דגמים זולים ובטוחים.
יש את קוסקו סנרה שהוא מעולה בטיחותית אך לא נוח לדעתי לתינוקת שנולדה. בנושא הזה לדעתי צ'יקו רמה אחת מעל כולם אבל הוא יקר. אפשר ללכת על גרקו מיי סייז שהוא בטיחותי ויחסית נוח. אולי לא מושלם לחודשים הראשונים כמו צ'יקו אבל מגיל 3-4 חודשים זה כבר בסדר ואלו חודשים שפחות יוצאים. גם ניתן ללכת על סלקל כמו שרשמת ואחר כך לרכוש את הסנרה, זה יצא יותר זול מצ'יקו.
לגדול ניתן לרכוש בוסטר רצועות של גרקו טרנזישיין או עוד נאוטילוס (אופציה עדיפה לדעתי אך יקרה).
אפשר לקחת הימור/סיכון ולחכות לחודש הבא למבצעי שופינגIL, בלאקפריידי, סייבר מנדיי וכו'. אני חושב שהנואטילוס במחיר טוב כרגע וקשה מאוד להשיג אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכיסא הישן ברכב המשני הוא איזה ברייטקס ישן
נועה13/10/2021תודה קובי על התשובה המפורטת!!
הילד יושב בכייף נגד כיוון הנסיעה, אז בכלל לא עלה בדעתי לקחת לו את הצ'יקו כי זה יותר בטיחותי הרי. הכיסא הישן ברכב המשני הוא איזה ברייטקס ישן, גם נגד כיוון הנסיעה. עד איזה גיל סביר למשוך נגד הכיוון?
בנוסף אני לא רואה נאוטילוס באתר מיי בייבי אבל הגוגל מראה הרבה תוצאות בכלל ב-699... זה הכיסא המדובר??
(צירפתי תמונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההמלצה עד שנתיים אך גם עד גיל 4 שנים
קובי סופר14/10/2021שלום נועה,
לגבי נגד הכיוון. ההמלצה עד שנתיים אך גם עד גיל 4 שנים זה יותר בטיחותי ואם התינוק/ילד מסכים זה מעולה.
בדרך כלל זה די נדיר.
לגבי הגרקו, יש כמה דגמים לנאוטילוס, אלו שבתמונה הם לא מה שאני ממליץ זו הגרסא האירופאית של הנאוטילוס. צריך לחפש נאוטילוס סנאגלוק. כמו שרשמתי מאוד קשה להשיג.
בדקתי שוב באתר מיי בייבי וכן מופיע:
תנסי לחפש: Nautilus SnugLock LX באתר שלהם.
שאני רושם בגוגל נאוטילוס סנאגלוק זו התוצאה הראשונה.
לצערי אין לי יכולת להדביק כאן קישורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)