המלצה על טיולון יציב עם ישיבה ישרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון יציב עם ישיבה ישרה
    נעצה
    12/10/2021

היי, מחפשת טיולון לבן שנתיים שיהיה יציב, עם ישיבה כמה שיותר ישרה. היה לנו את אינגליזינה זיפי לייט שהיה מעולה אבל התקלקל כבר ולא נמכר יותר בחנויות. ניסינו את האינגליזינה סקאץ' אבל הריפוד לא נשלף ובמנח הרגליים יש סוג של ברזל שממש הפריע לילד. ניסינו גם את האיזיווקר xs אבל הילד סוג של "מתגלש" בו קדימה. הוא עם עיכוב התפתחותי אז עדיין מתניידים הרבה עם טיולון ובגלל שכבר בן שנתיים, צריכה טיולון כמה שיותר יציב. לא משנה לי אם אין בו שכיבה מלאה. המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם תמצאו פליק si אז הוא עדיף מבחינת הניוד

קובי סופר
    13/10/2021

שלום נעמה,

אני ממליץ לבדוק את פג פליקו מיני. אם תמצאו פליק si אז הוא עדיף מבחינת הניוד אבל ככל שידוע לי כבר לא משוק.
    הפג מאוד דומה לאינגלזינה ולכן נראה לי שיענה מעולה לדרישות.
    אפשר גם לבדוק את מקלארן טכנו XT, הוא טיפה יותר צר אך הניוד שלו יותר נוח.

בגדול גם הפג וגם המקלארן הם טילונים מהדור הישן. אלו טיולונים שנבנו סביב התינוק והנוחות שלו בניגוד לטיולונים המודרניים שנבנו סביב ההורה, הנוחות של ההורה שזה מתבטא במשקל קל, קיפול קל וקטן, ניוד נוח ביד אחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו