חיפוש אחר עגלה משולבת ומאוד מבולבלים מהמבחר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חיפוש אחר עגלה משולבת ומאוד מבולבלים מהמבחר
    הודיה
    15/10/2021

שלום!
    אנחנו מחפשים עגלה משולבת ומבולבלים מהמבחר... נשמח לדעתך על 4 האפשרויות שחשבנו עליהן בינתיים, ואם יש אפשרות טובה יותר שלא נכללת בארבעתן - נשמח לשמוע עליה...
    הקריטריונים החשובים לנו הם:
    - עגלה שתחזיק לשנים, לילדים שעוד יבואו... שלא תישחק ותתפרק לנו אחרי ילדה אחת..
    - בטיחותית ובריאה לתינוקת (מניחה שזה קריטריון שנכלל בכל עגלה עם תו תקן..)
    - שהטיולון פונה לשני הכיוונים ויכול גם להיפתח למצב שכיבה מלאה
    - שתצליח לשרוד לא רק בעיר, אם כי אנחנו גרים בעיר אז עיקר השימוש יהיה במדרכות סלולות
    - ניוד נעים, שלא כל מהמורה בדרך תורגש..
    - אם אפשר שתהיה נוחה לקיפול ולא כבדה מדי, אך יותר חשובים לנו הקריטריונים הקודמים...

העגלות שחשבנו עליהן הן:
    - ספורטליין סיילו xl / סיילו pl
    - טייגר 2 של בייבי בוס
    - מאמס&פאפס ארמדילו

נשמח לחוות דעת עליהן, ומה עדיף לצרכים שלנו (וכאמור אם יש הצעה לעגלה נוספת באותם מחירים בערך, שלא כתבנו ומתאימה לצרכינו - נשמח לשמוע..)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל ה-3 מעולות לדרישות ולתקציב ואין לי המלצות נוספות

קובי סופר
    16/10/2021

שלום הודיה,

ראשית נתחיל מהסיילו מכיוון שרשמת 2 דגמים.
    אני תמיד אמליץ על הXL. העגלות עצמן זהות טכנית, פשוט על PL משלמים יותר בגלל העיצוב של פסי המתכת מסביב לאמבטיה ולגגון הטיולון. אז מעבר למחיר גבוה יותר מקבלים גם משקל גבוה במעט ולדעתי ביום חם מאוד המתכות מתחממות ומחממות את האמבטיה או הטיולון. לכן אני לא מוצא סיבה לשלם יותר על מוצר זהה שלדעתי פחות טוב רק בשל העיצוב.

עכשיו שנשארנו עם 3.
    חוזק, זה עניין של שימור, תפעול ואחזקה נכונים ואני מבטיח שגם עגלות ב-1000 ש"ח יחזיקו 3 ילדים.
    סה"כ הארמדילו הכי ותיקה אבל גם הסיילו וגם הטייגר עם הורים ל-2 ילדים ומתפקדות מעולה.
    בטיחות, זהות. דרישות התקנים זהות ותקפות לכולן ככה שכולן עומדות בתקן.
    בכולן טיולון דו כיווני עם שכיבה כמעט מלאה.
    בניוד כולן עם גלגלים גדולים. ההמלצה שלי לגשת לחנות. לשים בכל אחת מהן משקל של 12 ק"ג. לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, זה נותן מדד די אמיתי איך הן ירגישו ביומיום. לדעתי הטייגר עדיפה גם בגלל שיש לה גלגלים מחומר איכותי יותר, קפיצים עדיפים והיא קלה משמעותית המ-2 האחרות ולכן שדוחפים פחות משקל קל יותר לנייד.
    קיפול, כולן מתקפלות בקלות ביד אחת. לכל אחת מנגנון שונה אך עדיין סופר קל לקפלן. צריך לתרגל פעם, פעמיים אפילו 3 וזה יהיה בקלות בהינף יד.
    במשקל כמו שרשמתי קודם יש הבדלים כשמקפלים עם הטיולון:
    ארמדילו: 11.6 ק"ג
    סיילו אקסל: 10.3 ק"ג
    טייגר: 8.8 ק"ג

לדעתי כל ה-3 מעולות לדרישות ולתקציב ואין לי המלצות נוספות.
    לדעתי הטייגר והפליפ מציעות מושב טילון עדיף על הסיילו מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק בשתיהן. בסיילו זה בד מתוח עם לוח פרספקט בתוכו, זה גם פחות נוח לכיבוס בגלל הלוח.

כמו שרשמתי בניוד ובקיפול, צריך להתנסות לבד בכולן ולקבל החלטה מה נכון לכם יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה לשאלה

הודיה
    16/10/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנות שבה אפשר לראות את שלושת הדגמים

הודיה
    16/10/2021

יש לך המלצה על חנות שבה אפשר לראות את 3 הדגמים עליהם כתבת, באיזור ירושלים/מודיעין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להתקשר לחנויות ולברר אם יש להם

קובי סופר
    17/10/2021

שלום הודיה,

אני לא יודע לומר במדויק. אני חושב שברהיטי אור בירושלים יש את כל ה-3. אולי גם בגיליס מודיעין ובתינוקי מודיעין עלית. צריך להתקשר לחנויות ולברר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה לשאלה

הודיה
    17/10/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו