מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מעוניינים לרכוש כיסא בטיחות לרכב לתינוקת בת 9 חודשיםהדר17/10/2021
היי קובי,
אודה לעזרתך.
אנחנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות לרכב לתינוקת בת 9 חודשים. עד היום ישבה בסלקל.
חשוב כמובן שכסא הבטיחות יהיה ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר, וגם נוח לתינוקת.
היינו מעוניינים לקנות כסא שיותיר די מקום להוסיף בעתיד במושב האחורי כסא בטיחות נוסף ואפילו שניים.
יש מוצר שעונה על כל הדרישות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשים כיסא בטיחות לרכבים של הסבים
הדר17/10/2021בנוסף אנחנו מחפשים כסא בטיחות לרכבים של הסבים. גם במקרה הזה נושא הבטיחות חשוב מאוד, אך ניתן להתפשר על נוחות, שכן יהיה מדובר בנסיעות קצרות, ומחפשים כיסא לא יקר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר גם לקהל להמליץ על עגלות
שרה18/10/2021קוסקוס סנירה. אחלה כיסא: זול ובטיחותי וסה"כ נוח- מגיל 0 ועד 4 בערך.. (אין לי ניסיון עם גיל 0. אנחנו מעבירים לקראת שנה וחצי- כשמגיע גבול המשקל של הסלקל)
יתרון נוסף- צר במידה כזו שניתן להכניס 3 מושבים במושב האחורי של הרכב.
מתאים לקשירה לשני הכיוונים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההמלצה שלי תמיד לבדוק פיזית בחנות שנוח
קובי סופר18/10/2021שלום שרה,
בהחלט מותר לקהל להמליץ. אין חכם כבעל ניסיון!
יחד עם זאת אני תמיד אומר לקחת כל המלצה כאן בספק (אפילו את שלי). היו כאן לא מעט "המלצות" של בעלי אינטרסים. אני לא אומר שכאן זה המקרה, לדעתי ההמלצה שלך כנה ואמיתית!
בנוסף, מה שמתאים לתינוק אחד לא בטוח שיתאים לתינוק אחר!
ההמלצה שלי תמיד לבדוק פיזית בחנות שנוח ונעים לתינוק במשך כמה דקות. אם מדובר בכיסא בטיחות אפילו לעשות את הבדיקה ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ככיסא ראשית הכי הייתי ממליץ על צ'יקו נקסטפיט
קובי סופר18/10/2021שלום הדר,
ככיסא ראשית הכי הייתי ממליץ על צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס קליקטייט (הכי הייתי ממליץ על הבולווארד אך אם הוא יקר מדי אז גם המרתון מעולה).
שתי האופציות הן הבטיחותיות ביותר שיש כיום, גם מבחינת נוחות הם סופר נוחים לתינוקות. אפשר להכיל 3 מושבים בעתיד יחד איתם בקונסיגנציה מסוימת (אם בוסטרים צרים וכו') אך לא 3 זהים (אלא אם יש רכב ספציפי שיכול להכיל 3 כאלו ויש).
אני תמיד ממליץ לא לחשוב על זה כרגע, מה שחשוב יותר זו הבטיחות. יש אנשים שרוכשים מראש מוצר צר ופחות בטוח וחבל.
לגבי כיסא שני לסבא/סבתא, כמו שהמליצו הסנרה מעולה, זול וצר. ברמת בטיחות טובה מאד. לדעתי הוא פחות מומלץ לנסיעות ארוכות ובטיחותית השניים שהמלצתי מקבלים דירוגים עדיפים אך גם עולים פי 2 או 3. לכן לדעתי זה אחד הכיסאות הכי מומלצים ככיסא שני לסבא/סבתא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה מכיר את הכיסא של בייבי סייף
הדר18/10/2021קובי, האם אתה מכיר את הכסא של בייבי סייף? ככסא שני לסבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל עוד המוצר לא עבר מבחן השוואתי אני נוטה שלא להמליץ
קובי סופר19/10/2021שלום הדר,
לדעתי הכיסאות פחות מומלצים. אלו מוצרים סיניים שלא עברו מבחנים השוואתיים פרט לתקינה אירופאית שאינה מעידה על מוצר ברמת בטיחות גבוהה.
הדגמים שאני ממליץ עליהם עברו מבחנים אצל גופים חיצוניים בלתי תלויים אשר מפרסמים נתוני בטיחות. כמוכן המבדקים שלהם הרבה יותר מחמירים. גם אם יש מוצר שנראה לי שיהיה סופר בטיחותי או אפילו דגם חדש של יצרן מוביל, כל עוד המוצר לא עבר מבחן השוואתי אני נוטה שלא להמליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)