האם מזרון כזה לא מכיל מעכבי בעירה ואכן לא פולט חומרים רעילים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם מזרון כזה לא מכיל מעכבי בעירה ואכן לא פולט חומרים רעילים
    הדר
    17/10/2021

האם מזרן קוקוס לעריסת תינוק 86x48x4 ס"מ דרים נטורלי - ™Dream Naturally של חברת טוויגי, מומלץ?
    על פניו הוא עשוי סיבי קוקוס טבעי ויש לו כיסוי בד 100% כותנה, ולדבריהם הוא קשיח ועומד בהמלצות הרופאים.
    האם זה גם מזרון נושם ? האם מזרון כזה לא מכיל מעכבי בעירה ואכן לא פולט חומרים רעילים? אם כן, מה ההבדל בינו לבין מזרנים שעולים מאות שקלים ויותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראשית ולפני הכל אני ממליץ לברר מול מכון התקנים

קובי סופר
    18/10/2021

שלום הדר,

ראשית ולפני הכל אני ממליץ לברר מול מכון התקנים שיש לו אישור מכון התקנים. לרוב המזרנים בשוק אין תו תקן או אישור מכון התקנים. זה נושא פרוץ.
    תו תקן = רק למזרן שמיוצר בארץ
    אישור מכון התקנים = למוצר שמיובא לארץ. אני מניח שזה מזרן מיובא לכן צריך לברר שיש לו אישור מכון התקנים מהשנתיים האחרונות.

לגבי קשיחות, כל מזרן בעובי 4 ס"מ יהיה קשיח.
    אם המזרן עשוי כולו מסיבי קוקוס זה מזרן נושם והקוקוס מעכבי בעירה טבעיים, זה נכון. היות וזה חומר טבעי ואין בו תהליך כימי הרי שאין בו חומרים כימיים שהוא יכול לפלוט. לגבי עיטוף כותנה, זה פחות נכון. כותנה זה חומר דליק.

ככל שידוע לי אין אף מזרן שעולה מאות שקלים לעריסה. זה נכון לגבי מיטות אבל מדובר בשימושים שונים וטווחי גיל שונים, כמובן גם גדלים שונים ולכן יש פערים גדולים במחיר אם נשווה למזרן של מיטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו