מחפשים המלצות ותוהים: עגלת אמבטיה עם קיפול מטריה וידית אחת- קיים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים המלצות ותוהים: עגלת אמבטיה עם קיפול מטריה וידית אחת- קיים?
    שרה
    18/10/2021

שלום,
    תודה על הבמה לשאלות. נהדר!

גידלנו 4 ילדים בעגלת סייבקס קאליסטו שסרבנו לעזוב.
    אהבנו אותה בגלל קיפול המטרה, ובגלל המעבר הישיר מאמבטיה לטיולון 'של בוגרים' בסגנון מקלרן- וכל זה עם ידית אחת שממש נוחה לתמרון.
    בנוסף אהבנו את העובדה שהיא צרה, כביסה, אמבטיה גבוהה ועוד....

וכעת... מחפשים ללידה החמישית בעזרת ד', עגלה עם נתונים דומים.
    נראה שאין. אני צודקת?

אז מה בכל זאת חשוב לנו?
    ידית אחת.
    טיולון שפעוט מגודל בן כמעט שנתיים לא יראה בו מגוחח- במיוחד מפריע לי מנח הרגלים המודרני שיש בהרבה עגלות, עם מסגרת כזו שלא מתאימה לילדים גבוהים.
    שהטיולון יוכל להישכב לחלוטין, ואם לא לגמרי- אז כמעט.
    שהאמבטיה לא תהיה נמוכה (המיקום על השלדה).
    שהאמבטיה תוכל להכיל תינוק בן כ-7 חודשים (כי אנחנו לפעמים סוחבים אותם עד הגיל הזה באמבטיה, כל עוד הם לא זוחלים או מושכים עצמם מעלה. ).
    בד רחיץ.
    עדיפות לכך שהבד הפנימי של האמבטיה לא יהיה לבן.
    קיפול נוח וקומפקטי.

זהו נראה לי. מקווה שלא הגזמתי....

שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלות בסגנון הקליסטו מאוד מיושנות והעולם התקדם

קובי סופר
    18/10/2021

שלום שרה,

עגלות בסגנון הקליסטו מאוד מיושנות. העולם התקדם. נעשו מחקרים, טכנולוגיות מתקדמות הוזלו ויש יכולת לייצר מוצרים יעילים יותר במשקל קל וקיפול קטן.

ראשית הקליסטו נתנה טיולון בדיוק כמו שרשמת, נטו טיולון לטוב ולרע. הרע המרכזי זה טיולון חד כיווני. כל המחקרים בנושא מצביעים שיש חשיבות עצומה לטיולון דו כיווני בו התינוק רואה את ההורה.
    שנית, בשלדה אחודה ולא מטריה, הניוד הרבה יותר נוח (ברוב המקרים), סל החפצים יותר נגיש ובהרבה מקרים הידית מתכווננת.
    שלישית, ברוב העגלות עם שלדה אחודה יש מושב שכולו עם תמיכה, חלק המושב יצוק כולו מפלסטיק, בחלק יש תמיכה פנימית וחלק כיום כמו סייבקס המושב עשוי מרשת אחודה. בטיולון מטריה יש רק תמיכה במרכז הגב ויש חלקים רכים בצדדים, יש תינוקות שזה פחות נוח להם.

מצד שני אני אומר שאין חכם כבעל ניסיון ואם עבד לכם טוב עם 4 ילדים אז לה לא להמשיך.

אין יותר מדי אופציות בשוק בסגנון. עולות לי רק אינגלזינה טרילוג'י שהאמבטיה בה לבנה (אפשר לפתור עם סדין.
    פג איזי דרייב (אם אפשר להשיג) אותו סיפור עם האמבטיה.
    בשני המקרים הטיולון דו כיווני, הן כבדות יותר מהסייבקס, בגלל המשקל הן פחות נוחות בניוד. בשני המקרים האמבטיות ענקיות ויתאימו לדעתי גם עד 7 חודשים או יותר.

אופציה נוספת זה לשנות כיוון וללכת על עגלות עם ידית אחת וטיולון עם מסגרת ברגליים ובעתיד לרכוש עוד טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. אבחן את האופציות שציינת

שרה
    18/10/2021

ואם אכן לא נמצא משהו כלבבנו- נלך על האופציה של רכישת טיולון בעתיד...
    ראיתי באינטרנט סייבקס מיילו- האם מלבד קיפול מטריה שאין האם היא יכולה לענות לנו על כמה רצונות מהרשימה שציינתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המיילו פחות מוצלחת והמיוס עדיפה אבל יקרה יותר

קובי סופר
    18/10/2021

שלום שרה,

המיילו פחות מוצלחת לדעתי.
    המיוס עדיפה אבל הרבה יותר יקרה.
    אוכל לתת עוד המלצות אבל ראשית לדעתי עדיף להתחיל אם השניים שרשמתי ולא להתפזר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו