עגלה לתינוק Book Lounge Modular 2021- Peg perego

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק Book Lounge Modular 2021- Peg perego
    עידן
    20/10/2021

שלום רב,
    מעוניינים לרכוש עגלה לתינוק ומתעניינים בעגלה של
    Book Lounge Modular 2021 Peg perego
    האם מכיר אותה? התנסת בה? שמעת מאנשים שקרובים אליך?
    אשמח לתשובתך המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דגמי בוק הם דגמים שאני ממליץ די באופן קבוע כאן

קובי סופר
    21/10/2021

שלום עידן,

דגמי בוק הם דגמים שאני ממליץ די באופן קבוע כאן אך לצערי למעט אנשים.
    הסיבה, הבוק לא מתאימה לדרישות של רוב השואלים מכיוון שמדובר בעגלות יחסית כבדות וטיפה גדולות לאחר הקיפול.

לכן באופן כללי אני מאוד ממליץ. יש לה אמבטיה מרווחת מאוד וגם יצוקה מפלסטיק, זה אומר אטומה מעולה לזיהום אוויר, רוחות ואבק. מצד שני האמבטיה לא מתקפלת לאחסון בגמר השימוש בה!
    הטיולון מרווח ביותר ובאופן יחסית נדיר בעל 4 מצבי שכיבה/ישיבה אך הוא לא מגיע למצב שכיבה ישר ויש הרבה שפחות אוהבים את זה.
    הניוד שלה מעולה אך אין לה ידית טלסקופית וקפיצים טובים לגלגלים האחוריים, זה אומר שצריך להפעיל הרבה מאמץ כאשר רוצים לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
    היא מיוצרת באיטליה והבדים סופר איכותיים.
    לסיכום: אין כמו התנסות אישית, לשים בתוך העגלה משקל של 12 ק"ג, לטייל איתה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. לתפעל לבד (להרכיב ולפרק אמבטיה וטיולון מהשלדה, לשנות מצבים בטיולון) וכו'. לקפל לבד יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב.

אם אחרי כל אלו היא מתאימה ועונה לכם לדרישות, צרכים ותקציב אז כמו שרשמתי, היא מומלצת מאוד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו