מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איפה רואים בייבי בוס בשרוןנועה21/10/2021
היי קובי,
איפה באזור רעננה-כפ"ס אפשר להתרשם מעגלת בייבי בוס טייגר?
מחפשת עגלה לגיל לידה, אהבתי את הנונה טריב וממה שקראתי פה בפורום אתה אומר שהבייבי בוס טייגר די דומה לה, אז איפה אפשר להתרשם פיזית?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני חושב שהעגלה שלנו עדיפה על הנונה מכמה סיבות
קובי סופר22/10/2021שלום נועה,
לצערי אין לנו משווקים בשרון. הכי קרוב זה מקס בייבי בצומת ירקונים פתח תקווה.
אני חושב שהעגלה שלנו עדיפה על הנונה מכמה סיבות:
גלגלים יותר גדולים, מושב טיולון מפלסטיק ולא רשת, משקל קל יותר, אמבטיה מפלסטיק ועוד.
כמובן שזה מעולה והכי מומלץ להתרשם פיזית.
אני בכוונה מדגיש את ההבדלים כי המוכרנים של טייגר לא מכירים את נונה ולהפך. הם לא יוכלו לתת הסבר על ההבדל וזה קשה שאי אפשר להשוות פיזית אחת ליד השנייה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לחבר טרמפיסט לילד בן 3 בערך כשיש אמבטיה
נועה22/10/2021תודה קובי, אתכנן להגיע לפתח תקווה.
לגבי הבייבי בוס טייגר, מה המידות של האמבטיה מבפנים? והאם ניתן לחבר טרמפיסט לילד בן 3 בערך כשיש אמבטיה? או שזה לא קיים באף עגלה? (לא מכירה את עניין הטרמפיסט, באיזה מצבים יכול להתחבר/לאיזה עגלות...)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי טרמפיסט זה באמת נושא קצת בעייתי עם אמבטיה
קובי סופר22/10/2021שלום נועה,
המידות 30X74
לגבי טרמפיסט זה באמת נושא קצת בעייתי עם אמבטיה. ניתן לחבר טרמפיסטים מסוימים שיש להם מאריך. הבעיה שהילד הגדול יעמוד יחסית רחוק מידית האחיזה בגלל האמבטיה מה שירחיק אתכם מהעגלה/ידית האחיזה והניוד יהיה פחות נוח. בטיולון זה כבר עולם אחר, בייחוד בטייגר ולדעתי גם בנונה יהיה אותו הדבר, בגלל הידיות הטלסקופיות המתארכות הילד עומד בתוך הידית וההורה יכול ללכת רגיל ולא רחוק מהעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני מזמינה דרך האתר כל הצבעים זמינים
נועה27/10/2021היי קובי, נסעתי במיוחד לפתח תקווה בשביל לראות את הטייגר ו-וואללה לא התאכזבתי!! הגלגלים, השילדה והניוד פצצה. ממש התרשמתי. החלטתי לקנות אותה!
מיד אחרי שראיתי הלכתי לראות את הנונה טריב שהתלבטתי איתה והטייגר לוקחת. אציין שבנונה הבדים יותר נעימים, האמבטיה נראית לי גבוהה יותר והכיסוי רגלים של האמבטיה נסגר עם מגנטים ולא עם רוכסן כמו בטייגר, שזה פיתרון פחות מוצלח בעייני, אבל אלו לא סיבות מספיק טובות בשביל לבחור בנונה. היא פחות יציבה (שמת לב שהגלגלים האחוריים שלה יותר קרובים זה לזה מהקדמיים?? ממש פוגע ביציבות לטעמי) ואני באמת חושבת שיש לך מוצר מצויין.
בבקשה תגיד לי:
1. יש טייגר וטייגר 2?
2. יש לך משווק באילת? כלומר, ייתכן שאני אמצא מחיר יותר זול ממה שמופיע באתר שלך? 3000?
3. אם אני מזמינה דרך האתר, כל הצבעים זמינים?
4. האם שילדה שחורה תיראה פחות טוב עם הזמן מהניקל? מבחינת שריטות או קילופי צבע?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באמבטיה יש בדים איכותיים ובטיולון כנ"ל
קובי סופר28/10/2021שלום נועה,
ראשית תודה על הפידבק.
לגבי הבדים. באמבטיה יש בדים איכותיים ובטיולון אותו כנ"ל, מסנני UV ולא חדירים לנוזלים. את הבדים החיצוניים בגלל הצבעים אנחנו עושים עם בד קנבס או מלאנז' (גם דמוי עור כמובן). מניסיוני תמיד שמים סדין כותנה באמבטיה ומזרן עגלה מכותנה בטיולון כך שבכל מקרה התינוק לא יהיה במגע ישיר עם הבד ויהיה על בדים איכותיים יותר. לצערי אסור לעשות בדי כותנה לעגלות בשל דרישות תקינה.
לגבי גובה האמבטיה, לדעתי הגובה שלנו סביר ובכל מקרה האמבטיה מאוד זמנית ומה שחשוב זה הטיולון.
לגבי הרוכסן, יש לנו מעט צבעים שהכיסוי נסגר עם תיקתקים ולא רוכסן. כרגע זה אפרסק וצהוב. בעתיד כל הבדים יגיעו עם תיקתק ולא רוכסן. זה אומר שתוכלו לרכוש ערכת צבע בעתיד והכיסוי ייסגר עם תיקתק ולא רוכסן. לדעתי דווקא רוכסן יותר פרקטי אך בדיוק כמוך, קיבלנו המון פידבקים מלקוחות שמעדיפים שלא יהיה רוכסן.
לגבי נונה, יש תקנים והם בודקים יציבות אז לדעתי אין בעיה עם המבנה של השלדה. כמו שאני רושם תמיד, אני אישית לא אוהב מושב טיולון שעשוי מרשת, זה אחד הדברים העיקריים שאני פחות אוהב בנונה.
1. יש רק טייגר 2 כבר קרוב לשנתיים.
2. לגבי אילת לצערי לא. יהיו מבצעים של בלאק פריידי בחנויות.
מקס בייבי עשו יום מכירות באור יהודה לפני יומיים והייתה הנחה רצינית לטייגר והם יעשו בפתח תקווה בשלישי הבא. שווה לברר מה יהיה המחיר אז. כמוכן יש חנויות שעושות מבצעים ללא מע"מ על העגלות לכן זה חוסך את הטרחה של אילת.
3. באתר שלנו לא כל הצבעים מוצגים אבל כמעט הכל זמין. אפשר לברר מראש לפני ההזמנה.
אני כן מתכנן מבצעים באתר ל-11/11 ובלאק פריידי. הם יהיו על צבעים מסוימים לכן מבחינת מחיר לא יודע אם שווה לבנות על קניה ישירה מאיתנו אלא אם מוכנים להתפשר על צבעים.
4. בגדול אם יהיו שריטות הן יהיו לא משנה באיזה צבע השלדה. כן אני יכול לומר שעל צבע שחור הן הרבה יותר בולטות לעין.
יחד עם זאת מדי פעם שמגיעה עגלה עם שלדה שחורה לתיקון ואני רואה שריטה/ות אני עובר על זה עם טוש שחור למתכת וזה נראה כמו חדש. אז אני לא יודע לומר מה עדיף.
אני יכול לומר בוודאות שקילופי צבע לא יהיו רק שריטות משפשופים. בעיקר מתא המטען ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות יגיע כבר עם תיקתקים במקום רוכסן
נועה28/10/2021תודה קובי,
אז בעצם אתה אומר שאם אני אקנה היום צהוב או אפרסק זה בודאות יגיע כבר עם תיקתקים במקום רוכסן?
או לחלופין, אם אני אקנה היום כל צבע אחר אז בעתיד אני לא אוכל לקנות ערכה חדשה? (כי היא תתחבר עם תיקתקים ואצלי באמבטיה יהיה רוכסן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם רוכשים בעתיד כיסויים הם יתחברו לכל העגלות
קובי סופר28/10/2021שלום נועה,
בוודאות, זה מהלך שתוכנן ל-2022 אבל צבעים חדשים בקולקציה כבר עם תיקתקים לכן כרגע זה חלק רוכסן וחלק קטן עם תיקתקים: צהוב, אפרסק, גם ג'ינס אבל הוא לקראת סיום.
אם רוכשים עגלה עם רוכסן (כרגע כל האמבטיות עם רוכסן), זה לא רלוונטי לכיסוי עם התיקתקים. הכיסוי עוטף את האמבטיה ונסגר עם 2 תיקתקים על גגון האמבטיה שהוא לא השתנה (פרט לכך שיהיו לו את החיבורי תיקתק).
לכן אם רוכשים בעתיד כיסויים הם יתחברו לכל העגלות שלנו כולל הדור הראשון.
ההמלצה שלי להזמין בהקדם אם רוצים מכיוון שתהיה לנו בעיית מלאי גדולה בקרוב. יש סגר במחוז של המפעל שלנו ומשלוח שהיה אמור להיות בדרך כרגע בלי צפי מתי יצא, מתי נקבל וכו'.
במקום שחודש הבא היינו מקבלים משלוח נוסף אני מעריך שאת המשלוח הבא נקבל רק בעוד חודשיים/שלושה. אין בכלל צפי מתי בסין ישחררו את הסגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)