המלצה לעגלת אחים 1.9 הפרש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת אחים 1.9 הפרש
    דניאלה
    25/10/2021

היי קובי
    מחפשת המלצה לעגלת אחים להפרש של 1.9 בין הילדים.
    אני פחות מתחברת לפתרון של טרמפיסט ומעדיפה עגלה שתשמש את שני הילדים, בדגש על כזאת שתאפשר שילוב אמבטיה וטיולון והושבה זה לצד זה ולא רכבת.
    שקלתי לקנות בוגבו דונקי אך החשש שהיא כבדה ומסורבלת לקיפול.
    מצד שני החלופות האחרות מרגישות מאוד צרות ולא יודעת אם לגדול יהיה נח לשבת בהן ( כרגע יש לנו סייבקס מיוס).
    אשמח להמלצות על עגלה נוחה גם לאמא וגם לילדים :)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת אחים 1.9 הפרש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעגלות תאומים יש המון פשרות ועיקרן ברוחב

קובי סופר
    25/10/2021

שלום דניאלה,

לצערי בעגלות תאומים יש המון פשרות כדי שיוכלו להיכנס במפתני דלתות, לרכב וכו'. לכן עיקר הפשרה היא ברוחב.

הבוגבו אכן מאוד מאוד מסורבלת, כבדה ולא הכי נוחה לדעתי.
    היתרון היחיד שלה הוא שהיא יכולה להפוך גם לעגלת יחד. היות ויש לכם אחת אני לא חושב שזה יתרון כזה גדול כי גם בתור עגלת יחיד היא בהרבה יותר מסורבלת מהמיוס לדוגמא.

לדעתי עגלת התאומים הכי מומלצת היא בייבי מונסטרס איזי טווין 4. לדעתי היא ברוחב סביר לילדים, אפשר לחבר אמבטיה וטיולון. רוחב השלדה 65 ס"מ אז אפשר להיכנס כמעט בכל מקום.
    היא יחסית קלה, בטח בהשוואה לדונקי, נוחה לקיפול וגם כמעט במימדים של עגלת יחיד.
    אם חוששים שיהיה צפוף לגיל 1.9 אז היתרון הכי גדול כרגע הוא שתוכלו לבדוק בחנות ולקבל אומדן.

לדעתי שאר האופציות בשוק פחות טובות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ידוע לך על שיטה שיכול לשפר זווית ישיבה בטיולון

דניאלה
    26/10/2021

היי קובי
    בעקבות המלצתך, הלכנו לראות היום את עגלת הבייבי מונסטר איזי טווין 4.
    למרות שהיא צרה נראה כי אפשר להסתדר כך.
    הדבר העקרוני שהיה בעייתי זה הזוית של הטיולון שהיא מעט שכובה, יחסית לעגלה הנוכחית שלנו וגם ביחס לבוגבו דונקי שם שינוי זוית הטיולון נעשית בעצם עם ידית ולא עם שרוך.
    הבנתי מהמוכר שכל טיולון שזויתו נשלטת באמצעות שרוך לא מגיעה לזוית ישיבה ישרה ולהרגשתי הילד היה מכופף מעט קדימה, אולי כי רגיל לשבת זקוף יותר.
    הדבר החזיר אותנו שוב לחשוב על הדונקי למרות שהמחיר מטורף והרוחב בעייתי.
    מה אתה מציע במצב כזה? האם ידוע לך על איזה שיטה / כרית/ כל דבר אחר שיכול לשפר את זוית הישיבה בטיולון כזה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב העגלות לא מגיעות לזווית ישיבה זקופה

קובי סופר
    27/10/2021

שלום דניאלה,

אכן רוב העגלות לא מגיעות לזווית ישיבה זקופה, בעיקר דגמים עם שינוי מצבים עם שרוך. באיזי טווין לדעתי הזווית טובה ולא שכובה מידי כמו בחלק מהעגלות. לצערי לא ניתן לשפר או לשנות זאת. כן ניתן להוסיף מזרן עבה שטיפה ישפר אך זה ממש מעט (אני ממליץ על קומפיקוש שגם ישדרג את הנוחות בלי קשר לזווית). לא הייתי ממליץ לשים כרית. זה פחות נוח לילדים.
    אני לא מכיר תלונות על כך והמושב של האיזי טווין קיים כבר יותר מ- 5 שנים (הם לא שינו את המנגנון/מושב הזה מהדור הראשון ועד עתה).
    כמוכן אני חושב שזווית שכיבה ישרה עדיפה מהזווית שכיבה של הבוגבו.
    אם בכל זאת רוצים בוגבו, שווה לבדוק אופציית יד שנייה, אני מכיר המון שקנו עגלות במצב כמעט חדש שהיו בשימוש קצר וחסכו המון המון כסף.

כמו שרשמתי בתגובה הקודמת שלי. יש לעשות המון פשרות ברכישת עגלת תאומים. לצערי הן לא כמו עגלות יחיד והיצרנים חייבים להתפשר על המון דברים כדי להגיע לרוחב סביר, משקל קל, קיפול סביר וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו