מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלה לרכב קטןיעלי25/10/2021
היי קובי,
מחפשת המלצה לעגלה ראשונה לרכב קטן (מיצובישי ספייס סטאר).
עגלה + אמבטיה, מתחברת לסלקל.
גרים במושב ולכן עדיף עגלה שמסוגלת לעכל דרכים לא לגמרי ישרות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני
קובי סופר25/10/2021שלום יעלי,
ראשית אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני. החיסרון שהן טיפה יותר גדולות בקיפול בהשוואה לטיולונים כמו יויו שניתן לחבר עליו אמבטיה.
אני חושב שרובן יכנסו לתא המטען.
הכי הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט שעונה לדרישות של ניוד טוב גם בדרכים לא ישרות. יש גם את הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ומתאימים למושב אבל הקיפול שלה טיפה יותר גדול אז אפשר לבדוק את שתיהן.
בנוסף להן יש את ארמדילו פליפ XT3 שעונה מעולה לדרישות אבל יותר כבדה מעגלות הבייבי בוס בכ-3 ק"ג.
גם פג בוק 51 יכולה להילקח בחשבון אבל היא יותר כבדה ומגושמת מה-3 הקודמות. מצד שני הגלגלים יותר גדולים.
אני כמעט בטוח שלמרות הקיפול הגדול היא תיכנס לספייס סטאר. כמובן שאת כל הדגמים אני ממליץ לבדוק ברכב טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מכל הלב למענה לשאלתי
יעלי25/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)