המלצה לעגלה לרכב קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לרכב קטן
    יעלי
    25/10/2021

היי קובי,
    מחפשת המלצה לעגלה ראשונה לרכב קטן (מיצובישי ספייס סטאר).
    עגלה + אמבטיה, מתחברת לסלקל.
    גרים במושב ולכן עדיף עגלה שמסוגלת לעכל דרכים לא לגמרי ישרות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לרכב קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני

קובי סופר
    25/10/2021

שלום יעלי,

ראשית אני ממליץ על עגלות עם מושב דו כיווני. החיסרון שהן טיפה יותר גדולות בקיפול בהשוואה לטיולונים כמו יויו שניתן לחבר עליו אמבטיה.
    אני חושב שרובן יכנסו לתא המטען.
    הכי הייתי ממליץ על בייבי בוס בובקט שעונה לדרישות של ניוד טוב גם בדרכים לא ישרות. יש גם את הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ומתאימים למושב אבל הקיפול שלה טיפה יותר גדול אז אפשר לבדוק את שתיהן.

בנוסף להן יש את ארמדילו פליפ XT3 שעונה מעולה לדרישות אבל יותר כבדה מעגלות הבייבי בוס בכ-3 ק"ג.

גם פג בוק 51 יכולה להילקח בחשבון אבל היא יותר כבדה ומגושמת מה-3 הקודמות. מצד שני הגלגלים יותר גדולים.
    אני כמעט בטוח שלמרות הקיפול הגדול היא תיכנס לספייס סטאר. כמובן שאת כל הדגמים אני ממליץ לבדוק ברכב טרם הרכישה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מכל הלב למענה לשאלתי

יעלי
    25/10/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו