מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות ציקו נקסטפיט ובעיותרותם26/10/2021
שלום קובי,
לאחר התייעצות לפני מספר חודשים רכשנו את כיסא הבטיחות הנל, התקינו לנו אותו בחנות שרכשנו בה לפני הלידה.
היום הבת שלי בת חודש, הכרית העליונה באזור הראש מרגישה מאוד רחבה ולא מחזיקה בצורה טובה את הראש- יכול להיות שפספסתי משהו? אמורה להיות כרית נוספת שתומכת בצורה צפופה יותר כמו בדגם של המקס?
בנוסף, הרצועות שאמורות לבוא מהצדדים (מאזור המותניים) מרגישות נמוכות יחסית ויושבות לה יותר על איזור הירך.. מקווה שאפשר להבין מהתמונה
לא בטוחה אם אני עושה משהו לא נכון, או שזה הכיסא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לקחת בחשבון שזה כיסא בטיחות ולא סלקל
קובי סופר26/10/2021שלום רותם,
צריך לקחת בחשבון שזה כיסא בטיחות ולא סלקל. הכיסאות יותר מרווחים מסלקלים ואני משתדל להדגיש זאת תמיד. הצ'יקו הוא הכי קרוב לסלקל במבנה שלו אבל הוא עדיין לא סלקל.
לגבי הראש, זה תקין, אפשר להוסיף צווארון, אני ממליץ על אלו של מותג בנבת זה נקרא: תומך ראש לכיסא בטיחות או סלקל חיות 0-12 - בנבת
לדעתי זה לא חובה ואם נוח לה אז אין בעיה עם המרווח הזה.
לגבי המותניים, אני ממליץ להוציא את הכרית הפנימית. לדעתי היא מיותרת. היצרנים ממליצים עד 3 חודשים אבל אני הוצאתי אותה מהיום הראשון. זה אמור לפתור את הבעיה. בסך הכל אבל אין בעיה עם המיקום של הרצועה. יש רק להקפיד להדק אותן לפי ההוראות.
בכל אופן אתם תראו שבגיל 3 חודשים וכמובן ככל שהתינוקת תגדל ככה הנוחות תשתפר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על המענה, אנסה להוציא את הכרית הפנימית
רותם31/10/2021יותר חשובה לי הבטיחות אבל אם אין בעיה עם הישיבה כשראש לא "מהודק" יותר אז זה בסדר היא לא נראית סובלת והיא גם גדולה כבר יחסית (כמעט 5 קילו).
כמובן שאני מהדקת יותר את הרצועות זה צולם בצורה הזו לא במהלך נסיעה.
אני מניחה שברגע שאוציא את הכרית הפנימית הסגירה של הרצועות בצדדים תהיה גבוהה יותר וזה יהיה יותר נוח, וגם מרגיש שהברזל של הסגירה בצדדים כבר צפוף לה ברגליים ולוחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכרית אינה מוסיפה לבטיחות והיא נטו לנוחות
קובי סופר01/11/2021שלום רותם,
הכרית אינה מוסיפה לבטיחות. יש מומחים שיאמרו שאף מורידה מעט מהבטיחות. היא נטו לנוחות, לניו בורן.
הכרית מאוד עבה ואכן ברגע שמוצאים הכיסא כביכול גדל וכך גם הרצועות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קובי, הוצאנו את הכרית הפנימית
רותם05/11/2021היי קובי, הוצאנו את הכרית הפנימית וכך זה נראה עכשיו.
מרגיש הרבה יותר יציב וגם יותר נוח
שני דברים נוספים שאשמח לוודא,
האם הרצועות ממוקמות נכון על הילדה? מחוזקות כמו שצריך? אני לא רוצה לסגור חזק מידי כי חשוב לי שיהיה לה נוח..
בנוסף, כפי שניתן לראות בצד ימין בתמונה שהרצועה מסובבת...ניסינו לסדר את זה והוצאנו את הכרית בחלק העליון והתחתון כדי להסתכל בפנים אבל נראה שאין דרך לעשות את זה עצמאית ושכך זה הגיע, מכיר בעיה כזו?
בנתיים אנחנו נוסעים ככה ואני מפחדת שזה לא בטיחותי.
ממש מעריכה את העזרה, לא מובן מאליו. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מצורפת
רותם05/11/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
רותם05/11/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אסור שהרצועה תהיה מסובבת
קובי סופר07/11/2021שלום רותם,
התמונות לא עלו לכן קשה לי לענות במדויק.
בכל מקרה אסור שהרצועה תהיה מסובבת. היא חייבת להיות ישרה.
ניתן לסדר מאחור. צריך לפרק ברגים בגב המושב, אז יש גישה לניתוק הרצועות. לאחר הניתוק מיישרים ומחזירים חזרה.
בכל מקרה ניתן לקבל שירות היכן שרכשתם את המושב. גם ברשת עגליס שהם היבואנים של צ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)