מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- strada או cielo ומה ההבדלים העיקריים ביניהןסיון27/10/2021
שלום,
התעניינתי לגבי
mamas and papas דגם strada.
הומלץ לי לבדוק גם את
sport line דגם cielo xl.
מה ההבדלים העיקריים בניהן?
חשוב לי שהעגלה לא תהיה כבדה מידי (צריכה לעשות איתה נסיעות באוטובוס) ושתוכל להתמודד גם עם דרך כורכר.
בנוסף שכיבה מלאה בטיולון, קיפול קל (אם ביד אחת, מה טוב) ולא תופס הרבה מקום ברכב. גישה נוחה לסל החפצים.
תודה רבה מראש 🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסטרדה יותר יקרה ומבחינת משקל הן די זהות
קובי סופר28/10/2021שלום סיוון,
הסטרדה יותר יקרה. מבחינת משקל הן די זהות. לסיילו גלגלים יותר גדולים שזה יתרון קל בעבירות בדרכים משובשות. מצד שני הצמיג בסטרדה לדעתי יותר איכותי.
המושב בסטרדה יצוק מפלסטיק. לדעתי זה נותן תמיכה יותר טובה לתינוק ויותר נוח לשלוף את הבד ולכבס.
בשני המקרים הקיפול ביד אחת ודי נוח. הפתיחה של הסיילו לאחר הקיפול לדעתי יותר נוחה.
אני ממליץ להתנסות עם שתיהן בקיפול ופתיחה. תפעול (חיבור ופירוק החלקים), ניוד בחנות ומחוצה לה עם משקל בתוכן. ככה תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם.
הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא יותר קלה משתיהן ב-2 ק"ג שזה יתרון עצום. רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון עצום באוטובוס. הניוד נוח משתיהן לדעתי בגלל המשקל הקל והצמיגים האיכותיים. הקיפול גם נוח וביד אחת והפתיחה קלה כמו בסיילו. לדעתי עונה טוב יותר לצרכים שלכם. כמו שרשמתי למעלה, אני ממליץ לעשות את אותה בדיקה/התנסות ולראות מה נכון לכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)