strada או cielo ומה ההבדלים העיקריים ביניהן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• strada או cielo ומה ההבדלים העיקריים ביניהן
    סיון
    27/10/2021

שלום,
    התעניינתי לגבי
    mamas and papas דגם strada.
    הומלץ לי לבדוק גם את
    sport line דגם cielo xl.

מה ההבדלים העיקריים בניהן?
    חשוב לי שהעגלה לא תהיה כבדה מידי (צריכה לעשות איתה נסיעות באוטובוס) ושתוכל להתמודד גם עם דרך כורכר.
    בנוסף שכיבה מלאה בטיולון, קיפול קל (אם ביד אחת, מה טוב) ולא תופס הרבה מקום ברכב. גישה נוחה לסל החפצים.

תודה רבה מראש 🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסטרדה יותר יקרה ומבחינת משקל הן די זהות

קובי סופר
    28/10/2021

שלום סיוון,

הסטרדה יותר יקרה. מבחינת משקל הן די זהות. לסיילו גלגלים יותר גדולים שזה יתרון קל בעבירות בדרכים משובשות. מצד שני הצמיג בסטרדה לדעתי יותר איכותי.
    המושב בסטרדה יצוק מפלסטיק. לדעתי זה נותן תמיכה יותר טובה לתינוק ויותר נוח לשלוף את הבד ולכבס.
    בשני המקרים הקיפול ביד אחת ודי נוח. הפתיחה של הסיילו לאחר הקיפול לדעתי יותר נוחה.

אני ממליץ להתנסות עם שתיהן בקיפול ופתיחה. תפעול (חיבור ופירוק החלקים), ניוד בחנות ומחוצה לה עם משקל בתוכן. ככה תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם.

הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא יותר קלה משתיהן ב-2 ק"ג שזה יתרון עצום. רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון עצום באוטובוס. הניוד נוח משתיהן לדעתי בגלל המשקל הקל והצמיגים האיכותיים. הקיפול גם נוח וביד אחת והפתיחה קלה כמו בסיילו. לדעתי עונה טוב יותר לצרכים שלכם. כמו שרשמתי למעלה, אני ממליץ לעשות את אותה בדיקה/התנסות ולראות מה נכון לכם יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו