התלבטות בין כיסאות בטיחות ומה בטוח יותר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כיסאות בטיחות ומה בטוח יותר
    ורד
    27/10/2021

מאוד מתלבטים בין ברייטקס בולווארד לאדווקט ומוצאים נתונים סותרים ברשת לגבי הבטיחות של כל אחד מהם. האם ידוע לך על םי מבחנים מה בטוח יותר??
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדירוג שלהם די זהה אבל מבחני הריסוק נעשים במעבדה

קובי סופר
    28/10/2021

שלום ורד,

הדירוג שלהם די זהה אבל מבחני הריסוק נעשים במעבדה, במהירות איטית יחסית כך שזה רק מדד. על הנייר זה אותו מוצר רק שלאדבוקט יש הגנה נוספת מהצד במקרה של תאונת צד. אז על הנייר האדבוקט אמור להיות יותר בטוח.
    אני אישית ממליץ על הבולווארד כי הוא גם תופס פחות מקום. זה חשוב אם תצטרכו בעתיד להוסיף עוד מושב או שניים. אם נתקין במושב האמצעי אז להגנות של האדובקט אין בעצם שום משמעות. בכל מקרה אלו שניים מהמושבים הכי טובים בעולם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל לומר לי מהו הכיסא הבטוח ביותר

ורד
    28/10/2021

האם תוכל לומר לי מהו הכסא הבטוח ביותר (לאו דווקא מאלו שהתלבטתי לגביהם אלא בכלל). בהנחה שאנחנו לא צריכים להעביר את הכסא בין רכבים או שרק לעיתים נדירות.
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'יקו נקסטפיט ודגמי הקליקטייט של ברייטקס

קובי סופר
    28/10/2021

שלום ורד,

צ'יקו נקסטפיט ודגמי הקליקטייט של ברייטקס הם הטופ הבטיחותי. אם יש הבדלים כמו שציינתי באדבוקט לדוגמא, הם זניחים.
    מכאן אני ממליץ לרכוש מה שנוח לתינוק או מתאים לרכב וכו'.
    אם זה מיועד לתינוק בן יומו אני יותר נוטה להמליץ על צ'יקו בשל זווית שכיבה יותר נוחה לתינוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו