מעוניינת בעגלה ללא אמבטיה והמלצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בעגלה ללא אמבטיה והמלצות
    הדס
    31/10/2021

יש לי עגלת אינגליזנה כרגע משתמשת באמבטיה כי התינוק בן חודשיים . האמבטיה מאד כבדה והיום התינוק נפל עם האמבטיה כי המחבר לא התחבר טוב , התינוק תודה לאל בסדר אסל אני בטראומה ולא רוצה יותר עגלות עם אמבטיה . במיון ראיתי מישהי עם עגלת אינפיניטי דגם לונה המליצה מאד מה דעתך 🙏אלף תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ על עגלה עם טיולון חד כיווני

קובי סופר
    01/11/2021

שלום הדס,

אני לא ממליץ על עגה עם טיולון חד כיווני לפני גיל שנה.
    יש המון מחקרים בעולם, רובם מובלים לכך שללא כל צל של ספק מומלץ ורצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +.
    גם מחקרים בנושאים אחרים מחזקים זאת. ככל שהתינוק מול ההורה וההורה מדבר אל התינוק בזמן הטיול, כך הקשר מתחזק, התינוק לומד ומשכיל יותר מהר, התינוקות יותר רגועים וישנים טוב יותר בלילות. בנוסף אין להם חרדת נטישה כפי שקורה פונים כלפי חוץ.

לצערי אין הרבה עגלות עם טיולון דו כיווני ללא אמבטיה.
    אם יש הן די יקרות. אני ממליץ לנסות לראות את העגלה שלנו, אנחנו עכשיו עושים פיילוט, הדגם נקרא לומי.
    המחיר לדעתי סביר והטיולון דו כיווני. המשקל קל והיא נוחה לקיפול ודי קטנה לאחר הקיפול.
    אופציה נוספת זה עגלות מאמאס אנד פאפאס שלרוב ניתן לרכוש ללא אמבטיה.
    גם בוגבו בי אבל היא יקרה. אפשר לנסות למוצא כיד שנייה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו