עגלה לתאומים בבניין ללא מעלית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתאומים בבניין ללא מעלית
    אלינור
    02/11/2021

היי קובי,
    אשמח להמלצה לעגלת תאומים שתהיה לי נוחה לעלות הביתה במדרגות, שתהיה נוחה לפירוק והרכבה , שלא תהיה רחבה מידי וכמובן גם נוחה לתינוקות.
    חשבתי על הבוגבו דונקי כיוון שהיא נראית יציבה ואפשר לשים בה סלקלים אבל לגמרי פתוחה להצעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגדול כל העגלות תאומים גדולות ומסורבלות

קובי סופר
    03/11/2021

שלום אלינור,

בגדול כל העגלות תאומים גדולות ומסורבלות. יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות. הדונקי לדוגמא הרבה יותר מסורבלת משאר העגלות. גם בתפעול (צריך להרכיב ולפרק חלקים), גם בקיפול (צריך לפרק חלקים) וגם במשקל. לכן לדעתי היא לא מתאימה לצרכים שלכם.

הייתי ממליץ לבדוק את בייבי מונסטרס איזי טווין 4, היא יותר קלה. מתקפלת יחד עם הטיולונים. רוחב השלדה 65 ס"מ, צר יותר ב-12 ס"מ מהדונקי. יותר קלה וקטנה בקיפול.
    ניתן לחבר אמבטיות או סלקלים אך צריך לנתקם לפני הקיפול מה שקצת מוסיף סרבול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולגבי באמפ ריידר קונקט

אלינור
    03/11/2021

אוקיי, ומה אתה אומר על באמפ ריידר קונקט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי לחבר 2 טיולונים צריך להצמיד עם המגנט

קובי סופר
    04/11/2021

שלום אלינור,

היא מאוד מסורבלת. כדי לחבר 2 טיולונים צריך להצמיד עם המגנט שזה הכי קל ונוח בעולם אבל לצערנו זה לא מסתיים בזה. כדי שטיולונים יהיו מחוברים ונעולים יחד צריך לשים נועל בחלק הקדמי של העגלה באזור הגלגלים. כלומר צריך ללכת סביב העגלה, להתכופף ולחבר מתאם נועל.
    בגדול זה גם לא נורא אבל זה עד שמגיעים לדלת, מעלית, מעבר צר. מדובר ברוחב בעייתי כמעט בכל מקום. אז יש להפריד בין השניים ולחבר שוב כשעברנו את הדלת. אז בקיצור זו התעסקות רבה ומסורבלת לדעתי כי כמעט בכל מעבר, דלת, מעלית תצטרכו להתעסק עם פירוק והרכבה של המתאם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר לראות בתוגה את איזי טווין 4

אלינור
    05/11/2021

תודה רבה קובי,
    הלכנו לראות עוד אבל ראינו רק את גרסה 3 והיא נראית טוב והבנתי שבגרסה 4 יש הרבה שיפורים.
    האם אתה יודע לומר לי היכן יש באזור המררכז אפשרות לראות את העגלה בתצוגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לברר מול היבואן

קובי סופר
    07/11/2021

שלום אלינור,

אני לא יודע במדויק כי יש המון חוסרים לאחרונה בדגם ואצל המון חנויות חסר. אני ממליץ לברר מול היבואן: יממה.
    פעם אחרונה במרכז ראיתי בחנות מקס בייבי בפתח תקווה.
    ממליץ לברר מראש אם עדיין קיים בתצוגה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלינור
    07/11/2021

תודה רבה קובי, אברר מולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו