כיסא בטיחות לרכבים מתחלפים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לרכבים מתחלפים
    נעמה
    06/11/2021

היי קובי! הייתי רוצה לקנות כיסא בטיחות לבן שנה וחצי שקל להוציא ולהכניס לרכבים (להעביר בין הרכב שלנו לשל סבא וסבתא) במקום לקנות לכל רכב כיסא בטיחות משלו
    תקציב סביב 400-600 ש״ח, על איזה כיסא היית ממליץ?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במחירים האלו רמת המושבים מבחינה בטיחותית די בינונית

קובי סופר
    07/11/2021

שלום נעמה,

ראשית במחירים האלו רמת המושבים מבחינה בטיחותית די בינונית. היחיד שברמה טובה הוא קוסקו סנרה אבל הוא די בסיסי.
    בנוסף כל המושבים די מסורבלים להתקנה בטווח המחיר הזה ואני לא ממליץ להתעסק עם פירוק והרכבה שלהם.
    ההמלצה שלי לרכוש סנרה לרכב הסבא/סבתא ואם נצמד לתקציב ואולי טיפה נחרוג, עוד סנרה לרכב שלכם.
    ככה תקבלו רמת בטיחות גבוהה בלי להתעסק עם פירוק והרכבה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו המלצה יש לכיסא שקל להרכבה

נעמה
    07/11/2021

תודה שוב
    ובכל זאת איזו המלצה יש לכיסא שקל להרכבה ופירוק בתקציב יותר גבוה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגמים מומלצים מבחינת נוחות קלות והתקנה

קובי סופר
    07/11/2021

שלום נעמה,

הכי מומלצים מבחינת נוחות, קלות ומינימום טעיות בהתקנה הם דגמי ברייטקס קליקטייט שמהם המרתון הוא הזול ביותר והוא עולה יותר מפי שניים מהתקציב. גם דגמי גרקו עם התקנת סנאגלוק מומלצים. יש שניים שאחד מהם הוא הנאוטילוס שלדעתי מתאים יותר מגיל שנה ו-8 חודשים (למרות שמוצהר משנה). השני זה הטריו, גם הוא כפול מהתקציב.

אפשר ללכת על דגמי אוונפלו טריומף או סימפוני שהם באזור התקציב, רמת בטיחות טובה (קצת מיושנים), נוחות ההתקנה עם איזופיקס סבירה, בעתיד ממשקל 18 ק"ג של הילד ההתקנה חייבת להיום עם חגורה ואז זה סיוט.
    אותו כנ"ל לגבי הסנרה שרשמתי בתשובה הקודמת.

צריך לקחת בחשבון דבר חשוב מאוד. גם אם יש לנו את המושב הכי טוב, הכי יקר, הכי נוח ובטוח בעולם. אם נתקין אותו לא נכון ואפילו בטעות הכי קטנה (כמו חגורה מסובבת), מהודק מדי, מהודק פחות מדי וכו'. הכיסא לא שווה כלום חס וחלילה במקרה של תאונה.
    לכן ההמלצה שלי להתעסק עם פירוקים והרכבות כמה שפחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו