המלצות לבוסטר לבן חמש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצות לבוסטר לבן חמש
    נטע
    11/11/2021

היי קובי
    לפני לידה שלישית
    כרגע יש לנו שני כיסאות אוונפלו סונוס (גילאי 3.1,5.2) אבל מבינים שנצטרך להעביר את בן החמש לבוסטר. שוקל להערכתי 20 קילו לפחות.
    בבדיקה בחנות נכנסו לנו במושב האחורי כיסא אוונפלו מצד אחד, סלקל דונה (ללא בסיס) מהצד השני, ובוסטר מקסי קוזי רודי באמצע.
    האם ישנו בוסטר נוסף במימדים דומים (עדיף אפילו בוסטר צר יותר, שנוכל להכניס את הדונה עם בסיס) שיתן לנו יותר בטיחות ושיהיה גם נוח לחגור את הילד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות לבוסטר לבן חמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2021

שלום נטע,

אני לא מכיר את המימדים של הרודי ובלי קשר הוא בוסטר טוב.
    אם נכנס והוא במחיר שמתאים לכם אז לדעתי זו אופציה טובה.

בנוסף, אני ממליץ לבדוק את סייבקס סולשיין, כרגע ב-199ש"ח באתר סייבקס. בוסטר מעולה בטיחותית, נוח והמחיר כרגע לחטוף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי, שאלת המשך

נטע טלמון
    12/11/2021

האם הסייבקס המתואר נחשב צר? כאמור, צריכים להכניס כיסא, בוסטר וסלקל דונה מאחור, המימדים מהווים שיקול משמעותי.
    כמו כן, מה עמדתך בנוגע לדונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2021

שלום נטע,

הוא ברוחב הסביר. היתרון הגדול אצלכם שיש לכם סונס שהוא צר ולכן לדעתי לא צריכה להיות בעיה עם שאר המוצרים שהם ברוחב סביר.
    לגבי דונה. פטנט אדיר. ידעתי שזו תהיה הצלחה עולמית בשנייה שראיתי. חשוב לדעת שזו חברה ישראלית! יש להם הצלחה מסחררת בהמון מדינות ברחבי העולם.
    באופן כללי אני אישית לא מחבב את הרעיון של ניוד בסלקל.
    זה לא בריא לתינוקות, בעיקר בשימוש ממושך.
    כמוכן בטיחותית יש סלקלים עם דירוגי בטיחות טובים יותר.
    כמובן שאם כבר יש אני לא ממליץ לרכוש סלקל אחר. זה שימוש לתקופה קצרה ובכל זאת יש לזה את הנוחות והפרקטיות כל עוד לא מגזימים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי, ממשיכה לחפור ;)

נטע
    12/11/2021

מסכימה לגבי הדונה, תכננו לקנות אותו בעיקר עקב הנוחות בניוד ילד שלישי. אשמח להבין האם הוא גרוע בטיחותית או פשוט סביר ויש טובים ממנו?
    אתמול היינו בשילב ויחד עם הסונוס נכנסו דונה (ללא בסיס, כאמור) ורודי. בוסטר אחר שנוסה היה רחב מדי.
    על כן חשוב לי לדעת איך נחשב הסייבקס, היה נראה שהמקום די צפוף (מאזדה 3 ישנה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2021

שלום נטע,

לגבי דונה, הם קיבלו דירוג של 4 כוכבים מתוך 5 באירופה. זה 4 על גבול ה-3 ולא על גבול ה-5. בארה"ב גם 4 כוכבים אך בארה"ב הסלקל טיפה שונה מהאירופאי שנמכר בישראל.
    יש דגמים של 5/5. לכן רשמתי שבטיחותית יש טובים מהדונה. דירוג כזה הוא דירוג טוב אך יש טובים יותר.
    לגבי סייבקס, בדקתי אונליין, לפי המידע היבש שניהם ברוחב 50 ס"מ לכן הסייבקס אמור להתאים.
    אם הרודי נכנס גבולי אז ממליץ לבדוק שהסייבקס נכנס טרם הקניה או שלפחות תהיה אפשרות החזרה אם רוכשים אונליין.
    בדקתי וראיתי שבKSP המחיר זהה -199 ואני יודע שאצלהם אין בעיה להחזיר לסניף. אז אין סיכון כספי, רק סיכון של טרחה (איסוף והחזרה במידה ולא מתאים).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו