המלצה על עגלה בטווח מחירים משתנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה בטווח מחירים משתנה
    מיכאח
    12/11/2021

שלום קובי,רציתי לשאול אם תוכל להמליץ על עגלה כששם המשחק מבחנתי הוא פרקטיות ושתהיה אמבטיה לא נורא אם משקל העגלה יותר גבוה מהמקובל,בטווח מחירים עגלה מומלצת עד 3000 ₪ועגלה מומלצת עד 4000₪... אם תוכל למקד כמו שאתה עושה למשל עם כיסא הבטיחות של נקסטפיט,תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקציב העגלות שאני אמליץ הם בטווח

קובי סופר
    14/11/2021

שלום מיכאל,

לגבי התקציב העגלות שאני אמליץ הם בטווח. לדעתי אין כזה הבדל גדול בין עגלות של 3000-4000 ש"ח.
    מהגבוהות יש את אייביסי דיזיין סלסה שהיא גבוהה, סופר נוחה ומרווחת לתינוק עם גגונים ענקיים. החסרונות הם משקל כבד מהממוצע (באזור 12 ק"ג). בנוסף היא רחב ולכן גדולה לאחר הקיפול.
    יש את פג פרגו בוק שהיא קצת יותר נמוכה, קצת יותר קלה אבל יותר קטנה לאחר קיפול. הסלסה יותר נוחה בניוד והטיולון יותר מרווח עם שכיבה יותר טובה.

אם נתמקד בפרקטיות הכי אני ממליץ על הבייבי בוס טייגר שלנו.
    היא בגובה טוב אך נמוכה יותר מהסלסה. סופר נוחה לניוד בשל צמיגים איכותיים, משקל קל ומערכת קפיצים לכל גלגל.
    הקיפול מאוד קומפקטי וכמו שציינתי המשקל שלה משמעותית יותר קל מהפג או הסלסה. האמבטיה טיפה יותר צרה מהפג או הסלסה. הטיולון מרווח ודי במימדי הפג רק עם שכיבה יותר ישרה.

כמובן שהמלצתי היא תמיד להתנסות בחנות בניוד עם משקל של 12 ק"ג לפחות. לתפעל את העגלת עם שינוי מצבים, פירוק והרכבה של חלקים, שינוי גובה ידית עם יש וכו'. לאחר מכן לקפל לבד יחד עם מושב הטיולון ולבדוק ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו