עגלת NUNA TRIV - חוות דעת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת NUNA TRIV - חוות דעת
    עדן
    14/11/2021

שלום,
    אנחנו מחפשים עגלה לילד ראשון, חשוב לנו קלה (גרים בקומה 2 בלי מעלית), מתחברת לסלקל, וכמה שיותר נוחה ומרווחת לתינוק.
    כרגע נראה לנו שעגלת הTRIV הכי עונה לצרכים שלנו.
    ראיתי שאתה מציין שהחסרון העיקרי הוא המחיר - כרגע היא במצבצע במוצצים ב3000, רציתי לדעת האם המחיר הזה עדיין מהווה חסרון או שזה מחיר הוגן ביחס לה שהעגלה מציעה.
    ראיתי גם שכתבת על הבולמי זעזועים הבסיסיים של העגלה - אנחנו נעשה שימוש לרוב עירוני (אם לא רק) אבל כן נסתובב במקומות שמרוצפות אבנים שאחת קצת יותר גבוה מהשניה, האם זה נשמע לך בעייתי?
    שאלה נוספת - ראיתי בפורום שכתבת שהעגלה יחסית חדשה ואין מספיק חוות דעת של משתמשים - האם כיום יש לך מידע יותר נרחב? אני באמת לא מכירה אנשים שיש להם את העגלה הזאת..
    בנוסף - יש מבצע נוסף במוצצים על סלקל מבית NUNA ב1000 שח - סלקל+בסיס. הסלקל מתחבר לעגלה, וגם המשקל שלו ממש קל. הבעיה שהסלקל לא ניתן לקשירה (למקרה שנשתמש ברכב של ההורים וכאלה), ומחייב את הבסיס. רציתי לשאול איזה אלטרנטיבות עומדות לרשותי בקניית סלקל שמתחבר לנונה? עד כמה שהבנתי העגלה מגיעה עם מתאמים לסלקל של נונה כך שכבר יש לנו אותם.. קשה לי לדעת כמה החסרון של עניין הבסיס באמת משמעותי כרגע עבורנו, אבל נשמע לי שכן..
    תודה רבה!!
    עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת NUNA TRIV - חוות דעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זו אכן עגלה עירונית ובעיר, קניון וכו' שהדרך ישרה

קובי סופר
    14/11/2021

שלום עדן,

נתחיל מהמחיר, לדעתי 3000 ש"ח זה מחיר הוגן לעגלה ולא 4000 המחיר המקורי. חשוב לציין שהיא בלעדית לרשת מוצצים ולכן אין תחרות עליה, אין אפשרות להתמקח וכו'. הדרך היחידה להוזיל זה לרכוש באילת או בסייל או גם וגם.

זו אכן עגלה עירונית ובעיר, קניון וכו' שהדרך ישרה או מעט משובשת, החשיבות של בולמים לא משמעותית. אין גם בעיה עם מדרכות עם חלקים בולטים, לדעתי היא תעבור אותן בקלות.

אני מניח שיש יותר מידע לגביה, לצערי אני לא בקשר עם משתמשים שלה מכיוון שאני לא נמצא בסניפי מוצצים ולכן לא יצא לי להתקל ביותר מדי הורים עם העגלה הזו.
    ממליץ לשאול ברחוב עם רואים משתמשים בעגלה, מה שכן רק כאלו שבשלב הטיולון, ככה תקבלו חוות דעת יותר מקיפה.
    האמבטיה זמנית והורים שבשלב האמבטיה לא יוכלו לתת מידע אמיתי.

לגבי סלקל, המתאמים של נונה מתאימים גם לסלקלים של סייבקס, ג'ואי, מקסי קוזי ובי סייף, לכולם יש דגמים עם או ללא בסיס. יש עוד דגמים שמתחברים אבל ללא בסיס או אפשרות להוסיף.
    לדעתי 1000 ש"ח לסלקל עם בסיס זה מחיר טוב. מהדגמים שרשמתי עם בסיס, אתם תשלמו יותר. לכן ההמלצה שלי אם כבר משלמים יותר, לרכוש כסא בטיחות לרכב השני וככה לא להתעסק עם העברות שגם ככה אני פחות ממליץ לעשות (אלא אם יש 2 בסיסים).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכל למנות חסרונות או יתרונות נוספים

עדן
    15/11/2021

היי קובי,
    תודה רבה על התשובה המאוד מפורטת.
    נשמע לי שהעגלה הזאת אכן מאוד רלוונטית עבורנו.
    האם תוכל למנות חסרונות\יתרונות נוספים שלא הזכרתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2021

שלום עדן,

אני חושב שבניוד העגלה טובה מאוד לעירוניים. המשקל קל והקיפול נוח. האמבטיה והטיולון בגודל סבר וכמו שציינתי למחיר כרגע זו תמורה מעולה אבל גרועה למחיר המקורי.
    הדבר שאני הכי פחות אוהב בנונה ועגלות סייבקס זה המושב מרשת. לדעתי הרשת לא מספקת תמיכה כמו של מושב עם גב יצוק מפלסטיק. כמוכן היא עלולה להשתפשף ולהיקרע וזה לא מכוסה באחריות. עקב כך השכיבה בטיולון לא שטוחה או קרובה לכך. כמוכן הגגונים סבירים בגודל כאשר בעגלות אחרות ההצללות יותר טובות ומתאימות לישראל. מעבר לכך שבמצב הכי פתוח של גגון הטיולון בנונה יש 2 רשתות שנשארות פתוחות, מניסיון שלי במצבים מסוימים נכסת שמש דרכן וזה פחות נעים לתינוקות.
    מעבר לכך אני ממליץ להתנסות לבד בניוד עם משקל 12 ק"ג על העגלה בחנות ומחוצה לה. לתפעל לבד (לפרק ולחבר חלקים, לשנות מצבים וכו'), לקפל לבד עם הטיולון שהוא פונה אליכם וגם לכיוון הנסיעה ולבדוק ברכב. אם תראו שמכל הבחינות האלו היא נוחה לכם ואתם מסתדרים אז סה"כ זה אומר שהיא טובה עבורכם. בסופו של יום אני אומר שאין עגלה מושלמת! כן אבל ניתן למצוא עגלה מושלמת לצרכים, לתנאים ולתקציב שלנו ואצל כל הורה זה אחרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנינו את העגלה - תודה רבה

עדן
    18/11/2021

היי קובי,
    רק רציתי להכנס לומר תודה על המידע שחלקת איתנו.
    זה עזר מאוד להגיע להחלטה, שלא חשבנו שתהיה כ"כ מורכבת :)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו