כיצד ניתן לנקות גגון של עגלה שאינו מתפרק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיצד ניתן לנקות גגון של עגלה שאינו מתפרק
    מיטל
    14/11/2021

היי יש לי עגלה של ספורט ליין דגם CIELO PL הגגון של האמבטיה אינו מתפרק. וכיוון שהוא היה מקופל ולא היה בשימוש למעלה מחצי שנה נוצרו כתמים צהובים כמו כתמי ארון שנוצרים בבגדים בקיפולים של הגגון. הגגון אינו מתפרק.
    (כדי לפרק צריך להוציא ניטים וזה בעייתי) בעיה נוספת אם אני רוצה לנקות בבית אני לא יכולה להשתמש בחומרים מלבינים כי הגגון מבפנים לבן ומבחוץ אפור. מה ניתן לעשות במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש 4 אופציות למצב זה

קובי סופר
    14/11/2021

שלום מיטל,

כמו שאני רואה את המצב, יש 4 אופציות:

1. לנקות עם מים, מברשת וסבון. לקרצף טוב ולייבש. ברוב המקרים זה עובד ולא צריך יותר.

2. ללכת לניקוי יבש, יש להם שיטות ניקוי שלא מצריכות מכונת כביסה ולא פוגעות בצבעי הבדים.

3. לפנות לחברת הגלגל חידוש וניקוי עגלות, זו האופציה היותר יקרה מה-3 אבל, הם מנקים את כל העגלה:
    אמבטיה, טיולון, גגונים ושלדה. הם מפרקים את הבד מהניטים ובסיום מקבלים מוצר ש-99% נראה חדש ומתפקד כחדש כאילו יצא מהאריזה. כלומר הם מנקים גם בחלקים חשובים בשלדה שמקבלים בלאי מאבק.

4. לפנות ליבואן ולרכוש רק גגון. אולי זה לא יהיה יקר. לפעמים יוצר יותר זול מניקוי יבש. אני לא בטוח שכך יהיה בPL אבל תמיד שווה לנסות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו