מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לילדה בת שנתייםהדר22/11/2021
היי קובי,
כמו שצוין פה ע"י אנשים אחרים, ממש קשה למצוא את הגרקו נאוטיליוס סנאגלוק שאתה ממליץ עליו. יש את הגרסא LX אבל אמרת לי שהיא פחות מומלצת.
מה הכיסא הבא עליו אתה ממליץ לילדה בת שנתיים, שישמש כבוסטר גם לעתיד ועד סוף השימוש בעצם? הכי חשוב לי - מקום ראשון בבטיחות, במיוחד שמדובר עם הפנים לכיוון הנסיעה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבא אחריו לדעתי זה צ'יקו מייפיט
קובי סופר22/11/2021שלום הדר,
אני יודע שקשה. אני ממליץ לנסות לברר מול עגליס. הם היבואן. גם אם אין יוכלו אולי לתת צפי.
הבא אחריו לדעתי זה צ'יקו מייפיט. לדעתי המייפיט נוח יותר לילדים ובטיחותית הרמה כמעט זהה רק שלגרקו יש יתרון בנוחות/קלות ההתקנה. כמוכן הגרקו זול יותר כאשר הוא זמין במלאי.
אם רוצים להשאר בגזרת מחיר סביר אז גרקו טרנזישיין מאוד דומה לנאוטילוס בבטיחות וברוחב אבל בהשוואה לנאוטילוס הוא מאוד קשה ומסורבל להתקנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי כסא נאוטיליוס
הדר23/11/2021היי קובי,
מצאתי כסא נאוטיליוס, אני לא יודעת אם זה מה שאתה מתכוון. זה - כסא בטיחות in 1 nautilus 2, האם זה הסנאגלוק?
במידה ולא, האם הוא גם מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם לא להמתין אז ללכת על האופציות האחרות שרשמתי
קובי סופר23/11/2021שלום הדר,
קשה לי לראות משהו בתמונה היא די קטנה ולא ניתן להגדיל.
ממה שהצלחתי לראות זה נראה לי הרגיל ולא סנאגלוק.
הסנאגלוק נמכר באזורים של 1000 ש"ח. בדקתי אצל כמה חנויות ולכולם חסר. כמו שרשמתי אם יש זמן אפשר לפנות לעגליס, הם היבואנים (דוורון היבואן הם הבעלים של רשת עגליס). הם יוכלו לתת זמנים, אם אפשר להמתין מעולה ואם לא אז ללכת על האופציות האחרות שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתקדם לדגמים האחרים שהמלצת עליהם
הדר24/11/2021היי קובי,
רציתי רק לעדכן שבדקתי את הנושא והיבואן השתנה. היבואן עכשיו זה במבינו וזה נמכר במוצצים (לא עגליס). דיברתי עם היבואן והוא אמר שהם לא מתכוונים להזמין את הדגם הזה בקרוב. נתקדם לדגמים האחרים שהמלצת עליהם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)