כסא בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לתינוק
    נטע
    22/11/2021

שלום קובי,
    יש לי 3 ילדים, בני 6.5, 4.5 ו7 חודשים.
    הגדולים יושבים בכסאות גרקו נאוטילוס עלית וגרקו סנאגלוק שנרכשו בהמלצתך.
    שאלתי בעבר על כסא לתינוק והמלצת על triogrow snuglock.
    ראיתי שעכשיו יש מחירים דומים (אזור 1100 שח אחרי הנחות) גם לברייטקס ולצ'יקו במספר דגמים. אני רואה שיש המון דגמים ולא ממש מבינה מה ההבדלים ביניהם,
    בעיקר רוצה כסא שאפשר לנייד ולקשור בקלות כמו הסנאגלוק, ברכב ללא איזופיקס. שמעתי שיש מנגנון שנקרא קליק טייט שזו המטרה שלו אם הבנתי נכון.
    האם יש כסא שעדיף על הtriogrow מבחינת קלות הקשירה? או מבחינת רוחב הכסא? (בתקווה להכניס אותו בעתיד בין שני הגרקואים שכבר יש לנו...)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בברייטקס הקליקטייט אכן מקביל לסנאגלוק של גרקו

קובי סופר
    23/11/2021

שלום נטע,

בברייטקס הקליקטייט אכן מקביל לסנאגלוק של גרקו. לצ'יקו אין פטנט כזה כלומר, ההתקנה עם איזופיקס קלה אבל עם חגורה פחות קלה בהשוואה לגרקו או ברייטקס, עדיין יחסית נוחה ופשוטה פשוט בשניים האחרים זה הרבה יותר קל ונוח.
    בגדול הטריו מעולה ומשולב בוסטר. הברייטקס לא משהו שאני חושב שעדיף, אני פחות אוהב דגמים משולבים לתינוקות כי זה לא כמו נאוטילוס. בדרך כלל הלא משובלים מקבלים דירוגי בטיחות עדיפים, לא בפער גדול אבל עדיין לדעתי גם זה וגם הנוחות שלהם עדיפה על משולב לכן אני נוטה יותר להמליץ על ברייטקס. מרתון נמכר קרוב לטריו והבולווארד כבר יקר בהרבה. אם אין בעית תקציב אז כן הייתי ממליץ להשקיע את ההפרש בבולווארד. הדגמים היותר יקרים של ברייטקס סתם יקרים וגדולים לדעתי.
    מבחינת גדלים אני לא מכיר ובכל מקרה תמיד ממליץ, לנסות פיזית טרם הרכישה.

לגבי צ'יקו ושלל הדגמים, המושב אותו מושב פחות או יותר אלו רמות גימור שונות שמעלות את המחיר + גרסא עם מדרך רגליים ארוך יותר למי שירצה להתקין נגד הכיוון עד גיל שנתיים ושהתינוק ישב בנוחות ורגליו לא יתקעו במושב הכסא של האוטו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כמה דגמים של ברייטקס מרתון

נטע
    23/11/2021

שלום קובי,
    תודה רבה.
    אז רק לוודא שהבנתי, בין הtrio grow לברייטקס מרתון, הברייטקס לדעתך עדיף כי הוא לא משולב?
    מסרטונים באינטרנט נראה לי שהקשירה לחגורה גם טיפה יותר נוחה מבסנאגלוק.
    יש כמה דגמים שונים של ברייטקס מרתון או שכל דגם שאני מוצאת זה הדגם הנכון? ראיתי אותו כרגע בעלות של כ1100 שח וזה הגבול של התקציב שלנו.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל עוד זה מרתון קליקטייט אז לא קריטי התת דגם

קובי סופר
    24/11/2021

שלום נטע,

כל עוד זה מרתון קליקטייט אז לא קריטי התת דגם או הצבע לדעתי.
    1100 זה מחיר מעולה, כנראה בגלל מבצעי נובמבר. בדרך כלל זה מעל 1300 ש"ח.
    נוחות ההתקנה מעולה וקלה בשניהם. עניין של כמה דקות ללמוד.
    בכל מקרה שני הדגמים מעולים והטריו מדורג מעולה ככיסא משולב, נכון להיום הוא המוביל בטיחותית יחד עם ברייטקס אול 4 לייף שעולה פי 2!
    כמו שרשמתי אני בעד כסא יעודי לגיל ולא אחד שעושה הכל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו