לול והצלחה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לול והצלחה לתינוק
    קרן
    27/11/2021

רציתי לשאול מדוע דגמי הלול המשולבים(עריסה קטנה והחתלה) שנראה שנפוצים בארה'ב לא קיימים כאן? האם זה מסיבות בטיחות
    מצרפת קישור להמחשה

https://www.amazon.com/Baby-Trend-Snooze-Deluxe-Nursery/dp/B07961JYHG/?_encoding=UTF8&pf_rd_p=211317d6-8ba8-4aa8-a140-d024ff4e004c&pd_rd_wg=ljCOC&pf_rd_r=NE6040RQEZPBWBA9G7HS&pd_rd_w=PHtqx&pd_rd_r=7462b07f-3724-445d-8f33-bb4ad13ad77a&ref_=ci_mcx_mr_hp_m

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לול והצלחה לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למותג הנ"ל אין יבואן לכן אין לי תשובה

קובי סופר
    30/11/2021

שלום קרן,

למותג הנ"ל אין יבואן לכן אין לי תשובה. בדגמים דומים של חברת גרקו לדוגמא, ממה שידוע לי מכון התקנים לא אישר אותם.
    אני לא יודע מה הסיבות לכך, לדעתי יותר בגלל העניין שאין יכולת לבדוק כי בישראל רוב הבדיקות הן ע"פ התקניה האירופאית ששונה מאוד מהאמריקאית!
    אמורה להיות רפורמה שתאשר יבוא של מוצרים כאלו על בסיס אישור תקינה אמריקאית ואירופאית ואז באמת נתחיל להיות כמו מדינה מודרנית. עד אז מכון התקנים די שולט/מחליט מה נכנס לארץ ומה לא ביבוא מסחרי. ביבוא פרטי זה שונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, ממש תודה רבה לך

קרן
    30/11/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו