מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן לתינוק – עמינח ספלנדיד ועמינח אימג'ןירון27/11/2021
שלום,
אנו לפני קנייה של מזרן למיטת תינוק (שתשמש גם בתור מיטת מעבר בהמשך). אציין שאנו צריכים מזרן בגודל 140*70.
אנו מעוניינים לרכוש מזרן של עמינח ורצינו לשאול: מה דעתך על מזרן עמינח ספלנדיד? לא מצאנו מידע בפורום. הוא לא "נושם" כי יש לו שני צדדים, אבל לפי הפרסום "ספלנדיד הינו מזרן ייחודי בעל מערכת אוורור לנשימה בטוחה.
מערכת זו, המותקנת בצדו הקשיח של המזרן מאפשרת זרימת אויר רציפה, גם בתנוחת שכיבה על הבטן". תוכל לתת מידע נוסף על המזרן?
על איזה מבין המזרנים אתה ממליץ, ספלנדיד או אימג'ן? האם שניהם זמינים בגודל הנדרש (140*70)?
תודה רבה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרסום מטעה מכיוון שיש שכבת בד מאווררת
קובי סופר28/11/2021שלום ירון,
הפרסום מטעה מכיוון שיש שכבת בד מאווררת אך אין לה יכולת להעביר אוויר כשיש ספוג. לכן לא מדובר במזרן נושם.
הדרך הטובה ביותר לבדוק עם מזרן נושם או לא (ואין דבר כזה חלקי) היא מאוד פשוטה, אם נשפוך כוס מים מהצד העליון וכל המים יצאו מהצד התחתון, מדובר במזרן נושם.
הבטיחות בספלנדיד היא הצד הקשיח עד שניה. יש מזרנים שעולים חצי ואולי אפילו שליש בעלי יכולת זהה. כאשר רוכשים מזרן דו צדד ההמלצה שלי מאוד פשוטה, לרכוש את הזול ביותר עם בד רשתי ובעל תו תקן. היעילות תהיה זהה.
רק מזרן נושם נותן יתרונות נוספים ולכן מחירם יקר.
ההמלצה שלי תמיד תהיה אימג'ן מכיוון שאני חושב שיש לו יעילות בטיחותית עדיפה עד גיל שנה. לדעתי הוא גם נוח יותר לתינוקות. מגיל שנה אין הבדל בטיחותי. מבחינת הנוחות אני גם לא חושב שיהיה הבדל. מה שאני לא יכול לומר זה בשימוש כמיטת מעבר, הרוב המוחלט (אם לא כולם) משתמשים בו רק במיטה ורוכשים מיטת מעבר ומזרן בנפרד. לרוב גם יש תינוק נוסף שהמזרן עובר אליו לכן אין לי מידע או הכירות אם כאלו שהשתמשו בו כמזרן למיטת מעבר לכן בנושא הזה קשה לי להגיד אם הוא יהיה נוח לילדים גדולים כי הוא יותר רך ממזרן ספוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)