התלבטות-כיסא בטיחות ועגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות-כיסא בטיחות ועגלות
    שרון
    29/11/2021

שלום, מספר התלבטויות שיש לנו.
    1. כיסא בטיחות, החלטנו שאנחנו מעדיפים כיסא בטיחות מגיל לידה ומדלגים על שלב הסלקל. עניין התקציב פחות משמעותי ואנחנו רוצים לדעת שאנחנו קונים את הבטוח ביותר לשני הרכבים שלנו.
    קיבלנו המלצות על הצ׳יקו נקסט פיט אבל כשהגענו לחנות קצת התבלבלנו עם יתר האפשרויות. פתאום הבריטקס נראית כמו האפשרות הבטוחה ביותר.
    מבחינת הדגמים שראינו
    בריטקס one4life
    בריטקס boulevard
    צ’יקו nextfit zip air
    צ׳יקו fit4

2. עגלות-חשבנו שאנחנו רוצים את הספורטליין pl שנראתה לנו יציבה יותר,סל שכיבה יחסית רחב, פתחי אוורור והמשקל (גרים בתל אביב אבל כנראה שבעתיד הקרוב נצא מהעיר). הגלגלים נראו חזקים, מה שכן פחות אהבנו שהתא אחסון למטה יחסית קטן. אחרי שקראנו פה רצינו לשאול לגבי הטייגר והנונה גם.
    מבחינת סייבקס ובוגבו, בחנות נראו לנו מאוד לא יציבות וקטנות, ושנוחות ההורים עולה על נוחות התינוק בעיצוב.

נשמח לכל עזרה, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני הדגמים הנוספים משולבי בוסטר

קובי סופר
    30/11/2021

שלום שרון,

עדיין אני ממליץ על הנקסטפיט. אם לא הוא אז בולווארד.
    שני הדגמים הנוספים משולבי בוסטר, אני לא ממליץ על כיסאות כאלו לתינוק בן יומו, הם בנויים כך שיתאימו גם לילד בן 12, לדעתי אין מוצר שיכול להיות נוח או מתאים בגודל לטווח גיל כל-כך רחב.
    בין נקסטפיט לבולווארד אני נוטה לנקסטפיט בשל זווית שכיבה יותר טובה, לדעתי הוא יותר נוח לתינוק בן יומו. בטיחותית הוא מדורג כמו הברייטקס. היתרון היחיד של ברייטקס עליו זו קלות הההקתנה עם חגורה (הנקסטפיט נוח להתקנה עם איזופיקס וגם יחסית נוח עם חגורה). היתרון הזה יהיה רלוונטי רק ממשקל 18 ק"ג של הילד. בדרך כלל במשקל כזה עוברים לבוסטר או שהכיסא עובר בירושה לתינוק הבא.

לגבי עגלות:
    לגבי הספורטליין הייתי יותר ממליץ על הXL. טכנית זו אותה עגלה רק שהXL יותר קלה. זה בגלל שהPL יותר מעוצבת ועל זה משלמים יותר במחיר ובמשקל כבד יותר.
    סך הכל הספורטליין נותנת תמורה מעולה לכסף. הניוד להורה עירוני נוח ולכן מעולה לת"א. דבר אחד לקחת בחשבון זה רוחב השלדה שטיפה רחב, בעיר צפופה זה לא תמיד יהיה נח.
    זה היתרון של הבי או המיוס. כמוכן גם במשקל הן יותר קלות. הן יותר יקרות בעיקר בגלל שמשלמים על המותג והעיצוב. בבי לדעתי משלמים גם על איכות ההרכבה.

לגבי בייבי בוס או נונה. בשני המקרים היתרון המרכזי שתקבלו על הספורטליין הוא במשקל קל יותר (קילו וחצי פחות מ-XL וכמעט 2 פחות מPL). בנוסף, צמיגים יותר איכותיים ולכן הניוד בשתיהן יהיה הרבה יותר קליל ונוח בעיר וככל שהדרך תהיה משובשת היתרון הזה רק יתגבר. מה שאני פחות אוהב בנונה וגם במיוס זה המושב שעשוי מרשת. בבי וגם בטייגר המושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה טובה יותר וזוויות שכיבה/ישיבה יותר טובות. בבייבי בוס אפשר גם לשקול את הבובקט שזהה מאוד לטייגר רק יותר קלה ורוחב השלדה יותר צר (שוב יתרון משמעותי להורה עירוני). הגלגלים שלה יותר קטנים מהטייגר אבל יותר גדולים מהנונה/מיוס/בי ככה שהניוד מעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך האויסטר זירו בהשוואה לכל השאר

שרון
    30/11/2021

תודה רבה על המענה!
    איפה אפשר לראות את הבייביבוס באיזור תל אביב?
    עוד עגלה שקיבלנו עליה המלצות היא האויסטר זירו, איך בהשוואה לכל השאר שציינתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האויסטר היא מאוד פרקטית

קובי סופר
    01/12/2021

שלום שרון,

לגבי בייבי בוס, הכי קרוב לתל אביב זה תינוקות זה אנחנו ב"ב (מול קניון איילון) או מקס בייבי צומת ירקונים פתח תקווה.

לגבי האויסטר היא מאוד פרקטית, קלה, נוחה לקיפול וקומפקטית אבל יש 2 חסרונות גדולים לדעתי שבגללם אני פחות ממליץ.
    1. שינוי המצבים עם שרוך ולא לחצן, זה מנגנון פחות לתפעול אבל עם זה עוד אפשר להסתדר.
    2. הטיולון חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים יש חשיבות עצומה לכך שהתינוק צריך להיות מול ההורה עד גיל שנה+. היות וזה לא ניתן לביצוע באויסטר אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו