סלקל מומלץ לבייבי בוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל מומלץ לבייבי בוס
    אלדד
    30/11/2021

שלום וברכה
    לאחר מספר בירורים רכשנו לבסוף עגלת בובקט. שאלתי לגבי סלקל:
    אשמח לסלקל מתאים במחיר סביר, ועם זאת בטיחותי כמובן (כלומר ברור שלא ארצה להתפשר על משהו לא בטיחותי). אני רואה שבעבר המלצת על מקסי קוזי מיקו שמגיע עם בסיס, אבל לפי מה שאני רואה כבר לא משווקים אותו (בשילב ובכלל בארץ). ג'ואי i gemm הוא אופציה שעולה לא מעט אבל קראתי כמה וכמה אנשים שהעירו שהכיסא לא נוח לתינוק והחגורות צפופות.
    מה בסופו של דבר היית ממליץ?
    כמו כן: האם בסיס לסלקל הוא פקטור משמעותי לדעתך? (חשוב לציין שאני מתנייד כרגע בעיקר עם רכב משנת 2008 שאין לו חיבורי isofix/latch).
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל מומלץ לבייבי בוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד נקודה לקחת בחשבון זה מהירות ההכנסה לרכב

קובי סופר
    30/11/2021

שלום אלדד,

לגבי הג'ואי והחגורות, זה נובע מכל שיש כרית פנימית בתוך הסלקל. הכרית מתאימה עד גיל 3 חודשים ולדעתי מיותרת כבר לאחר חודש. ברגע שמוצאים אותה אין בעיה עם הרצועות.
    בטיחותית האייג'ם הכי מומלץ. גם דגמי מקסיקוזי כמו פאבל מומלצים אך הטובים שלהם מאוד יקרים ואם מוסיפים בסיס אז בכלל המחירים לדעתי לא מצדיקים מכיוון שהשימוש בסלקל מאוד קצר.
    לגבי בסיס, אין לו תועלת בטיחותית. באייג'ם אפילו ירד הדירוג של הסלקל עם בסיס. היתרון המרכזי של בסיס הוא ההתקנה, מתקינים פעם אחת טוב אפילו עם מתקין מורשה ואז הסלקל ננעל עליו ויוצא ממנו. כשאין בסיס אתם תצטרכו להתקין את הסלקל מחדש וכאן יכולות להיות טעויות אנוש בהתקנה!
    אם אתם תלמדו ותהיו מיומנים אז אין בעיה ללכת על סלקל ללא בסיס.
    עוד נקודה לקחת בחשבון זה מהירות ההכנסה לרכב כשיש בסיס זה יקח כמה שניות. ללא בסיס יקח באזור דקה לאדם מיומן.
    דקה ביום גשום או חמסין יכולה להיות זמן ארוך להרבה אנשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרית פנימית בג'ואי

אלדד
    30/11/2021

תודה רבה על המענה.
    לגבי כרית פנימית בג'ואי - האם כוונתך לגם לדגם האייג'ם? כי אני לא ראיתי משהו שיכול להישלף שם (אם כי לא ניסיתי הרבה), וגם כרית הראש לא ראיתי שנשלפת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדרך כלל הכריות הפנימיות באזור הגוף

קובי סופר
    01/12/2021

שלום אלדד,

בדרך כלל הכריות הפנימות באזור הגוף תמיד נשלפות. הן מיועדות לניו בורן כדי שהתינוק ישב בצפיפות מתאימה ולא יבלע בגודל של הסלקל. לאחר מכן מוציאים. מניסיון שלי רוב ההורים לא מוציאים כי הם חושבים שככה צריך ואז הרצועות קצרות.
    כרית הראש לא נשלפת כי זו גם כרית הגנה והיא לא משפיעה על הרצועות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו