מתלבטת בין ספורט ליין למאמס פאפס וסילבר קרוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת בין ספורט ליין למאמס פאפס וסילבר קרוס
    נעמי
    02/12/2021

שלום וברכה עברתי קצת על תשובות לשאלות שנשאלו ושמחתי לראות תשובות מפורטות ואמינות.
    אני לפני לידה ראשונה ודי מבולבלת אחרי סיבוב בחנויות.
    אני מחפסת עגלה צרה קלה והכי חשוב איכותית שתהיה טובה לעוד ילדים בעזרת הי.
    וביום יום אני הרבה באוטובוסים.
    הגעתי לחנות שאמרו לי לקחת את המימה זיגי שהאמת הייתה נראת צרה ובנוסף קלה אך בחנות אחרת אמרו לי עדיף שלא מפני שהאמבטיה נוטה קדימה והטיולון לא דו צדדי לכן עדיף את המאמאס פאפס או את הספורט ליין סליו לאחר מכן אמרו שמעתי שהמאמס פאפס כבדה יחסית ופחות פרקטית מהספורט ליין וסילבר קרוס דגם וופר טובה יותר וכמובן שבהשוואה למאמה פאפס שניהם בריטים וסילבר קרוס יותר מוצלחת.
    אשמח לקבל המלצה אמינה
    נעמי
    נ. ב. התקציב הוא בסביבות ה-3000₪

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי תמיד לרכוש מה שנכון לכם

קובי סופר
    02/12/2021

שלום נעמי,

אכן מבלבל כל הסיפור הזה. בנוסף לקבל המלצות של אחרים, לשמוע מוכרנים ומוכרניות בחנויות שיש להם אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שטוב לצרכים שלכם. בקיצור, ההמלצה שלי תמיד לרכוש מה שנכון לכם.
    איך יודעים מה נכון לכם?
    עושים רשימת דרישות כפי שעשית:
    מוצר קל, צר, קומקפטי, חזק וכו'. לעשות רשימה מסודרת מהחשוב ביותר עד הפחות + הגדרת תקציב.
    מראש אני רושם שאין עגלה מושלמת שתכיל הכל!
    שנית, לאחר הרשימה צריך להחליט להתמקד בשניים עד שלושה דגמים גג. ככל שנוסיף כך נתבלבל יותר. בכל עגלה אפשר למצוא יתרון על עגלה נגדית.
    לאחר ההתמקדות בדגמים אני ממליץ להתנסות בהם לבד ללא אנשי מכירות לצידכם!
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה. למי שמתנייד באוטובס גם ממליץ להתנסות בניוד במעברים צרים. לתפעל לבד (לשנות מצבים, להחליף בין חלקים וכו'). לקפל לבד. מי שנייד באטובוס, אני ממליץ לשים את העגלות הרצויות מקופלות אחת ליד השנייה לראות את ההבדלים לאחר הקיפול.
    לאחר אלו אתם תקבלו את ההחלטה ביתר קלות וזו גם תהיה החלטה של מה שנכון לכם ולא לאף אחד אחר.
    בסוף את יכולה לקבל המלצה על עגלה מהאדם הכי קרוב אלייך כי היא באמת טובה ומושלמת לצרכים שלהם אבל אם הצורך שלכם לא זהה העגלה לא תהיה טובה עבורך.

לגבי הדגמים:
    ראשית אני חושב שאף עגלה לא תהיה טובה לחלק מהצרכים שציינת. את הסילבר קרוס לדעתי הייתי פוסל כי היא כבדה משמעותית.
    מאמאס אנד פאפאס ארמדילו שהיא בתקציב מתאימה לצרכים אבל גם כבדה. דגם הסטרדה שלהם יותר קל אבל חורג מהתקציב לכן מהמותג הזה הייתי ממליץ על הסטרדה אם מתאים המחיר.
    הסיילו גם אינה עגלה קלה. משקלה ממוצע והיא שוקלת כמו הסטרדה. לכן הייתי ממליץ להתמתקד גם בה.
    בשני המקרים רוחב הגלגלים יחסית רחב, צריך לקחת זאת בחשבון!
    לדעתי מאוד חשוב מושב דו כיווני, יש לכך חשיבות עצומה להתפתחות התינוק על פי מחקרים בנושא או מסביב לנושא.
    לגבי חברות בריטיות, כאן אני לא חושב שיש יתרון או עדיפות למוצא המותג. לרוב זה גם להפך, בריטניה זו מדינה מאוד קרה ולא שמשית, די ההפך מישראל והיצרנים מתאימים את המוצר לתנאי המדינה שלהם ולא לישראל לכן לדוגמא הגגונים קטנים או במקרה הטוב ממוצעים.

הייתי ממליץ לך לבדוק את העגלה שלנו בייבי בוס בובקט 2.
    רוב הלקוחות שלנו שרכשו אותה משתמשים בה בדיוק לצרכים שציינת. היתרונות שלה בהשוואה לספורטליין או סטרדה
    הם במשקל קל יותר ב-2 ק"ג שזה יתרון עצום לדעתי. כמוכן רוחב השלדה צר בכ-8 ס"מ, גם יתרון עצום באוטובוס ומעבר צר.
    עדיין יש לה גלגלים מעולים וגדולים מהממוצע. קיפול נוח ביד אחת, גגונים ענקיים. מושב דו כיווני ועוד. היא גם במסגרת התקציב לכן לדעתי שווה בדיקה. זה שזו העגלה שאני המשווק שלה לא אומר שאני משוחד לגביה ואומר לרוץ לרכוש אותה.
    כדי לבחון אם היא תואמת לכם אני גם כאן ממליץ לעשות את אותה הבדיקה שרשמתי קודם ורק אז להחליט אם היא מתאימה או לא.
    בקיצור, לקחת בספק את ההצעות ולבחון לבד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו