מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל סייבקס/ג'ואי/אחראלון07/12/2021
שלום קובי
קודם כל תודה על כל ההשקעה כאן באתר.
אני מתלבט בין שניים/שלושה דגמי סלקל, בהתאם לדרישות הבאות:
בטיחות, התאמה לעגלה (ספורטליין), משקל (אני יודע שאתה מציין שזה רק מעבר קצר לעגלה וחזרה לרכב אבל לאשתי זה מאוד משמעותי), וגם מחיר סביר עשוי בהחלט להיות שיקול.
כמעט מכל הבחינות הigemm באמת עדיף אבל הוא לא קל. מה שמשאיר אותי עם שתי אפשרויות (אלא אם תוסיף לי משהו אחר): aton xl (קצת פחות בטיחותי להבנתי), והisnug של ג'ואי, שאין לי מושג לגבי הבטיחות שלו ביחס לאחרים.
מה עדיף מבין השניים?
לגבי המחיר אני לא רואה הבדל גדול. את האטון עם בסיס אפשר למצוא עכשיו ב-800 (אין לי רכב שמתאים לו isofix רק חגורות לכן זקוק לבסיס הפשוט). הisnug בסביבות 550-600, ובתוספת בסיס עוד 300 בערך (כי אני מבין שהוא מתחבר גם לבסיס הרגיל של ג'ואי ג'ם. אנא תקן אותי אם אתה יודע אחרת כי זה דווקא עלול להיות משמעותי אם לא).
האם יש לך המלצה מבין השניים? ואולי דווקא משהו אחר (או שעדיף להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל הaton 5?)
שוב תודה רבה על כל העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר08/12/2021שלום אלון,
האייסנאג חדש ולכן עדיין אין מידע לגביו. במקרה הזה לדעתי עדיף ללכת על האטון שהוא ותיק ומוכח. אטון 5 כבר כבד כמו האייג'ם לכן אני לא רואה סיבה ללכת לכיוונו אלא אם רוצים יותר בטיחות ומוכנים להתמודד עם המשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)