סלקל סייבקס/ג'ואי/אחר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל סייבקס/ג'ואי/אחר
    אלון
    07/12/2021

שלום קובי
    קודם כל תודה על כל ההשקעה כאן באתר.

אני מתלבט בין שניים/שלושה דגמי סלקל, בהתאם לדרישות הבאות:
    בטיחות, התאמה לעגלה (ספורטליין), משקל (אני יודע שאתה מציין שזה רק מעבר קצר לעגלה וחזרה לרכב אבל לאשתי זה מאוד משמעותי), וגם מחיר סביר עשוי בהחלט להיות שיקול.

כמעט מכל הבחינות הigemm באמת עדיף אבל הוא לא קל. מה שמשאיר אותי עם שתי אפשרויות (אלא אם תוסיף לי משהו אחר): aton xl (קצת פחות בטיחותי להבנתי), והisnug של ג'ואי, שאין לי מושג לגבי הבטיחות שלו ביחס לאחרים.
    מה עדיף מבין השניים?

לגבי המחיר אני לא רואה הבדל גדול. את האטון עם בסיס אפשר למצוא עכשיו ב-800 (אין לי רכב שמתאים לו isofix רק חגורות לכן זקוק לבסיס הפשוט). הisnug בסביבות 550-600, ובתוספת בסיס עוד 300 בערך (כי אני מבין שהוא מתחבר גם לבסיס הרגיל של ג'ואי ג'ם. אנא תקן אותי אם אתה יודע אחרת כי זה דווקא עלול להיות משמעותי אם לא).

האם יש לך המלצה מבין השניים? ואולי דווקא משהו אחר (או שעדיף להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל הaton 5?)
    שוב תודה רבה על כל העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל סייבקס/ג'ואי/אחר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2021

שלום אלון,

האייסנאג חדש ולכן עדיין אין מידע לגביו. במקרה הזה לדעתי עדיף ללכת על האטון שהוא ותיק ומוכח. אטון 5 כבר כבד כמו האייג'ם לכן אני לא רואה סיבה ללכת לכיוונו אלא אם רוצים יותר בטיחות ומוכנים להתמודד עם המשקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו