מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לגיל 5 חודשיםשני11/12/2021
קובי שלום
הבן שלי בן 4 חודשים ואנחנו כרגע עם אינגליזינה טרילוגי ולצערי הטיולון נאבד לנו.לכן עכשיו אנחנו מחפשים לקנות טיולון חדש.
כמובן הייתי מאוד רוצה דו כיווני אבל הטיולון היחיד שמצאתי דו כיווני זה האיזי טוויסט של סייבקס שהוא ממש צר ואני ממש לא רוצה לקנות אותו
השאלה אם יש עוד טיולון שהוא דו כיווני ? ואם לא אז עד כמה זה קריטי שנקנה טיולון שהוא חד כיווני כמו למשל הוייפר של ספורו ליין ? או שאתה חושב שיותר חשוב שהוא יהיה עם הפנים אלי ואז בכל זאת כדאי להתפשר על הטיולון הצר של סייבקס ? אודה לתשובתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר גם לרכוש עגלה זולה עם אמבטיה
קובי סופר11/12/2021שלום שני,
אכן בעייתי הטיולונים הדו כיווניים.
אנחנו מוכרים טיולון דו כיווני של בייבי בוס לאופרד. נמכר כרגע רק במקס בייבי. המושב ענקי ועד 22 ק"ג. הוא גם יחסית קל.
מעבר לכך זה רק טיולונים שהם חלק מהעגלות כלומר לרכוש עם אמבטיה ואם אפשר ללא אבל זה יהיה יקר.
מאמאס אנד פאפאס ארמדילו לפעמים ניתן לרכוש ללא אמבטיה, בוגבו בי יקר רק כטיולון אבל אולי כיד 2.
אפשר גם לרכוש עגלה זולה עם אמבטיה ואחר כך למכור כיד 2 ולהחזיר חלק מההשקעה ובזה לרכוש טיולון חד כיווני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי בייבי בוס לאופרד ומה העלות ומבחינת קיפול
שני12/12/2021תודה על המענה
לגבי בייבי בוס לאופרד אני לא מוצאת בכלל את הדגם הזה באינטרנט.תוכל להגיד לי מה העלות שלו ? ואיך הוא מבחינת הקיפול ? גגון שמש גדול ? יש בו סל למטה לשים דברים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כרגע נמכר רק במקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה
קובי סופר12/12/2021שלום שני,
כרגע נמכר רק במקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה. הם לא מוכרים אותו אונליין.
הגגון ענק! אחד המצלים ביותר שיש.
קיפול נוח ביד אחת ויחסית קומפקטי, טיפה יותר גדול מטיולון אך יותר קטן מרוב העגלות.
סל החפצים די גדול ויכול לשאת עד 5 ק"ג.
המחיר כרגע 1690 ומקבלים יחד איתו 2 מתנות:
1. גגון צבעוני מגיע באריזה + גגון נוסף חלק באפור או שחור לבחירה.
2. שק שינה מחמם לחורף
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)