מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי מספר עגלות לתינוקת בת 9 חודשיםשרה20/12/2021
שלום,
נשמח להתייעץ לגבי עגלה לתינוקת בת 9 חודשים.
אנחנו מחפשים: עגלה קלה, יציבה, נוחה לתינוקת ונוחות להורה בנסיעה, וכן בעליה וירידה במדרגות, קיפול נוח וקטן אם, מחיר לא יקר, ואם היא דו כיוונית ועם אביזרים- בונוס.
כרגע האופציות המובילות:
ביבה טאי טאי טיולון בלבד
סייבקס איזי טוויסט s 2
ביבי ג'וגר סיטי טור לאקס
פג פרגו בוק 51 futura שנת 2021
פג בוקלט
נשמח לדעת מה דעתך על דגמי העגלות? בעיקר על 2 הראשונים של- הביבה והסייבקס שרשמנו.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ עד גיל שנה לפחות שהתינוק יהיה מול ההורה
קובי סופר21/12/2021שלום שרה,
אני ממליץ עד גיל שנה לפחות ועדיף גם מעבר שהתינוק יהיה מול ההורה. ההמלצה מבוססת על המון מחקרים בנושא ובנושאים אחרים שרק מחזקים את החשיבות שהתינוק צריך להיות מול ההורה.
הביבה מאוד קלה, נוחה מאוד לניוד וקיפול, די קומקפטית ודי מאובזרת. בעלת גגון טוב וסל גדול. החיסרנות הם: מושב חד כיווני, שינוי המצבים עם שרוך. בטאיטאי בניגוד לעגלות אחרות המנגנון די נוח אבל צריך לקחת בחשבון שיש בלאי מהיר יותר למנגנון שרוך.
הסייבקס לדעתי פחות טובה למרות שיש לה יתרון ענק בטיולון המסתובב. בשאר הדברים הביבה עדיפה משמעותית. בניוד, נוחות קיפול, מרווח פנימי לתינוק וגגון. שינוי המצבים יותר נוח בסייבקס. אם התקציב מאפשר עדיף ללכת על Eezy S Twist+2 בעלת גלגלים יותר גדולים כך הניוד יהיה יותר נוח. עדיין בשאר הדברים האחרים שציינתי הביבה עדיפה כנ"ל במחיר.
הבייבי ג'וגר לדעתי פחות מוצלח. הניוד לדעתי לא הכי נוח, הפתיחה לאחר הקיפול טיפה מסורבלת. הפלוס גם כאן הוא הטיולון הדו כיווני.
הפג מבחינת נוחות תינוק ונוחות ניוד עדיפה על כל העגלות האחרות כאן אבל היא הרבה יותר גדולה וכבדה לכן זה כבר שיקול שלכם.
הבוקלט פשוטה מאוד ולדעתי דומה לביבה בהרבה דברים רק שבטאיטאי זה מבוצע טוב יותר לדעתי.
אפשר לבדוק את בייבי בוס לאופרד שלנו. מדובר בטיולון דו כיווני, די קל 6.6 ק"ג (יותר קלה מכל העגלות שמוזכרות כאן).
הגגון ענק, הניוד בינוני בגלל גלגלים קטנים ולכן מותאם בעיקר להורה עירוני. מגיעה עם שק שינה ועולה 1690 ש"ח כך שזה טיפה מעל הביבה או הסייבקס. שינוי המצבים עם לחצן והמושב הרבה יותר ארוך ומאוד מרווח מהסייבקס או הביבה. כמוכן הוא יצוק מפלסטיק כך שיש תמיכה מעולה לכל גוף התינוק + שליפה מלאה של כל הבדים לכביסה כולל גגון.
החיסרון הכי גדול שכרגע ניתן לראות אותה רק ב-4 חנויות! ברשת מקס בייבי פתח תקווה או אור יהודה. תינוקות זה אנחנו בני ברק או סוויט בייבי נתיבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתייעצות לגבי מספר עגלות
שרה21/12/2021תודה רבה על הפרוט וההסברים!
ננסה לראות אם נצליח להגיע לחנות לראות את בייבי בוס.
מבחינת העגלות אני מבינה שטיולון של ביבה טאי טאי (כל הפרמטרים טובים חיסרון לא דו צדדי), סייבקס איזי טוויסט +2 - גלגלים גדולים (שכל הפרמטרים פחות טובים ייתרון שהיא דו צדדית).
אז לדעתך לתינוקת בת 9 חודשים מבין שניהם מה עדיף?
והאם העגלות נמכרות אצלכם ואפשר לבוא לראות?(אם נגיע לראות את הבייבי בוס)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך על עגלת ביבה RENEE לעומת ביבה טאי טאי
שרה21/12/2021מה דעתך על עגלת ביבה renee, לעומת ביבה טאי טאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החסרון המרכזי הוא המושב החד כיווני
קובי סופר22/12/2021שלום שרה,
לגבי טאיטאי, כן. החסרון המרכזי הוא המושב החד כיווני ולדעתי עניין הרצועה. בנוסף אין לה קפיצים לגלגלים האחוריים. אם זה מיועד לניוד עירוני זה לא בעייתי ומשטחים חלקים כמו קניון זה אפילו יתרון. אם מיועדים טיולים בדרכים משובשות יותר זה כבר בעייתי מכיוון שכל הרעידות, מכות, קפיצות יעברו לתינוק.
האיזי טוויסט 2+ לעומת הביבה מציעה יתרון של מושב דו כיווני ולדעתי יותר נוח לשנות מצבים + מנגנון יותר אמין. יש גם קפיצים מעולים.
החסרונות הם קיפול מסורבל, מנגנון הסיבוב לא הכי ידידותי אבל זה משהו שאפשר לתרגל אז זה פחות קריטי לדעתי. המושב יותר צר בהשוואה לטאיטאי. הגגון יותר קטן. סל החפצים יותר קטן. יותר כבד ויותר יקר.
שוב, אני חושב שעד שנה + יש משהו אחד שלא הייתי מוותר עליו וזה מושב דו כיווני לכן אני מראש פוסל כל עגלה חד כיוונית כולל טאיטאי ולכן יותר ממליץ על הסייבקס.
ביבה רנה הוא דגם מאוד חדש. עד כמה שידוע לי נמכר יחד עם אמבטיה, לא ראיתי אותו פיזית מכיוון שהרבה חנויות בחרו שלא להחזיק. כל חנות שהיא חנות מורשית סייבקס יכולה לעבוד על הדגם מכיוון שסייבקס או ביבה מיובאים על ידי אותו היבואן. אם אותן חנויות לא מחזיקות מבחינתי זה אומר לא מעט. אבל שוב, לא ראיתי, לא בחנתי ולא בדקתי לכן קשה לי לומר.
לגבי בייבי בוס. לנו אין חנות לכן לא ניתן להגיע אלינו. ניתן לראות בחנויות שרשמתי אם זה מסתדר מבחינה פיזית להגיע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)