3 כיסאות בטיחות במושב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 3 כיסאות בטיחות במושב
    ספיר
    22/12/2021

ערב טוב,
    יש לי 2 ילדים, הגדול בן 4( גבוה לגילו) יושב על כסא ברייטקס מרתון הקטנה בת שנתיים יושבת על כסא גרקו טרושילד.
    יש לנו רכב מסוג סקודה יטי. בקרוב יצטרף תינוק למשפחה, איזה כיסא כדאי לקנות על מנת שיכנסו 3 כסאות במושב האחורי? האם לקנות עוד כסא לתינוק? או לקנות בוסטר לגדול?
    אשמח לענות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 כיסאות בטיחות במושב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    23/12/2021

שלום ספיר,

אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות לגדול ואת המרתון להעביר לתינוק (אני ממליץ לרכוש עבור ספוג מגביה שייתן זווית נוחה יותר לתינוק + מזרן תומך לסלקל שייתן נוחות בפנים הכיסא ויצמצם את הגודל של הכיסא). בוסטרים יותר צרים ולכן אני חושב שיש סיכוי שכל השלושה יכנסו. אני לא מכיר את הרכב אבל המרתון בגודל יחסית סביר, הטרושילד בעייתי כי הוא די רחב. בוסטר עם רצועות אמור לדעתי להתאים. אני ממליץ על כאלו שמתאימים עד 30 ק"ג עם הרצועות כמו גרקו טרנזישנס ואם קיים במלאי נאוטילוס סנאגלוג אז הוא עדיף. ככה תחגרו את הגדול עם רצועת הבוסטר.
    ניתן לרכוש בוסטר ללא רצועות אך שיש 3 מושבים מאוד קשה לחגור ילדים עם חגורת הרכב כי אין כלכך גישה להקלקה. כמוכן חגירה עם רצועות הבוסטר יותר בטיחותית מחגירה עם חגורת הבטיחות.
    כמובן שאני ממליץ לבדוק טרם הרכישה שכל ה-3 נכנסים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. משהו נוסף

ספיר
    23/12/2021

תודה על התשובה המפורטת.
    שאלה נוספת- מבחינה בטיחותית עדיף להשאיר את הגדול הכסא בטיחות רגיל?
    אתה חושב שכדאי אולי העביר את בת השנתיים לברייטקס מרתון ולתינוק לתת את הגרקו טרושילד?
    בנוסף, אתה ממליץ על בוסטר רצועות ברייטקס פורטניר קליק טייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם קונים בוסטר רצועות טוב אז אין הבדל בטיחותי

קובי סופר
    23/12/2021

שלום ספיר,

אם קונים בוסטר רצועות טוב אז אין הבדל בטיחותי. יש הבדל בנוחות לילדים קטנים/תינוקות אך כאן זה לא מהקרה. לכן הגדול יכול להישאר במרתון עד שיהיה צורך להעביר את המרתון לתינוק ולרכוש בוסטר רצועות לגדול.
    גם הפרונטייר נחשב טוב, הגרקו נאוטילוס מדורג טוב יותר וזול יותר לכן אני ממליץ עליו. הנאוטילוס סנאגלוק אם זמין גם בעל מנגנון התקנה דומה לקליקטייט של ברייטקס.

אם הוא לא זמין אז הברייטקס נוח יותר להתקנה מהטרנזישיין אך יקר ממנו משמעותית ולא מדורג טוב יותר ממנו לכן זה בעיקר שיקול כלכלי שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו