נשמח להשוואה אל מול האחרות שהתעניינו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נשמח להשוואה אל מול האחרות שהתעניינו
    שרון
    24/12/2021

היי
    התייעצנו בעבר לגבי ספורטליין לעומת בייביבוס ונונה. עוד לא קנינו ומחר הולכים להסתכל ולהחליט סופית.
    נוספה עוד עגלה שקיבלנו עליה כמה המלצות-ג׳יימי.
    נשמח להשוואה אל מול האחרות שהתעניינו
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה היא לעגלת ג׳ואי

שרון
    24/12/2021

סליחה. התבלבלתי, התכוונתי לג׳ואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הג'ואי מאוד מיושנת ביחס לשלושת הדגמים האחרים

קובי סופר
    24/12/2021

שלום שרון,

הג'ואי מאוד מיושנת ביחס לשלושת הדגמים האחרים.
    כלומר היא יותר כבדה, יותר גדולה לאחר הקיפול ויותר מסורבל לקיפול. היא לא נותנת ערך מוסף בתמורה לכל החסרונות לכן אני פחות ממליץ. לדוגמא: יש עגלות בעלות חסרונות דומים (כבדות, מסורבלות לקיפול, גדולות לאחר הקיפול) שבתמורה מרוויחים מרווח פנימי הרבה יותר גדול ביחס לשלושת העגלות שציינו ונוחות ניוד עדיפה. אז זה כבר לשיקולכם אם זה שווה את החסרונות. מכיוון שבג'ואי לא מקבלים אף אחד מהיתרונות שציינתי חוץ ממחיר טוב, אני לא חושב שצריך להוסיף אותה לשיקול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל פעם שאנחנו הולכים בדעה שאנחנו קונים משהו

שרון
    24/12/2021

תודה על התשובה.
    היינו שוב בסיבוב עגלות היום בשילב והמליצו לנו שם על האינגלנזה שאני יודעת שהם המשווקים שלה. מלכתחילה היא לא הייתה באפשרויות שלנו כי נראתה לי מאוד מסורבלת וכבדה אבל נראה שיש כמה יתרונות מאוד משמעותיים כמו האפשרות ליצור שיפוע בסל שכיבה, ויציבות.

עוד המלצה שקיבלנו שם, אחרי שכבר נסגרנו על כיסא בטיחות צ׳יקו נקסטפיט, זה על הכיסא מקסי קוזי מיקה ( גם כיסא שהם משווקים)

בקיצור, כל פעם שאנחנו הולכים בדעה שאנחנו קונים משהו אנחנו יוצאים יותר מבולבלים ועם צורך לעשות עוד תחקיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להכין רשימת דרישות מה חשוב לכם ולפי זה להתמקד

קובי סופר
    24/12/2021

שלום שרון,

את די ענית לעצמך. נכנסת. המליצו על מוצר שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח לצורך ולדרישות שלכם. הראו גימיק נחמד במוצר ורק התבלבלתם יותר. אין צורך בשום תחקיר אלא להכין רשימת דרישות מה חשוב לכם. לפי זה להתמקד ב-3 דגמים ולא יותר. לאחר מכן להתנסות פיזית בניוד עם משקל של 12 ק"ג בתוך העגלה, עליה וירידה ממדרגה. תפעול לבד (שינוי מצבים, החלפת חלקים), קיפול עם טיולון, הרמת השלדה יחד עם הטיולון ובדיקה ברכב. כך מגיעים להחלטה מושכלת של מה נכון לכם.

אני לא יודע איזו אינגלזינה ראיתם, יש 2 דגמים. שניהם שונים לחלוטין מהסיילו, בייבי בוס או נונה.
    הטרילוג'י אמנם קצת מזכירה (אני מניח שזה מה שהראו) אבל לא נוחה לניוד, אין לה ידית מתכווננת, הסל לא נגיש והקיפול קצת ארוך. היא מאוד מיושנת לדעתי.

לגבי מושבים, כאן בניגוד לעגלות יש נתוני בטיחות. הצ'יקו יחד עם ברייטקס מדורגים כטובים ביותר בטיחותית לכן כל אופציה אחרת זה לרדת ברמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוחות ובטיחות התינוק היא לפני הכל

שרון
    25/12/2021

העגלה שהראו לנו זו האפטיקה, ולהבנתי גם אמורה לצאת חדשה בזמן הקרוב. מבחינת מה שחשוב לנו, אז נוחות ובטיחות התינוק היא לפני הכל. חשוב שזו תהיה עגלה שגם עבורינו תהיה נוחה לניוד בתנאים שונים עיר/כפר. שתהיה עמידה ויציבה ותחזיק מעמד למספר ילדים. העניין של הזווית של הראש, להבנתינו זה משהו שמקל על התינוק במידה ויש רפלוקס.

שוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לציין שכל העגלות יכולות להחזיק מעמד לכמה ילדים

קובי סופר
    25/12/2021

שלום שרון,

לגבי בטיחות, תקבלו בטיחות זהה גם בעגלה שעולה 1000 ש"ח. כל העגלות עוברות את אותם מבחני בטיחות ולכולן אותן דרישות. בניגוד למושבי בטיחות הן אביזר ניוד.
    בנוגע לנוחות התינוק, כאן כבר יש הבדלים. באפטיקה לדוגמא תקבלו מרווח פנימי טיפה יותר גדול מאשר בסיילו/בייבי בוס/נונה. גם באמבטיה וגם בטיולון. תלוי מול מה משווים אבל אלו הבדלים של 3 עד 5 ס"מ ברוחב האמבטיה והמושב. גם באורך יש הבדלים מול הנונה או הסיילו. הבייבי בוס דווקא יותר ארוכה מהממוצע כך שהיא די זהה מבחינת אורך.
    העבירות של האנגליזנה תהיה טובה יותר בגלל הגלגלים הגדולים יותר. מצד שני בעיר זה לא יורגש ולפעמים יהיה יותר קשה בעליות בגלל המשקל הגבוה יותר.
    עניין הזווית זה גימיק. מכרתי בחיי אלפי עגלות של פג פרגו שיש להם מנגנון דומה ומעולם לא ראיתי הורים שמרימים את גב האמבטיה. מקרי ריפלוקס הם די נדירים וגם אם קורים ימליצו לכם להושיב בסלקל ולא באמבטיה. מעבר לכך שניתן לשים כרית משולש בכל אמבטיה. אני לא ממליץ לבחור עגלה על בסיס גב מתכוונן באמבטיה. היתרונות של הרוחב והניוד הרבה יותר רלוונטיים כמו גם החסרונות של משקל משמעותית יותר גבוה וגודל קיפול טיפה יותר גדול.
    אין עגלה מושלמת. בכל אחת יש חסרונות גדולים מול יתרונות גדולים ביחס לעגלות אחרות. כל אחד צריך למצוא את האיזון שמתאים לו או ללכת לקיצון אם מתאפשר כלומר, ללכת על מוצר כבד וגדול כי יש יכולת להתמודד או לחלופין אדם שחייב הכי קל והכי קטן ואז להתפשר על נוחות התינוק.
    באופן כלל אני חושב שאם הולכים לכיוון של גדול וכבד אז שווה לבדוק את פג פרגו בוק או איי.בי.סי דיזיין סלסה. כדי לא להתבלבל אני ממליץ לחשוב טוב אם זה בכלל הכיוון שלכם, רק אם כן אז לפסול לחלוטין את שלושת הקודמות ולהתמקד בשלושת האחרות או להפך.

אני לא סתם מדגיש את עניין לחשוב טוב!
    א. זה יבלבל אתכם מבחר של יותר מ-3 עגלות כי כמו שרשמתי בכל השוואה תמצאו יתרון של עגלה X על Y ולהפך.
    ב. אני מכיר המון מקרים שרצו לרכוש את הכי נוח וטוב לתינוק ואחרי חצי שנה עד שנה. ההורים התייאשו להתמודד עם המשקל והגודל וקנו טיולון פשוט. בעצם התינוק קיבל הרעת תנאים ונוחות משמעותיים בסופו של יום, בדיוק בחלק הכי חשוב שזה הטיולון.
    לדעתי צריך להתחייב לעגלה לפחות לשנה וחצי כדי למקסם את נוחות התינוק מכיוון שעגלות (הטיולון של העגלות) הרבה יותר נוח ומרווח ביחס לטיולון שקונים בנפרד.

חשוב לציין שכל העגלות יכולות להחזיק מעמד לכמה ילדים. זה גם תלוי באופן השימוש, טיפול ושמירה שלכם על המוצר. כמוכן, לדעתי עגלות עם גלגלים יותר גדולים וקפיצים יותר גדולים שורדות יותר שנים כי הן מתמודדות טוב יותר עם מכות מהדרך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו