כיסא בטיחות רחב מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות רחב מגיל לידה
    גליה
    30/12/2021

קובי שלום
    אני רוצה לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה. הכי חשוב לי הבטיחות שהוא עבר מבחני ריסוק ברמה הכי גבוהה
    וגם מעדיפה כיסא שיהיה רחב ולא צר
    אשמח לדעת מה אתה ממליץ מבין הדגמים הבאים :
    ציקו נקספיט
    ברייטקס מרתון קליק טייק
    סייבקס סירונה m
    סייבקס אטרניס s
    כמובן אם יש לך דגם שיותר מומלץ לדעתך משלא כתבתי שכתבתי אז אשמח לשמוע
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות רחב מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ על כיסא רחב מכמה סיבות

קובי סופר
    30/12/2021

שלום גליה,

דווקא אני פחות ממליץ על כיסא רחב מכמה סיבות:
    1. לתינוק בן יומו זה פחות נוח והגוף שלהם יזוז ויטלטל בחודשים הראשונים.
    2. תופס יותר מקום ברכב, אם יש עוד 2 מושבים בעתיד זה יכול להיות בעייתי.
    3. רצוי שהכיסא יעטוף את התינוק/ילד בצורה אדוקה ושיהיה כמה שפחות מקום לתזוזה במקרה של תאונה.

לגבי המלצות:
    לדעתי צ'יקו נקסטפיט הכי נוח לתינוקות, בעיקר בחודשים הראשונים. בטיחותית הוא נחשב לאחד הטובים בעולם כך שזו בדרך כלל ההמלצה שלי.
    בנוסף לצ'יקו אני ממליץ על ברייטקס קליקטייט מרתון או בולווארד שמגיע עם הגנות ראש משופרות ביחס למרתון.
    בטיחותית ברייטקס וצ'יקו הם הטופ. לברייטקס יש יתרון על צ'יקו והוא בנוחות ההתקנה עם חגורה. יש פחות סיכוי לטעויות אנוש בהתקנה. מצד שני הצ'יקו מאוד נוח וקל להתקנה עם איזופיקס כך שאני לא רואה יתרון רציני של ברייטקס.

בכל מקרה ההמלצות שלי הן צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס קליקטייט בולווארד או מרתון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקנות כיסא שיתאים מגיל לידה גם עבור הילד הבא

גליה
    30/12/2021

שכחתי לציין שהתינוק כבר בן חצי שנה והוא עד עכשיו בסלקל אז אני רוצה כבר לקנות כיסא שיתאים מגיל לידה שאני יוכל להשתמש בו גם לילד הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתרון זווית של צ'יקו פחות רלוונטי

קובי סופר
    30/12/2021

שלום גליה,

במקרה כזה היתרון זווית של צ'יקו פחות רלוונטי. מצד שני אם מתוכנן להשתמש מלידה בתינוק הבא אז כן יש לזה חשיבות. אם יש סלקל אז שוב, זה פחות רלוונטי. לכן במקרה כזה אמליץ על ברייטקס בשל פטנט ההתקנה שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה :)

גליה
    31/12/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו