התלבטות בין אפה בייבי מינו לסייבקס מליו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין אפה בייבי מינו לסייבקס מליו
    ענבל
    30/12/2021

מתלבטים בין שתיהן כי נראה שעונות על הצרכים שלנו של עגלה קלה וקומפקטית. חשוב לי גם נוחות קיפול וכמובן שיהיה איכותי ונוח לילד. האם יש פרמטרים נוספים שיש לקחת בחשבון במקרה של העגלות האלו? מה המלצתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ על אף אחד מהדגמים אבל אם הייתי צריך

קובי סופר
    02/01/2022

שלום ענבל,

אני לא ממליץ על אף אחד מהדגמים אבל אם הייתי צריך להמליץ אז הסייבקס לדעתי עדיפה.

אני לא ממליץ על מינו מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים בנושא, חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. יש לכך יתרונות רבים גם בריאותיים, גם נפשיים וגם קוגניטיביים. אי לכך אני באופן כללי לא ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני וכך גם לא על המינו.

לגבי המיילו, היתרון המרכזי שלה הוא המשקל הקל שזה מן הסתם גם חיסרון בכל הקשור ליציבות עם תיק כבד.
    כדי לצמצם בעיות יציבות הידית שלה לא מתארכת כלפי מעלה וזה לדעתי יוצר בעיה גדולה.
    1. זה חיסרון להורה גבוה.
    2. החיסרון הראשון עוד אפשר להסתדר. אם החיסרון הזה לדעתי פחות. כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב את המושב, גם המושב חוצה משמעותית את קו ידית האחיזה. הדבר יוצר אי נוחות בליכה כי המושב כמעט ונוגע ברגלי ההורה. ככל שההורה יותר גבוה כך זה יותר בעייתי. בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על ידית העגלה מכיוון שכל דבר שתתלו, תיק, שקיות יפגע במושב.

צריך לקחת בחשבון שכדי להגיע למשקל קל ובמקרה של השתיים מדובר במשקל קל מאוד, היצרנים מקצצים בדברים כדי לחסוך במשקל. לכן יש לשים על כף המאזניים מה מאבדים תמורת המשקל הקל ולהחליט עד כמה מוכנים להתפשר. ככל שנרד במשקל כך יש התפשרות יותר גדולה בכל הקשור לנוחות התינוק, נוחת הניוד, הנוחות שלנו ביומיום.

אם מוכנים לעלות למשקלים של 8-10 ק"ג יש אופציות הרבה יותר מוצלחות לדעתי.
    בייבי בוס בובקט שוקלת רק 8.2 ק"ג ומציעה מושב מרווח יותר מהמילו, יכולת ניוד עדיפה בהרבה, ידית מתארכת ועוד.
    אותו כנ"ל לאיזי ווקר צ'ארלי.
    אם נתפס במשקלים אז יש גם את סייבקס מיוס שהרבה יותר מוצלחת מהמיילו לדעתי אך גם יותר יקרה וכבדה. בוגבו בי 6 הותיקה. בטווח מחיר זול יותר יש את ספורטליין סיילו.

צריך להכין רשימה מסודרת של מה בדיוק רוצים. על מה מוכנים להתפשר כי תמיד צריך להתפשר על משהו. ואז להתכוונן על 2 דגמים. אם זו ההתכווננות הסופית שלכם אז כמו שרמתי, המיילו עדיפה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו