מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין אפה בייבי מינו לסייבקס מליוענבל30/12/2021
מתלבטים בין שתיהן כי נראה שעונות על הצרכים שלנו של עגלה קלה וקומפקטית. חשוב לי גם נוחות קיפול וכמובן שיהיה איכותי ונוח לילד. האם יש פרמטרים נוספים שיש לקחת בחשבון במקרה של העגלות האלו? מה המלצתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני לא ממליץ על אף אחד מהדגמים אבל אם הייתי צריך
קובי סופר02/01/2022שלום ענבל,
אני לא ממליץ על אף אחד מהדגמים אבל אם הייתי צריך להמליץ אז הסייבקס לדעתי עדיפה.
אני לא ממליץ על מינו מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים בנושא, חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. יש לכך יתרונות רבים גם בריאותיים, גם נפשיים וגם קוגניטיביים. אי לכך אני באופן כללי לא ממליץ על עגלות בעלות טיולון חד כיווני וכך גם לא על המינו.
לגבי המיילו, היתרון המרכזי שלה הוא המשקל הקל שזה מן הסתם גם חיסרון בכל הקשור ליציבות עם תיק כבד.
כדי לצמצם בעיות יציבות הידית שלה לא מתארכת כלפי מעלה וזה לדעתי יוצר בעיה גדולה.
1. זה חיסרון להורה גבוה.
2. החיסרון הראשון עוד אפשר להסתדר. אם החיסרון הזה לדעתי פחות. כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב את המושב, גם המושב חוצה משמעותית את קו ידית האחיזה. הדבר יוצר אי נוחות בליכה כי המושב כמעט ונוגע ברגלי ההורה. ככל שההורה יותר גבוה כך זה יותר בעייתי. בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על ידית העגלה מכיוון שכל דבר שתתלו, תיק, שקיות יפגע במושב.
צריך לקחת בחשבון שכדי להגיע למשקל קל ובמקרה של השתיים מדובר במשקל קל מאוד, היצרנים מקצצים בדברים כדי לחסוך במשקל. לכן יש לשים על כף המאזניים מה מאבדים תמורת המשקל הקל ולהחליט עד כמה מוכנים להתפשר. ככל שנרד במשקל כך יש התפשרות יותר גדולה בכל הקשור לנוחות התינוק, נוחת הניוד, הנוחות שלנו ביומיום.
אם מוכנים לעלות למשקלים של 8-10 ק"ג יש אופציות הרבה יותר מוצלחות לדעתי.
בייבי בוס בובקט שוקלת רק 8.2 ק"ג ומציעה מושב מרווח יותר מהמילו, יכולת ניוד עדיפה בהרבה, ידית מתארכת ועוד.
אותו כנ"ל לאיזי ווקר צ'ארלי.
אם נתפס במשקלים אז יש גם את סייבקס מיוס שהרבה יותר מוצלחת מהמיילו לדעתי אך גם יותר יקרה וכבדה. בוגבו בי 6 הותיקה. בטווח מחיר זול יותר יש את ספורטליין סיילו.
צריך להכין רשימה מסודרת של מה בדיוק רוצים. על מה מוכנים להתפשר כי תמיד צריך להתפשר על משהו. ואז להתכוונן על 2 דגמים. אם זו ההתכווננות הסופית שלכם אז כמו שרמתי, המיילו עדיפה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)