סלקל בטיחותי לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל בטיחותי לתינוק
    שירית
    02/01/2022

שלום, אשמח לקבל את המלצותיך לסלקל לתינוק עם חיבור סטנדרטי (רכב עם איזופיקס).
    חשוב לנו מאוד סלקל בטיחותי.
    חשוב לציין שהמושב האחורי צריך להכיל עוד בוסטרים (בוסטר עם רצועות פנימיות של ציקו, ובוסטר רגיל).

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל בטיחותי לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש צורך שיתחבר לעגלה?

קובי סופר
    02/01/2022

שלום שירית,

האם יש צורך שיתחבר לעגלה?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים סלקל מומלץ בטיחות

שירית
    02/01/2022

תודה על התגובה המהירה!
    כן. אני אוהבת את היכולת להעביר את הסלקל ולחבר לעגלה ביציאות קצרות.
    לכן רוצים סלקל..

יש לנו היום עגלה של אינגליזינה, ומצאנו מתאמים המתחברים אוניברסלית לסוגים שונים של סלקלים.

ממה שבדקנו עד כה התחברו לעגלה הסלקל של נונה, ג'וי, סייבקס ועוד כמה..
    הסלקלים של אינגליזינה- הבנו שלא נבחנו במבחני ריסוק ולכן מחפשים משהו מומלץ בטיחותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נונה זה אותו מותג אבל האייג'ם הוא הטוב מבין כל הדגמים

קובי סופר
    03/01/2022

שלום שירית,

אם כך הדבר אז בטיחותית הכי מומלץ הוא סייבקס אטון 5 או Q. זהו סלקל מאוד יקר ואם רוצים בסיס המחיר לדעתי מטורף. אני לא יודע אם עוד משווק בארץ. הדגם הבסיסי של האטון עולה כיום 600 שקלים עם בסיס, לדעתי התמורה הכי טובה לכסף אם רוצים לחבר לעגלה. בטיחותית הוא ברמה גבוהה והמחיר מעולה כי הם נותנים כרגע בסיס מתנה. בג'ואי האייג'ם שלהם די ברמת הבטיחות של אטון 5 אבל יעלה כפול מהאטון הרגיל אם רוצים בסיס. נונה זה אותו מותג אבל האייג'ם הוא הטוב מבין כל דגמי חברת ג'ואי/נונה.
    לגבי אינגלזינה. הסלקלים שלהם בוודאי שנבחנו גם במבחנים חיצוניים. הדגם האחרון שלהם קיבל דירוג גבוה יחסית אבל הוא יקר ולכן הייתי יותר ממליץ על הסייבקס אטון שקיבל דירוג זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל של ג'וי ותודה רבה על הפירוט

שירית
    03/01/2022

תודה רבה על הפירוט הברור.
    מה דעתך על ה- i-level של ג'וי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתרון הכי גדול שלו זה שיש לו הטייה לשכיבה

קובי סופר
    04/01/2022

שלום שרית,

לדעתי הוא טוב וגם נוח לתינוקות. אני יודע שלרוב הוא גם במחיר הגיוני יחד עם בסיס. היתרון הכי גדול שלו זה שיש לו הטייה לשכיבה. זה יתרון משמעותי אם מחברים לעגלה. חשוב לציין ושכחתי לציין בהודעה הקודמת:
    שהייה ארוכה בסלקל לא בריאה לתינוקות ועלולה גם לסכן אותם לכן אני בכלל לא ממליץ לחבר לעגלה.
    שהייה עד 30 דקות ברצף. עלולה לסכן את דרכי הנשימה שלהם.
    שהייה של מעל 45 דק' ביום עלולה לפגוע בבריאות האורטופדית שלהם.
    האיילבל מצמצם את הסכנות האלו אך חשוב לציין שניתן לתת לו זווית שכיבתית רק שהוא מחוץ לרכב! גם אז זו לא זווית טובה כמו בעגלה.
    החסרונות שלו לדעתי הם: משקל כבד מאוד. יש עגלות שהוא לא מתחבר אליהן. אני ממליץ לבדוק מראש אם הוא מתאים לעגלה שיש לכם או מתכוונים לרכוש. לא ניתן להתקינו ללא בסיס. אם יש 2 רכבים זה לא יהיה נוח להעביר מרכב לרכב. אם צריך לנסוע במונית זה יהיה מאוד בעייתי כי תאלצו להיסחב עם הבסיס לכל מקום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עזרת לנו מאוד

שירית
    05/01/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו