כסא בטיחות לאוטו משני לילדה בת שנתיים וילד שמגיע

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לאוטו משני לילדה בת שנתיים וילד שמגיע
    הדר
    03/01/2022

היי קובי,
    אני צריכה לקנות כסא בטיחות לאוטו משני, לנסיעות פעם- פעמיים בשבוע.
    יש לנו ילדה בת שנתיים ואוטוטו מגיע ילד נוסף. השאלה שלי היא האם יש כסא שיכול להתאים לשניהם, גם לשנים הלאה שיבואו (בוסטר) אבל במחיר סביר? סביב 800 שקל גג.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף שאין ברכב איזופיקס

הדר עודי
    03/01/2022

שאין ברכב איזופיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מגוון מושבים שיכולים להתאים לשני הגילאים

קובי סופר
    04/01/2022

שלום הדר,

יש מגוון מושבים שיכולים להתאים לשני הגילאים אבל זה יהיה מאוד בעייתי ליישם. לדוגמא תינוק עד גיל שנה צריך לשבת נגד הכיוון וילדה בת שנתיים עם הכיוון. זה אומר שתאלצו כל פעם לפרק ולהתקין מחדש את הכיסא. 1. זה לא פרקטי. 2. זה יכול לסכן בטיחותית אם באחת ההתקנות תתקינו לא נכון.

בטווח המחיר הזה אני ממליץ על גרקו סייז פור מי אם מוצאים באזור התקציב. גם דגמי ברייטקס אמבלם או אליגנס סביב התקציב יהיו מעולים. מתחת לתקציב יש את דגמי אוונפלו סימפוני או טריומף אשר גם טובים.
    חשוב לציין שכולם יחסית נוחים להתקנה כשיש איזופיקס. כשאין כולם די מסורבלים לכן אני ממליץ או:
    1. שמתקין מורשה יתקין לכם פעם אחת ולא להתעסק עם פירוק והרכבה.
    2. למתוח את התקציב ולרכוש ברייטקס מרתון או צ'יקו טריו סנאגלוג. לשניהם מנגנון התקנה קל ונוח עם חגורה. שניהם חורגים מהתקציב אך במבצעים אולי אפשר להתקרב. פבורואר הוא חודש הבטיחות של המון חנויות ורשתות אז אולי יתמזל מזלכם ואחד מהם יהיה בהנחה. אני לא מאמין שהם ירדו ל-800 אבל לאזורים של 1000-1200 אולי כן.
    אפשר גם לרכוש בוסטר רצועות גרקו נאוטילוס סנאגלוג. הוא באזור התקציב ולדעתי יהיה הרבה יותר פרקטי לילדה בת שנתיים. החיסרון שלדעתי הוא לא מתאים לפני גיל שנתיים. הוא מוצהר מגיל שנה אך לדעתי לא נוח לפני גיל שנתיים.
    החיסרון שיש לו כל הזמן חוסרים ואני לא יודע אם כרגע הוא זמין לרכישה בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו סימפוני והיכן ניתן למצוא

הדר עודי
    09/01/2022

היי קובי,
    איפה אפשר למצוא את אוונפלו סימפוני? ברשתות הגדולות אין....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לנסות אליהם ולנסות לברר באילו חנויות ניתן להתרשם

קובי סופר
    09/01/2022

שלום הדר,

אוונפלו כמעט ולא ניתן להשגה בחנויות וברשתות. היבואן החליט למכור באופן ישיר באתר אוונפלו ואתר KSP. אני מניח שקיים במעט חנויות. אפשר לפנות אליהם ולנסות לברר באילו חנויות ניתן להתרשם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטנו ללכת על הבוסטר לילדה בת שנתיים

הדר עודי
    09/01/2022

איזה בוסטר אתה ממליץ, לרכב בלי איזופיקס? מדובר ברכב משני, של נסיעה פעם בשבוע.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי מומלץ זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק

קובי סופר
    10/01/2022

שלום הדר,

השאלה מה התקציב?
    בגדול הכי מומלץ זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק. גם בטיחותית זה הטופ וגם יש לו מנגנון התקנה קל להתקנה עם חגורה.
    אם רוצים לרדת ברמת המחיר וטיפה ברמת הבטיחות (עדיין נחשב לאחד הטובים) אז אפשר ללכת על הדגם החדש של גרקו טרנזישיין סנאגלוק (חשוב להקפיד בכל הדגמים על הסנאגלוק, פטנט ההתקנה הקלה עם חגורה).
    אם לא הם אז ברייטקס פרונטייר קליקטייט אשר יותר יקר אבל בעל גם פטנט התקנה דומה וגם ברמת בטיחות גבוהה מאוד.

שאר הדגמים די מסורבלים להתקנה ללא איזופיקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו