סייבקס איזי S טוויסט +

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סייבקס איזי S טוויסט +
    קרן
    07/01/2022

שלום,
    הלכתי לחפש עגלה שתתאים לבגאז' הרכב(טויוטה ורסו), ראיתי שהעגלה הנ"ל נכנסת יפה ובקלות עם הטיולון לעומת הבוגבו 6(זה היה הכיוון מלכתחילה). ממה שאני קוראת כאן נראה שהחסרונות שמנית הן של דגם קודם כי אין שרוך והיא דו כיוונית ולכן רציתי לשמוע דעתך על העגלה הזו. הגלגלים האחוריים גדולים יותר בעגלה זו. בנוסף לא יצא לי לראות את האמבטיה אז אם ידוע לך, אשמח לשמוע גם על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סייבקס איזי S טוויסט +

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגם החד כיווני ועם שרון הוא איזי S+

קובי סופר
    08/01/2022

שלום קרן,

הדגם החד כיווני ועם שרוך הוא איזי S+. זה דגם נוסף ולא דגם ישן. יותר טיולון מאשר עגלה.
    לשני הדגמים ניתן לחבר אמבטיה, די בסיסית אך גם של הבי כזו.

הגלגלים הגדולים (יחסי) אכן יצרו יכול ניוד טובה בעיר, יש לה גם קפיצים טובים אז גם בדרך טיפה משובשת הוא תתפקד בצורה סבירה.
    החסרונות שלה לדעתי הם:
    1. אין ידית טלסקופית מתארכת. זה אומר שצריך להפעיל הרבה יותר מאמץ בכל עליה של מדרגה/מדרכה גבוהה. לא יהיה נוח לתלות תיק או פריטים על הידית כי הם יפגעו בגב המושב.
    כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו זה עוד יותר בעייתי כי הוא חוצה את קו ידית האחיזה, מעבר לאי אפשרות לתלות כלום זה גם יצריך מכם ללכת במרחק מהעגלה.
    2. כאשר רוצים לקפל עם המושב הקיפול מסורבל יחסית. צריך לקפל טרם הקיפול את המושב ורק אז לקפל את העגלה. ראיתי כאלו שטיפה מסתבכים עם הטכניקה וללא ספק זה דורש תרגול ולוקח עוד זמן.
    3. הגגון יחסית קטן לאקלים בארץ כנ"ל סל החפצים.
    4. המושב לא יצוק מפלסטיק ותמיכה הגב שלו די דקיקה בגלל הצורך בקיפול המושב טרם הקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה על התשובה לשאלתי

קרן
    08/01/2022

ידוע לך על דגמים נוספים שהעומק שלהם עד 34 ס"מ וכוללים אמבטיה וטיולון דו כיווני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ על העגלות שלנו בייבי בוס טייגר או קוסמוס DLX

קובי סופר
    09/01/2022

שלום קרן,

אני ממליץ על העגלות שלנו בייבי בוס טייגר או קוסמוס DLX.
    העומק לאחר הקיפול הוא 30 ס"מ. יותר שטוחה מהבי אבל יותר רחבה בגלגלים 57.5 לעומת 51 ס"מ. לדעתי תיכנס בקלות לורסו. אם רוצים רוחב יותר צר יש את קוסמוס DLX שאחנו מייצרים לבייבי סטאר. כמו הטייגר היא 30 ס"מ אבל רוחב הגלגלים 52 ס"מ בגלל שהגלגלים יותר קטנים. לדעתי תיכנס יותר בקלות לורסו.

בשני המקרים מקבלים יכולת ניוד עדיפה על הסייבקס, נוחות עדיפה בכל עליה וירידה ממדרכה. מושבים יצוקים מפלסטיק (מספקים תמיכה קשיחה ועדיפה לדעתי), מרווחים יותר. גגונים יותר גדולים. אמבטיה יותר רצינית. המחירים באזורים של סייבקס עם אמבטיה.
    כרגע יש מחסור, מסוף החודש יחזור להיות מלאי.

אפשר לבדוק גם את ספורטליין סיילו, לא מצאתי מידע לגבי נפח הקיפול אבל אני מעריך שזה כמו בבייבי בוס כי המנגנון ושיטת הקיפול דומים. היא רק יותר רחבה ב2.5 ס"מ בגלגלים האחוריים.

שאר העגלות הרלוונטיות שאני ממליץ לבדוק הן בנפח מעל 35 ס"מ לכן לא רשמתי אופציות נוספות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו