עגלה משולבת עם קיפול קומפקטי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת עם קיפול קומפקטי
    לירון אטלי
    10/01/2022

אני מחםשת עגלה עם דרישות מאוד ספציפיות:
    1) שתהיה קלה לקיפול (היויו למשל ממש לא נוחה לקיפול)
    2) שהמשקל הכולל שלה לא יעלה על 7 קילו- כלומר שילדה+טיולות/אמבטיה
    3)שתתקפל קטן מאוד כמה שיותר צר יותר טוב. לצורך ההשוואה סייבקס מיילו לא מספיק צרה לבאגז שלנו
    4) שיהיה לה אמבטיה לתינוק קטן. עדיף עם טיולות שמתכונן ל 2 הכיוונים, אבל נוותר על האופציה הזאת אם אין הרבה מבחר...
    נשמח לשמוע לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככל שנרד במשקלים כך יהיו המון פשרות גם בנוחות התינוק

קובי סופר
    11/01/2022

שלום לירון,

יהיה מאוד בעייתי למצוא משהו טוב!
    ככל שנרד במשקלים כך יהיו המון פשרות גם בנוחות התינוק, גם בנוחות הניוד, גם במושב דו כיווני ועוד.
    לגבי הגודל. אני צריך להבין באיזה רכב מדובר מכיוון שאם מיילו לא מתאימה אז לא נמצא הרבה אופציות ושוב נאלץ להתפשר.

עגלות בסגנון היויו עם מושב דו כיווני:
    סייבקס איזי S+ טוויסט.
    בייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס.
    בשני המקרים לא מדובר בעגלות של 7 ק"ג אלא טיפה יותר. יש בהן לא מעט חסרונות אך לדעתי אלו האופציות הכי קרובות לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לשמוע על המלצות נוספות

לירון אטלי
    15/01/2022

הרכב שברשותינו- סיטרואן C4פיקאסו עם 7 מקומות כך שכמעט לא נשאר באגז. כרגע יש לנו את העגלה מאונטיין באגי נאנו+ שנכנסת בול לפינה הזאת שברכב, אבל זו עגלת טיולון.
    עכשיו עם הצטרפות תינוק נוסף מחפשים עגלה שתעמוד עצמאית בחתיכה הקטנה שלה אנו קוראים "באגז" וגם שתהיה קלת משקל עד 7 קילו אפשר אפילו 7.5 כולל הכל...

אם יש לך עוד דגמים שאתה ממליץ, נשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לעשות בדיקה לעגלת הטייגר שלנו

קובי סופר
    15/01/2022

שלום לירון,

2 העגלות שרשמתי בהודעה הקודמת אמורות להיכנס. כמובן שצריך לבדוק. 7 מקומות עם כל המושבים פתוחים זו אכן בעיה.
    צריך לקחת בחשבון שאף עגלה לא תיכנס יחד עם האמבטיה לתא המטען...

אני ממליץ גם לעשות בדיקה לעגלת הטייגר שלנו. מניסיון שלי היא נכנסה ברכבי 7 מקומות של מאזדה ומיצובישי ולכן יש סיכוי גבוה שהיא תיכנס גם לפיקאסו. הוא מאוד שטוחה לאחר הקיפול ולדעתי יכולה להיכנס בעמידה. כמובן שצריך לבדוק.
    בטייגר המשקל טיפה פחות מ-9 ק"ג וחורג ב-2 קילו מהיעד אך תמורת המשקל תקבלו כמה דברים חשובים:
    נוחות ניוד ב2 רמות מעל העגלות שציינתי וכך מול כל עגלה ששוקלת עד 10 ק"ג. אמבטיה וטיולון מרווחים יותר, גגונים ענקיים, מושב דו כיווני ויצוק מפלסטיק. יש לה סל גדול, ידית מתארכת ועוד המון פלוסים.
    אם יש בבייבי סטאר את הקוסמוס DLX אז היא מתקפלת כמו הטייגר ומציעה את אותם יתרונות והיא גם יותר צרה ב- 5 ס"מ ברוחב הגלגלים האחורי לכן עוד יותר תתאים לתא מטען קטן.

אם נתמקד במשקלים קלים נאבד את האופציה של מושב דו כיווני לכן השאלה אם זה רלוונטי? אני אישית ממליץ לא לוותר על מושב דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו