מזרן למיטת תינוק (בת 8 חודשים)

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן למיטת תינוק (בת 8 חודשים)
    לנה
    15/01/2022

היי,
    מתלבטת בין מזרני נומו, עמינח ובייביטק. אשמח לקבל המלצה על מזרן שמתאים למיטת סגל עבור תינוקת בת 8 חודשים. הייתי שמחה שהמזרן ישמש אותה גם למיטת מעבר (המיטה נהפכת למיטת מעבר (מעקה טודלר). גודל המזרן צריך להיות 130x70
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לקחת בחשבון של כל המזרנים הנושמים

קובי סופר
    15/01/2022

שלום לנה,

לגבי מידות צריך לבדוק מול היצרנים/חנויות אם הם קיימים במידה הרצויה. המיטות הנמכרות בארץ הן במידה שונה.

לגבי המלצה. צריך לקחת בחשבון שהיתרון של כל המזרנים הנושמים שלכל שלושת המותגים יש כאלו רלוונטי רק לשנה הראשונה! ככל שהתינוק בגיל מתבגר יותר כך יורד הסיכון של מוות בעריסה לכן צריך לקחת את השיקול הזה. הסיבה שאני רושם זאת היא התכנון להישאר עם המזרן לטווח רחוק ביותר. המזרנים הדו צדדיים עם צד לטקס/ויסקו לדעתי יהיו יותר רכים ונוחים לתינוקות מעל גיל שנה וגם לילדים בגיל 3+ מול המזרנים הנושמים. לכן אם אני הייתי צריך לרכוש אז הייתי מוותר על מזרן נושם שכבר 8 חודשים מהיתרונות שלו כבר לא רלוונטיים.
    מזרנים דו צדיים יעילים כמעט באותה רמה של מזרן נושם. לדעתי הם פחות נוחים לשנה הראשונה אך כאן מדובר רק ב-4 חודשים.
    לכן הייתי ממליץ להתמקד במזרני טריפל של עמינח או בייבי טק. לנומו אין כאלו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דגם ספציפי שאתה ממליץ של עמינח או בייבי טק

לנה
    16/01/2022

יש דגם ספציפי שאתה ממליץ של עמינח או בייבי טק? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת יעילות שניהם יעילים ובטיחותיים באותה המידה

קובי סופר
    16/01/2022

שלום לנה,

מבחינת יעילות שניהם יעילים ובטיחותיים באותה המידה.
    ההבדל יהיה בנוחות שגם שם לא אני לא חושב שיהיו פערים מרחיקי לכת. בסופו של דבר בשני המקרים המוצרים צריכים לעמוד בדרישות מכון התקנים ולכן אין יותר מדי משחק.
    ההמלצה שלי לנסות ולבדוק פיזית את הדגמים בצד הרך שלהם ולראות מה לדעתכם יהיה הכי נוח לתינוקת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו