עגלה מגיל לידה לא יקרה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה מגיל לידה לא יקרה
    שיר
    20/01/2022

הי, אשמח להמלצה לעגלה מגיל לידה לא יקרה, בסביבות אלף שח.
    וכן לסלקל תואם לעגלה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה מגיל לידה לא יקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2022

שלום שיר,

נשאלה שאלה דומה לפני מספר ימים. הבקשה הייתה לעגלה ב-1500 שקלים ולא ב-1000 אבל התשובה דומה ולכן, אני מדביק כאן את התשובה שעניתי:

אני ממליץ על סירקל ראבנה. נמכרת ב-1000 שקלים ונותנת תמורה מעולה לכסף.
    מקבלים אמבטיה ענקית עם מזרן עבה ונושם. טיולון מרווח עם 4 מצבי שכיבה/ישיבה כולל שכיבה שטוחה. גגונים ענקיים, גלגלים טובים עם קפיצים טובים לכן יכולת הניוד מעולה.
    הקיפול נוח. גודל סביר. החיסרון שהיא טיפה כבדה כ-12 ק"ג עם הטיולון. בנוסף קיימת רק בצבע שחור. בשורה התחתונה אפשר בתקציב שלך לרכוש אותה יחד עם סלקל ולקבל תמורה שרק עגלות במחיר כפול מספקות.
    עוד עגלה שבאזור התקציב היא ג'ואי כרום. טיפה יותר בסיסית בהכל מהסירקל אבל בגלל זה יותר קלה בקילו וקצת.

שאר העגלות בתקציב לדעתי פחות מוצלחות ועדיף לעלות את התקציב. אם להישאר במסגרת, לדעתי השתיים שרשמתי נותנות את התמורה הכי טובה לכסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירקל ראבנה

שיר
    23/01/2022

תודה רבה קובי על המענה. היכן ניתן להתרשם מהעגלה? אני לא מוצאת ברשת חנויות שמשווקות אותה. אני גרה באזור הדרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2022

שלום שיר,

לצערי בדרום אין לה משווקים רק במרכז. אם מסתדר באזור נתיבות אז אפשר יהיה לשלוח דוגמא לחנות סוויט בייבי.
    אם רלוונטי תעדכני אותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרשמות מעגלה

שיר
    27/01/2022

הי קובי
    תודה על התשובה
    אשמח להתרשם מהעגלה בנתיבות
    איך יוצרים איתך קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/01/2022

שלום שיר,

אני אבדוק איתם ואעדכן בהמשך. בכל מקרה אני לא יכול לפרסם כאן טלפונים ומיילים. אפשר לשלוח לי הודעה בדף הפייסבוק שלנו - בייבי בוס ואז אוכל גם להעביר פרטי קשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו