מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לפני רכישת מושס בטיחותשגיא23/01/2022
היי ,
יש לי ילד בן 3 גובה 94 משקל 13 קג , ותינוקת בת חצי שנה .
ברשותי כיסא בטיחות גרקו 4 אבר (משמש את הילד) וסלקל של חברת גואי(משמש את התינקות).
אני מעוניין ברכישת כיסא בטיחות/בוסטר עם גב אשר ישמש את הילד ובכך להעביר את התינוקת לכיסא גרקו4 אבר.
מעוניין לקבל המלצה האם עדיף לרכוש כיסא בטיחות נוסף לילד או שמא עדיף כבר לקנות בוסטר גב.
השיקול שלי הוא שבעתיד בעזרת ה' נרצה ילד שלישי ובכך נצטרך 3 מושבי בטיחות מאחורה!!
מדובר ברכב ניסאן קשקאי.
מעדיף מושב איכותי בטוח וקל לתפעול.
תקציב – לא רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר24/01/2022שלום שגיא,
אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר ולא מושב. בעיקר מטעמי חיסכון של מקום במושב האחורי, בוודאי אם מתוכנן עתידית להיכנס לשם עוד מושב. צריך גם לקחת בחשבון שהפוראבר מאוד רחב!
בגלל המשקל אתם צריכים לרכוש בוסטר עם רצועות, בכל מקרה הייתי ממליץ גם אם הילד היה במשקל מתאים לבוסטר ללא רצועות. בוסטר עם רצועות יותר בטיחותי.
המומלץ ביותר לדעתי הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוג. הוא גם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר וגם נוח לתפעול.
החסרון שהוא יקר ולרוב לא זמין לרכישה בישראל. אז אם מוצאים ויש תקציב הוא הכי מומלץ.
אם לא, יש את אחיו הקטן, גרקו טרנזישן סנאגלוק. הוא גם יותר זול, גם נוח לתפעול כמו הנאוטילוס וגם ברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש. הוא גם יותר זול וטיפה יותר צר לכן יתכן והוא אף עדיף על הנאוטילוס אם משקללים את עניין שלושת המושבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)