התייעצות לפני רכישת מושס בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לפני רכישת מושס בטיחות
    שגיא
    23/01/2022

היי ,
    יש לי ילד בן 3 גובה 94 משקל 13 קג , ותינוקת בת חצי שנה .
    ברשותי כיסא בטיחות גרקו 4 אבר (משמש את הילד) וסלקל של חברת גואי(משמש את התינקות).
    אני מעוניין ברכישת כיסא בטיחות/בוסטר עם גב אשר ישמש את הילד ובכך להעביר את התינוקת לכיסא גרקו4 אבר.
    מעוניין לקבל המלצה האם עדיף לרכוש כיסא בטיחות נוסף לילד או שמא עדיף כבר לקנות בוסטר גב.
    השיקול שלי הוא שבעתיד בעזרת ה' נרצה ילד שלישי ובכך נצטרך 3 מושבי בטיחות מאחורה!!
    מדובר ברכב ניסאן קשקאי.
    מעדיף מושב איכותי בטוח וקל לתפעול.
    תקציב – לא רלוונטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/01/2022

שלום שגיא,

אני הייתי ממליץ לרכוש בוסטר ולא מושב. בעיקר מטעמי חיסכון של מקום במושב האחורי, בוודאי אם מתוכנן עתידית להיכנס לשם עוד מושב. צריך גם לקחת בחשבון שהפוראבר מאוד רחב!
    בגלל המשקל אתם צריכים לרכוש בוסטר עם רצועות, בכל מקרה הייתי ממליץ גם אם הילד היה במשקל מתאים לבוסטר ללא רצועות. בוסטר עם רצועות יותר בטיחותי.
    המומלץ ביותר לדעתי הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוג. הוא גם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר וגם נוח לתפעול.
    החסרון שהוא יקר ולרוב לא זמין לרכישה בישראל. אז אם מוצאים ויש תקציב הוא הכי מומלץ.
    אם לא, יש את אחיו הקטן, גרקו טרנזישן סנאגלוק. הוא גם יותר זול, גם נוח לתפעול כמו הנאוטילוס וגם ברמת בטיחות מהגבוהות ביותר שיש. הוא גם יותר זול וטיפה יותר צר לכן יתכן והוא אף עדיף על הנאוטילוס אם משקללים את עניין שלושת המושבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו