טיולון עם גלגלים גדולים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון עם גלגלים גדולים
    שמואל אורנים
    25/01/2022

שלום, ממש נהננו מהמלצתך על העגלה שקנינו (ספורט ליין PL, מצאנו עיצוב של שנה שעברה במחיר של הספורט ליין הרגיל).

אשמח להמלצה על טיולון עם גלגלים גדולים, אנחנו גרים בקומה הרביעית בלי מעלית ורוצים לנעול אותו למטה שלא נצטרך לסחוב את העגלה כל פעם שיוצרים(במיוחד אשתי לבד).
    התינוק בן 3 חודשים אבל אני מאמין שנסתדר לפעמים שאשתי לבד ואני לא יכול להוריד את העגלה עם האמבטיה.
    ראיתי את זאת בחיפוש מהיר(אם יש משהו יותר זול אז בכלל עדיף).
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון עם גלגלים גדולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2022

שלום שמואל,

אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לתינוק בן פחות משנה. לפי מחקרים יש חשיבות עצומה: בריאותית, נפשית וקוגניטיבית לכך שהתינוק יהיה מול ההורה.
    אם מתאפשר כלכלית אני ממליץ על סייבקס איזי S פלוס טוויסט שהוא דו כיווני עם גלגלים גדולים. לא שיא השלמות אבל לצורך שלכם יהיה בסדר. החיסרון שהוא יקר מאוד! יש להם דגם זהה שלא מסתובב הוא עולה סביב 1300 שקלים. גם מעולה ומומלץ לדרישות שלכם מלבד המחיר היקר. כמוכן הוא חד כיווני ולכן אני פחות ממליץ.

לגבי איה בייבי, זה טיולון טוב ביחס למחיר ודי ייחודיי בגלל הגלגלים הגדולים ביחס למחיר. יש לדעתי בטווח המחיר אופציות עדיפות אבל לא עם גלגלים גדולים. לדוגמא הוייפר של ספורטליין.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היופי בגלגלים הגדולים זה הדרכים המשובשות בירושלים

שמואל אורנים
    25/01/2022

גם לפי מה שראיתי הוויפר גם לא דו כיווני, השאלה אם יש משהו קצת יותר זול שיכול לעבוד עם כיוון להורה וגלגלים גדולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/01/2022

שלום שמואל,

הוא לא. אין לי המלצות למשהו זול. כל הדו כיווניים הרבה מעל לתקציב או עם גלגלים קטנים. כמו שרשמתי אני לא ממליץ על חד כיווני אבל אם קונים, לדעתי הסייבקס איזי S פלוס עדיף בהרבה על האיה בייבי אבל גם עולה הרבה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו