מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון עם גלגלים גדוליםשמואל אורנים25/01/2022
שלום, ממש נהננו מהמלצתך על העגלה שקנינו (ספורט ליין PL, מצאנו עיצוב של שנה שעברה במחיר של הספורט ליין הרגיל).
אשמח להמלצה על טיולון עם גלגלים גדולים, אנחנו גרים בקומה הרביעית בלי מעלית ורוצים לנעול אותו למטה שלא נצטרך לסחוב את העגלה כל פעם שיוצרים(במיוחד אשתי לבד).
התינוק בן 3 חודשים אבל אני מאמין שנסתדר לפעמים שאשתי לבד ואני לא יכול להוריד את העגלה עם האמבטיה.
ראיתי את זאת בחיפוש מהיר(אם יש משהו יותר זול אז בכלל עדיף).
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/01/2022שלום שמואל,
אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לתינוק בן פחות משנה. לפי מחקרים יש חשיבות עצומה: בריאותית, נפשית וקוגניטיבית לכך שהתינוק יהיה מול ההורה.
אם מתאפשר כלכלית אני ממליץ על סייבקס איזי S פלוס טוויסט שהוא דו כיווני עם גלגלים גדולים. לא שיא השלמות אבל לצורך שלכם יהיה בסדר. החיסרון שהוא יקר מאוד! יש להם דגם זהה שלא מסתובב הוא עולה סביב 1300 שקלים. גם מעולה ומומלץ לדרישות שלכם מלבד המחיר היקר. כמוכן הוא חד כיווני ולכן אני פחות ממליץ.
לגבי איה בייבי, זה טיולון טוב ביחס למחיר ודי ייחודיי בגלל הגלגלים הגדולים ביחס למחיר. יש לדעתי בטווח המחיר אופציות עדיפות אבל לא עם גלגלים גדולים. לדוגמא הוייפר של ספורטליין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיופי בגלגלים הגדולים זה הדרכים המשובשות בירושלים
שמואל אורנים25/01/2022גם לפי מה שראיתי הוויפר גם לא דו כיווני, השאלה אם יש משהו קצת יותר זול שיכול לעבוד עם כיוון להורה וגלגלים גדולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/01/2022שלום שמואל,
הוא לא. אין לי המלצות למשהו זול. כל הדו כיווניים הרבה מעל לתקציב או עם גלגלים קטנים. כמו שרשמתי אני לא ממליץ על חד כיווני אבל אם קונים, לדעתי הסייבקס איזי S פלוס עדיף בהרבה על האיה בייבי אבל גם עולה הרבה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)