ספורט ליין סיילו xl

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורט ליין סיילו xl
    אופיר
    25/01/2022

היי,
    מחפשים עגלה ראשונה, ותחילה התמקדנו בעיקר בפריאם אך מרגישה קצת גדולה מדי, אויסטר 3 שעושה רושם שהמחיר גבוה יחסית לתמורה, ואז ראינו את הסיילו. מה ההבדל העיקרי שלה מה2 האחרות שציינתי? המחיר שלה מאוד זול ויחד עם זאת היא קלה יחסית ודי מרווחת וגדולה. תוהים מה החסרונות שלה
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ליין סיילו xl

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/01/2022

שלום אופיר,

נתחיל מזה שיש פער במחיר בגלל מותג.
    1. משלמים על השם והמיתוג אם כל מה שכרוך בזה, כלומר יש לזה גם יתרונות כמו בקרת איכות. אבא ואמא למוצר במידה והיבואן פושט רגל, שירות בחו"ל במקרים מסיימים.
    2. יש הפרש נוסף בגלל שיש כאן עוד יד בדרך. בעגלה כמו סיילו זה מגיע מהמפעל ליבואן. כאן זה מגיע קודם למותג ואז ליבואן.

מעבר לחסרונות יש יתרונות כמו שציינתי. למותגים יש רף וסטנדרט + שם לשמור. לכן היצור והפיתוח מתחילים ומסתיימים לרוב ברף גבוה מבלי לעגל פינות.

לגבי הסיילו, עד היום המוצר הוכיח עצמו יפה בשוק מבחינת שירות, עמידות טובה ורוב הרוכשים די מרוצים.
    העגלות שציינת יותר מרווחות מהסיילו ולדוגמא גב המושב שלהן יותר ארוך, זה יכול להיות יתרון משמעותי אם יש תינוק גבוה מהממוצע בגילאים מתקדמים.
    איכות הקפיצים והצמיגים עדיפים בפריאם או באויסטר. לכן אני חושב שיכולת הניוד שלהן עדיפה.
    מכאן זה שיקול שלכם להחליט אם הפער שווה.
    ההמלצה שלי תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לטייל איתן בחנות, לתפעל לבד, לקפל. כך תוכלו להחליט מה נכון לכם יותר.

הייתי ממליץ גם לבדוק את עגלת הבייבי בוס טייגר שלנו. היא יותר קלה מהסיילו בכ- קילו וחצי, יותר נוחה לניוד בזכות צמיגים עדיפים וגם קפיצים לגלגלים הקדמיים שאין בסיילו. המושב שלנו הרבה יותר ארוך וגם מגיע לזווית ישיבה יותר זקופה.
    החיסרון המרכזי שהיא לא זמינה בהרבה חנויות עקב ביקוש גבוה במגזר החרדי. הסטנדרטים שלנו הם ברמות של מותגי הפרימיום והחל מהשנה אנחנו מעניקים גם 5 שנות אחריות כדי לגבות את זה במעשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

אופיר
    26/01/2022

תודה על המענה המפורט!

אז אם אוציא את האוייסטר והפריאם מההשואה, ניתן לומר כי האיכות של הסיילו (ושל הטייגר) נחשבים טובים? כלומר מבחינת נוחות ובטיחות לתינוק: איכות חומרים ומזרן, מושב טיולון מפלסטיק, מזרן נושם, טיולון שמגיע למצב שכיבה מלא, טיולון דוצ וכו.

ובנוסף, היכן ניתן לראות את הטייגר באזור המרכז? (ראשלצ/חולון/ת"א)
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/01/2022

שלום אופיר,

לגבי אמבטיות. בטייגר האמבטיה שונה מכל שאר הדגמים. היא יצוקה מפלסטיק. לדעתי זה יותר בטיחותי ומגן ואטום יותר לרוח, אבק ופליטות של רכבים. החסרונות המרכזיים:
    האמבטיה לא ניתנת לקיפול בגמר השימוש, מצד שני אין ברזלי קיפול מתחת למזרן כמו בשאר האמבטיות.
    בנוסף אין רשת איוורור בקצה האמבטיה (יש בגגון) כמו שיש בסיילו או פריאם (גם באויסטר אין כזו). אני בכל מקרה לא בעד הרשת הזו כי זה לדעתי במיקום נמוך יש יותר סיכון של כניסת פליטות רכבים, בנוסף האני מאמין שלי (בהתייעצות עם יועצי התפתחות) הוא שתינוקות צריכים לעבור כל שלבי הזחילה שזה אומר קודם להרים את הראש בעזרת הידיים. כאשר פותחים רשת בגגון האמבטיה ומשכיבים על הבטן מה שיקרה זה שהתינוקות ירימו את הראש בעזרת הידיים לתצפת וזה יחזק להם את חגורת הכתפיים והצוואר ויכין לשלב זחילה. כאשר פותחים רשת תחתונה לדעתי התינוק יתרגל למצב שאין צורך להתאמץ.

מבחינת טיולון, בסיילו הטיולון שונה. מדובר בבד שבתוכו יש לוח פרספקט. באשר המושב עצמו יצוק. זה לדעתי עדיף גם מבחינת נוחות, זוויות שכיבה/ישיבה עדיפים ובשליפת הבד לכביסה (בסיילו צריך לכבס עם הלוח כי לא ניתן להוציאו). בכולם הזוויות די דומות בשכיבה (אולי הבדלים קלילים) אבל בישיבה הסיילו פחות זקופה. בנוסף כמו שצייתי קודם, בסיילו המושב פחות ארוך.
    גם לסיילו וגם לטייגר יש מזרן נושם באמבטיה.
    אני חושב שאפשר כיום לומר בביטחון שגם הסיילו וגם הטייגר נותנות תמורה מדהימה לכסף גם מבחינת אמינות. שתיהן נמכרות כבר 4 שנים, זה מספיק זמן לדעת שהמוצר טוב או לא.
    הסיילו נמכרת במספרים הרבה יותר גבוהים בגלל הפריסה שלה בארץ אבל גם בטייגר כבר אנחנו עומדים על כמעט 10 אלף עגלות שלנו שנמכרו (טייגר, בובקט או קומוס, יש לנו 3 דגמים אבל הם די זהים). אחת הסיבות שהחלטנו להרחיב את האחריות ל-5 שנים היא מכיוון שעד פחות מ-1% מהעגלות נזקקו לשירות וגם רוב המקרים היו תקלות בסיסיות.
    לגבי סיילו, פריאם או אויסטר אני לא יכול לומר ולתת נתונים. ממה שאני שומע מהחנויות בכל המקרים אני לא מכיר בעיות, עודף תיקונים וכו'.

את הטייגר ניתן לראות במקס בייבי אור יהודה או פתח תקווה.
    מורד גיליס: רמלה (כרגע בשיפוצים), בילו או מודיעין.
    תינוקות זה אנחנו בני ברק מול קניון איילון.
    שאר החנויות הן במגזר החרדי.
    היה לנו מחסור של עגלות בחודשיים הקרובים ורק בימים האחרונים אנחנו מתחילים חלוקה והשלמות אז אני ממליץ לברר מול החנויות למי יש בתצוגה לפני הגעה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו