מושב בטיחות לקיה פיקנטו לילד בן שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מושב בטיחות לקיה פיקנטו לילד בן שנה וחצי
    סתיו
    28/01/2022

שלום קובי,
    אנחנו עומדים לקנות מושב בטיחות לילד שלנו שהוא בן שנה וחצי. הרכב הוא קיה פיקנטו ואני מחפשת מושב שיהיה לו נוח ואולי יאפשר לו להסתכל החוצה (נסיעות עד עכשיו היו די קשות איתו), ושגם יאפשר לו להמשיך לנסוע עוד תקופה נגד כיוון הנסיעה.
    האם יש לך המלצה? אבדתי בשלל המושבים השונים. אין לנו מגבלת תקציב. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/01/2022

שלום סתיו,

ראשית אני ממליץ על המושבים הבטיחותיים ביותר. לדעתי בסופו של דבר זו מטרת העל ברכישת מושב בטיחות.
    המובילים הם: צ'יקו נקסטפיט כאשר יש גם גרסאת מקס המאפשרת נסיעה נגד הכיוון יותר בנוחות בשל מדרך רגליים יותר ארוך.
    בנוסף לצ'יקו אני ממליץ על דגמי ברייטקס קליקטייט. הייתי ממליץ יותר על הבולווארד (הכיסא האמצעי מבחינת עלות מבין שלושת דגמי הקליטייט). לברייטקס אין את המדרך הארוך כמו בצ'יקו לכן יהיה פחות נוח נגד הכיוון בגיל כזה.
    היתרון של ברייטקס על צ'יקו הוא בקלות ההתקנה עם חגורת בטיחות.
    מבחינת גובה ולהסתכל החוצה, אני פחות מכיר את גבהי המושבים והרכבים לכן קשה לי לענות.
    לדעתי הנסיעות קשות כי ילדים/תינוקות לא אוהבים להיות נגד הכיוון. יש כאלו שמצליחים להתרגל ולהסתגל ויש כאלו שלא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושב בטיחות לקיה פיקנטו

סתיו
    30/01/2022

תודה רבה על התשובה קובי.
    מבחינת הצ'יקו והברייטקס, שניהם יתאימו למכונית קטנה כמו קיה פיקנטו? הכיוון שלי היה הבריטקס בולווארד, אבל קראתי איפשהו שהוא גדול מדי לפיקנטו ולכן חיפשתי אופציות אחרות.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניהם גדולים מהממוצע ויש צריך מהם

קובי סופר
    31/01/2022

שלום סתיו,

אין בעיה שהם יכנסו. שניהם גדולים מהממוצע ויש צריך מהם אבל אז צריך להתפשר על הבטיחות. כל עוד אין עוד מושב או שניים אז לדעתי עדיף בטיחות מאשר מקום. יכולה להיות בעיה עתידית אם יהיו עוד 2 תינוקות אבל לא הייתי ממליץ להכניס את זה כשיקול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו