מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מושב בטיחות לקיה פיקנטו לילד בן שנה וחציסתיו28/01/2022
שלום קובי,
אנחנו עומדים לקנות מושב בטיחות לילד שלנו שהוא בן שנה וחצי. הרכב הוא קיה פיקנטו ואני מחפשת מושב שיהיה לו נוח ואולי יאפשר לו להסתכל החוצה (נסיעות עד עכשיו היו די קשות איתו), ושגם יאפשר לו להמשיך לנסוע עוד תקופה נגד כיוון הנסיעה.
האם יש לך המלצה? אבדתי בשלל המושבים השונים. אין לנו מגבלת תקציב. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/01/2022שלום סתיו,
ראשית אני ממליץ על המושבים הבטיחותיים ביותר. לדעתי בסופו של דבר זו מטרת העל ברכישת מושב בטיחות.
המובילים הם: צ'יקו נקסטפיט כאשר יש גם גרסאת מקס המאפשרת נסיעה נגד הכיוון יותר בנוחות בשל מדרך רגליים יותר ארוך.
בנוסף לצ'יקו אני ממליץ על דגמי ברייטקס קליקטייט. הייתי ממליץ יותר על הבולווארד (הכיסא האמצעי מבחינת עלות מבין שלושת דגמי הקליטייט). לברייטקס אין את המדרך הארוך כמו בצ'יקו לכן יהיה פחות נוח נגד הכיוון בגיל כזה.
היתרון של ברייטקס על צ'יקו הוא בקלות ההתקנה עם חגורת בטיחות.
מבחינת גובה ולהסתכל החוצה, אני פחות מכיר את גבהי המושבים והרכבים לכן קשה לי לענות.
לדעתי הנסיעות קשות כי ילדים/תינוקות לא אוהבים להיות נגד הכיוון. יש כאלו שמצליחים להתרגל ולהסתגל ויש כאלו שלא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמושב בטיחות לקיה פיקנטו
סתיו30/01/2022תודה רבה על התשובה קובי.
מבחינת הצ'יקו והברייטקס, שניהם יתאימו למכונית קטנה כמו קיה פיקנטו? הכיוון שלי היה הבריטקס בולווארד, אבל קראתי איפשהו שהוא גדול מדי לפיקנטו ולכן חיפשתי אופציות אחרות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניהם גדולים מהממוצע ויש צריך מהם
קובי סופר31/01/2022שלום סתיו,
אין בעיה שהם יכנסו. שניהם גדולים מהממוצע ויש צריך מהם אבל אז צריך להתפשר על הבטיחות. כל עוד אין עוד מושב או שניים אז לדעתי עדיף בטיחות מאשר מקום. יכולה להיות בעיה עתידית אם יהיו עוד 2 תינוקות אבל לא הייתי ממליץ להכניס את זה כשיקול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)