טיולון דו כיווני לבת 5 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני לבת 5 חודשים
    הילי
    03/02/2022

שלום
    מתלבטים בנוגע לטיולון לבת חמישה חודשים, לא מעוניינים להישאר עם הטיולון של העגלה שלנו (עגלה ישנה, יד שנייה, מסורבלת).
    הבנתי שחשוב שהטיולון יהיה דו כיווני ולכן יש כמה אופציות-
    סייבקס איזי טוויסט (לא זוכרת את שם הדגם בדיוק) , הרגישה לנו צרה ולא ממש עוטפת ויציבה. המעבר בין הכיוונים ממש נוח.
    מאמס אנד פאפאס סטרדה- קנייה של הטיולון בנפרד. יקרה יותר כמובן.
    בייבי ג'וגר סיטי טור לוקס - קנייה של הטיולון בנפרד.
    אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של האופציות הנ"ל.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי הסייבקס אני גם פחות ממליץ

קובי סופר
    04/02/2022

שלום הילי,

לגבי הסייבקס אני גם פחות ממליץ. יש להם גרסאת איזי טוויסט 2 S שהיא לדעתי עדיפה. היא גם יקרה.
    לגבי הסטראדה וכמעט כל טיולון שהוא חלק מעגלה, אכן, המינוס המרכזי הוא המחיר + קיים סיכוי סביר שתרכשו עוד טיולון בהמשך כי הם כבדים וגדולים בהשוואה לטיולונים.
    הג'וגר לדעתי לא מוצלח בניוד ולא הכי ידידותי בפתיחה לאחר הקיפול. אני פחות ממליץ.

מעבר לסייבקס שהרמלצתי ולסטראדה. אני ממליץ לבדוק את דגם הלאופרד שלנו, הוא נמכר רק במקס בייבי אז זה מאוד מגביל אבל אם מזדמן לדעתי הוא מעולה כי המחיר סביר, הוא אחד הקלים בעולם ביחס לדגמים דו כיווניים. נוח לניוד, תפעול וקיפול.
    אפשר לחפש בוגבו בי יד 2 ומדובר בטיולון מעולה עם החיסרון המרכזי במחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה לשאלה

הילי
    04/02/2022

תודה על המענה
    לא רואה איך נגיע לפתח תקווה בקרוב אבל אבדוק
    לגבי הסטרדה יש לך עוד דגשים, יתרונות חסרונות חוץ מהמחיר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סיכוי גבוה שתרכשו עוד טיולון בהמשך

קובי סופר
    06/02/2022

שלום הילי,

אין דגשים רק כמו שרשמתי, לקחת בחשבון שמה שתקנו סטרדה או כל עגלה/טיולון דו כיווני זה לא טיולון על מלא כלומר, זה יותר כבד ויותר גדול לאחר הקיפול. כמו שרשמתי יש סיכוי גבוה שתרכשו עוד טיולון בהמשך. מצד שני הפלוסים שתקבלו מטיולון כמו סטרדה לדוגמא ביחס לטיולון חד כיווני בהיבט של נוחות ובריאות התינוק. אלו הדגשים שאני ממליץ לקחת בחשבון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו