התלבטות - עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות - עגלה ראשונה
    עמוס
    06/02/2022

היי קובי,
    לא מפסיקים להתלבט...
    1. אינגליזינה אלקטה - פרקטית קלה, לא ראיתי שם בולמים (לא יודע אם צריך) ועוד חצויים לגביה.
    2. ספורטליין pl 2022 - תשקול 2 ק"ג יותר מהאלקטה, מותג סיני אבל מצד שני מרגישה איכותית מאוד.
    3. ויסטה וי 2 - שוקלת 2 ק"ג יותר מהספוריליין, אבל מרגישה האיכותית ביותר מכולן.

מחפשים עגלה שתהייה פרקטית (גרים בקומה ראשונה ללא מעלית), שתהייה נוחה לילדה, ושהיגלה תחזיק לאורך זמן - לא מחפשים תקלות.
    אשמח לשמוע בעצתך ואולי פספסתי עוד עגלה שכדאי שאראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות - עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיילו אכן הוכיחה עצמה ב4 שנים שהיא נמכרת

קובי סופר
    06/02/2022

שלום עמוס,

1. עדיין לא בחנתי את האלקטה, קשה להגיב לגביה. בולמים רצוי שיהיו ואני מעריך שיש אך בטח הם קשיחים כי זה משפר את יכולת הניוד בשטח חלק. החיסרון המרכזי שלה לדעתי הוא הידית אחיזה שלא מתארכת, יהיה מאוד קשה לעלות ולרדת מדרגות/מדרכות גבוהות, בעיקר שגם אין קפיצים רכים. כמוכן שמשכיבים את הטיולון כשהוא פונה קדימה, יהיה פחות נוח להתנייד כי הוא חוצה את קו ידית האחיזה. זה גם לא יאפשר לתלות על הידית כלום.

2. הסיילו אכן הוכיחה עצמה ב-4 שנים שהיא נמכרת. תמורה מעולה לכסף. החיסרון זה המשקל. לכן אני ממליץ תמיד להתנסות ולראות אם זה לא בעייתי לכם אז זה לא שיקול. כשיש לעלות קומה אחת לדעתי זה מאוד חשוב להתנסות.
    יש שיעלו איתה פתוחה יחד עם התינוק. זה מסוכן אך הרבה עושים זאת. זה גם פוגם בעגלה לאורך זמן ומוביל לשברים. עדיין רוב ההורים במצבכם כך עושים. לשיקולכם. אני כמובן לא יכול להמליץ.
    כן הייתי ממליץ על מוצר קל יותר. לרוב יש לכך חסרונות שבאים עקב החיסכון במשקל למעט עגלה אחת שארשום בהמשך.

3. הויסטה איכותית ונוחה לניוד גם בדרכים מאוד קשות, תצלח עליה במדרגות פתוחה בקלות אך כמו שרשמתי קודם, זה מסוכן, לאורך זמן פוגם בעגלה חזקה ככל שתהיה בסוף זה מוביל לשבר בשלדה.
    כמוכן אני לא ממליץ על הטיולון שלה שאינו מגיע לזווית שכיבה ישרה. יש לכך לא מעט חסרונות.

אני ממליץ לבדוק את העגלה שלנו. היא נקראת בייבי בוס בובקט (יש גם טייגר). הבובקט מומלצת יותר בגלל המשקל שלה 8.2 ק"ג. יש לה גלגלים גדולים יחסית ומחומר PU שהוא האיכותי ביותר שיש. השילוב של השניים + ידית מתארכת יוצרים יכולת ניוד מעולה. כדי להגיע למשקל הקל לא חסכנו וצמצמנו דברים במוצר. עשינו זאת בהשקעה בחומר גלם יותר יקר שזה אלומיניום תעופתי. כך המשקל ירד משמעותית וזה גם חומר יותר חזק מאלומניום כמו שיש ברוב העגלות.
    זו אחת העגלות הכי נמכרות במגזר החרדי (אם לא הכי נמכרת). הסיבות הם בדיוק הדרישות שציינת. משקל קל, יכולת ניוד מעולה, נוחות קיפול וגודל קיפול כי שם הרב גרים בקומות ללא מעלית. בטח בשבתות שגם אם יש הרוב בוחרים לעלות במדרגות בכל מקרה. ניתן לקפלה ביד אחת יחד עם התינוק ולשאת אותה ביד אחת לאחר הקיפול שהתינוק ביד. מנגנון קיפול דומה לסיילו אבל 2 ק"ג פחות זה משמעותי.
    הרבה גם עולים ויורדים איתה פתוחה כמו שציינתי. בזכות הידית המתארכת זה נעשה בקלות אך כמו שצייתי לאורך זמן זה יפגום בשלדה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת הבייבי בוס בובקט

עמוס
    06/02/2022

ראשית תודה רבה על התגובה המפורטת!
    אשמח לדעת היכן ניתן למצוא את העגלה שלכם, ארצה לבחון גם אותה.
    בקשר לאינגלסינה - הבנתי את עניין הבולמים, אז זה אינו מהווה חיסרון אם אלו אכן בולמים נוקשים? את עניין חציית קו הידית אבדוק בשנית.

בקשר לויסטה, הטיולום לא מתקפל ל 180°? ואם לא, לכמה מעלות כן מתקפל?

מלבד הבובקט שהוספתי לרשימה להתקדמות, ישנה עגלה נוספת שיכולה לענות על הדרישות לדעתך? מחפש חברה אמינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הבובקט אני צריך לדעת אזור מגורים ואוכל להפנות

קובי סופר
    06/02/2022

שלום עמוס,

לגבי הבובקט אני צריך לדעת אזור מגורים ואוכל להפנות בהתאם.

לגבי אינגלזינה. היום יצא לי סופסוף לבדוק פיזית.
    לגבי הבולמים יש פלוס ומינוס. כשהם קשיחים והדרך חלקה אז הנסיעה והתמרון יהיו חלקים. לצערי באנגלזינה זה פחות בא לידי ביטוי בגלל המבנה של השלדה. השלדה רופפת מאוד ביחס לעגלות אחרות, אין אם זה בעיה של אמינות אבל זה מוריד מנוחות הניוד. בנוסף העדר הידית מתארכת והקפיצים הקשיחים יקשו מאוד בניוד היומיומי וכמו שרשמתי זה יבוא לידי ביטוי בכל עליה וירידה ממדרגה גבוהה. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בתוך העגלות (משקל תינוק בן שנה) ולעלות ולרדת מדרגה גבוהה, כך ניתן להרגיש את כמה זה קשה. באינגלזינה זה עוד קשה ללא המשקל. אני חושב שיכולת הניוד זה החלק הכי חשוב בעגלה יחד עם נוחות התינוק ובחלק של הניוד מצאתי שהאנגליזנה קצת מאכזבת. הכל תלוי גם בצרכים ואופי השימוש. אדם שילך בדרך חלק כמו קניון לא ירגיש כלום ממה שרשמתי.

לגבי ויסטה. יש 2 סוגי מושבים בעגלות. מושב רגיל עם 3 או 4 זוויות של גב המושב. כאשר הגב במצב השוכב מקבלים שכיבה שטוחה או קרוב לכך.
    הסוג השני נקרא טיולון סטטי כלומר, כאשר משכיבים לאחור את המושב כל המושב נע אחורה ולא רק הגב. במצב השוכב נוצר מצב שהגב שטוח ומושב כלפי מעלה מעין צורה כזו: /___
    זה נקרא תנוחה עוברית. יש לתנוחה הזו קצת פלוסים אבל בעיקר מינוסים לדוגמא: לא ניתן להשכיב על הבטן בתנוחה כזה, לא ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, לא מומלץ שהתינוקות ישנו יותר משעתיים ברצף בזווית כזו ועוד.
    כמוכן מניסיוני יש תינוקות של אוהבים את התנוחה הזו. אם טיולון רגיל מעולם לא שמעתי על תינוק שלא אהב את זווית השכיבה. לכן אני פחות ממליץ על עגלות עם זווית כזו.
    העולם התקדם והרוב המוחלט של היצרנים שעשו מושבים כאלו שינו את המושבים לכאלו עם שכיבה שטוחה. רק חלק קטן מהיצרנים לא שינה אבל רובם הוציאו דגמים נוספים עם שכיבה ישרה.

לגבי המלצות נוספות. לדעתי הבייבי בוס שלנו עונה מעולה לדרישות. אופציות נוספות יהיו או יותר כבדות או במשקל הבייבי בוס אבל עם פשרות כמו גלגלים קטנים או מושב לא קשיח. השאלה אם זה רלוונטי?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל שנותר הוא לבחון את הבובקט

עמוס
    06/02/2022

תודה רבה על המענה!
    אני מאזור בקעת אונו (מרכז הארץ).
    נראלי כל שנותר הוא לבחון את הבובקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לראות במגוון חנויות באזורך

קובי סופר
    07/02/2022

שלום עמוס,

ניתן לראות במגוון חנויות באזורך:
    תינוקות זה אנחנו ב"ב מול קניון איילון
    מקס בייבי צומת ירקונים פתח תקווה או באור יהודה.
    יש גם בגולד בייבי בני ברק. זו חנות למגזר החרדי שפתוחה בשעות הערב 7 עד 10.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר התרשמות מהעגלה

עמוס
    08/02/2022

אז האמת שאתמול בחנו את העגלה והתרשמנו מאוד!
    לגבי המחיר - האם צפויה עליית מחירים בתקפוה הקרובה עד כמה שאתה יודע?
    לגבי התוספות - החנות בה הייתי מוכרת את הבדים להחלפה ב -400 ש"ח בעוד באתר שלך הכיסויים נמכרים ב 150 ש"ח. למה פער המחירים? והאם יגיעו עוד כיסויים שניתן יהיה לקנות באתר? (לדוגמה עור לבן שראינו שיש).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את העגלה מקבלים עם השלמה אחת

קובי סופר
    08/02/2022

שלום,

לגבי המחירים כרגע אין תכנון להעלות מחירים לפחות לא בחצי שנה הקרובה. לצערי גם לא להוריד. די נלחמנו והקרבנו המון כדי שזה ימכר במחיר שלה כעת.
    לגבי הכיסויים. מה שנמכר באתר שלנו אלו כיסויים ישנים ומדובר רק בגגונים ללא כיסוי רגליים לאמבטיה.
    הם גם לא יתאימו לעגלות משנת 2022 (הגגון אמבטיה כן אבל לא יהיה ניתן לחבר לו כיסוי אמבטיה וגגון הטיולון כן).
    בכל מקרה את העגלה מקבלים עם השלמה אחת.
    אם תרצו השלמה נוספת תוכלו ליצור איתי קשר דרך דף יצירת הקשר באתר בייבי בוס או בפייסבוק שלנו. תוכלו להזמין מהאתר שלנו בכמעט חצי מחיר כולל משלוח חינם.

העור הלבן נגמר כרגע ובנפרד מחירו המומלץ 600 ש"ח ולא 400. הוא יחזור למלאי בתחילת מרץ ואם תלכו על העגלות שלנו ותרצו אותו, צרו קשר ותקבלו בכמעט חצי מחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו