המלצה לעגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    אהרון
    07/02/2022

שלום
    אנו מצפים לילד ראשון בעזרת ה'
    עשינו חקירה על עגלות ומתלבטים לגבי 4-5 דגמים *סופיים*
    הצרכים שלנו:
    1 עגלה עמידה שתחזיק לשנים רבות - מחברה ותיקה הכי חשוב.
    2 שלא תעלה על 11-12 קילו עם הטיולון
    3 נצטרך לעלות ולרדת איתה כ8 מדרגות לבית
    4 שתוכל להיכנס לרכב קפול קומפקטי - יש לנו סדאן רגיל, וסופר מיני (יותר גדולה ממיני אך יותר קטנה מסדן)
    5 שיהיו לה יכולות שטח מסויימות מידי פעם (לא יומיומי אבל יהיו יכולות מסויימות בשבילי עפר וכד')
    חשבנו על:
    1 אפא בייבי קרוז 2
    2 ג'ולס האב פלוס (נמכר בשילב)
    3 אנגליזינה טרילוגי
    4 פג פרגו veloce
    ישנם עוד שתי עגלות שחשבנו אוליי
    אינגליזינה אלקטה
    ומוצי אבו
    אותם אנו נוטים לשלול..
    נשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא חושב שזה צריך להיות פרמטר וצריך להסתכל

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

1. אני לא חושב שזה צריך להיות פרמטר. צריך להסתכל על כל דגם בפני עצמו. יש עגלות שהן לא מותג ותיק כמו ספורטליין סיילו או הבייבי בוס שלנו שכבר בשוק 4 שנים (אפשר גם לרשום רק 4 שנים) שעד עתה מוכיחות אמינות, שרידות ושירות מעולים. הן נמכרות במספרים גבוהים כך שזה עוד מדד.
    מצד שני יש עגלות מותגים אשר אינן מוצלחות עם פגמים הנדסיים ולכן אני חושב שצריך להסתכל על דגם ולא להתייחס ליצרן.

3. חשוב לדעתי שאסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה! הדבר מסוכן, שוחק את העגלה ומביא למצב של שבר לאורך הזמן. זה לא משנה המותג, המבנה או החוזק, בסוף יגרם נזק בשלב כלשהו.

לגבי העגלות:
    הקרוז יש לקחת בחשבון כבדה, טיפה גדולה לאחר הקיפול בגלל מרווח הגלגלים האחורי. ניתן לקפלה עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה. הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר אלא יש שקע בין הישבן לגב. אני פחות ממליץ. בניוד היא מעולה והיא מרווחת אבל לדעתי זה לא מחפה על החסרונות שרשמתי.

הג'ולז יותר צרה מהקרוז בעיקר בטיולון, לדעתי זה חיסרון בימים חורפיים כמו ימים אלו עם לבוש עבה. מעבר לזה היא קומפקטית, נוחה מאוד לניוד. טיפה כבדה 11 ק"ג אבל זה בגדר הדרישות.

הטרילוג'י מיושנת ולדעתי לא נוחה לניוד. האלקטה עדיפה עליה אבל גם היא לדעתי מגיעה עם לא מעט חסרונות.
    הפג לדעתי עדיפה על שתיהן. מה שכן לכל ה-3 אין ידית מתארכת כמו בקרוז או בהאב. לדעתי זה פרט חשוב כי זה משפר את הניוד, מקל בעליה של מדרגה גבוהה ואם בכל זאת תחליטו לעלות ולרדת מדרגות עם כל ה-3 האלו יהיה סופר קשה לעשות זאת ותצטרכו להפעיל הרבה יותר מאמץ. מעבר לקושי שלכם, הפעלת יותר מאמץ מגבירה את קצב השחיקה.

מכל העגלות שרשמתם הכי הייתי ממליץ על הג'ולז.
    ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא יותר קלה ב-2 ק"ג מהג'ולז עם יכולת ניוד עדיפה בגלל גלגלים יותר איכותיים. מושב יותר מרווח וארוך. יותר נוחה לקיפול, ניתן לקפלה ביד אחת יחד עם התינוק ביד השנייה ואז לשאת אותה במדרגות כאשר התינוק ביד השנייה. גם בעלית מדרגות שהיא פתוחה זה יהיה יותר בקלות משאר העגלות בזכות הצמיגים, המשקל הקל והידית המתארכת.
    נכון אנחנו לא מותג ותיק אבל כיום אנחנו המותג היחיד שנותן 5 שנות אחריות!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הפג עדיפה על הג'ולס

אהרון
    08/02/2022

1. לגבי הבייבי בוס באיזו חנות אפשר לראות את העגלה?
    אם זו חנות שלכם באילו שעות פתוחה והיכן היא?
    2. לגבי הגלגלים מה גודל הגלגלים של הבייבי בוס (באינץ/ס"מ)?
    3. לגבי הג'ולז לדעתך מאיזה גיל הטיולון יתחיל להיות קטן ולא נח לתינוק?
    4. אם אנחנו לא מתכוונים לעלות ולרדת מדרגות האם הפג עדיפה על הג'ולס?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשום לי אזור מגורים ואוכל להפנות לחנות קרובה

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

לגבי חנות, תרשום לי אזור מגורים ואוכל להפנות לחנות קרובה.

1. לגבי הקוטר יש לנו 2 דגמים טייגר שם הקוטר 10 אינץ' ודגם בובקט שם הקוטר 9 אינץ'.

2. אינדיבידואלי מתינוק לתינוק ואחוזון הגדילה.
    מתגובות שקראתי ברשת היו תלונות באזור גיל שנה+/שנתיים. אני חושב שזה יהיה שילוב של תקופות חורף עם לבוש עבה ותינוקות באחוזון גדילה מעל לממוצע.

הפג לדעתי עדיפה בכל הקשור לנוחות התינוק. היא יותר מרווחת וארוכה גם באמבטיה וגם בטיולון (גם בהשוואה לבייבי בוס). החסרונות שלה לדעתי הם:
    1. משקל כבד יותר כאשר מקפלים יחד עם הטיולון.
    2. גדולה יותר לאחר הקיפול
    3. המנגנון קיפול שלה לדעתי מאוד מיושן ומסורבל וצריך להתרגל אליו.
    4. אין ידית מתארכת, זה אומר ככל שהתינוק יגדל ויהיה יותר כבד כך יהיה צריך להפעיל יותר מאמץ בכל עליה של מדרגה או מדרכה גבוהה.

לסיכום אני חושב שהפג יותר נוחה לתינוקות ופחות נוחה להורים. מכאן זה כבר שיקול של ההורים מה הם מעדיפים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שכתבת זה הגלגלים האחוריים

אהרון
    08/02/2022

תודה
    לגבי גודל הגלגלים
    מה שכתבת זה הגלגלים האחוריים? קדמיים? מה גודל הגלגלים הקדמיים ומה האחוריים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים חנות באיזור פתח תקווה או מודיעין

אהרון
    08/02/2022

מחפשים באיזור פתח תקוה או מודיעין
    עדיפות למודיעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טייגר קוטר אחורי 9 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'

קובי סופר
    08/02/2022

שלום אהרון,

לגבי הקוטר הכוונה לאחורי ועכשיו שעברתי על התשובה שמתי לב שטעיתי:
    טייגר קוטר אחורי 9 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'
    בובקט קוטר אחורי 8 אינץ' וקדמיים 6.5 אינץ'

במודיעין מוצגת הטייגר במורד גיליס, ישפרו סנטר.
    במודיעין עלית מוצגת הבובקט בגולד בייבי או תינוקי.
    בפתח תקווה מוצגים שני הדגמים במקס בייבי צומת ירקונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה לשאלתי

אהרון
    08/02/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו