התייעצות לגבי עגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלה משולבת
    נתי
    07/02/2022

היי,
    יש לי כמה דברים שחשובים לי בעגלה, אשמח שתכוון אותי איזו עדיפה לי:
    להתנייד במדרגות ובשטח ( אפר, דשא וכו), שאוכל לדחוף ביד אחת, ידית מתכווננת ביד אחת,טיולון דו כיווני, מצב שכיבה אופטימלי, וקלה לקיפול ומעדיפה צרה אבל נוחה לילדה. mamas and papas flip xt3, עגלת abc design סלסה, איזי ווקר צ'ארלי. Mios2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפליפ נוחה לניוד והידית מתכווננת לא ביד אחת

קובי סופר
    08/02/2022

שלום נתי,

לגבי צרה ונוחה זה פחות הולך.
    לגבי הדגמים מול הדרישות:
    הפליפ נוחה לניוד, הידית מתכווננת לא ביד אחת (למרות שאפשר עם תרגול). היא לא קלה (11 וחצי ק"ג). יחסית מרווחת לתינוק.
    האיזי ווקר לדעתי פחות מרווחת ומשמעותית פחות נוחה לניוד, הטיולון שלה יותר פשוט מהארמדילו אבל בגלל אלו המשקל שלה מאוד קל. גם בה הידית מתכווננת ב-2 ידיים.
    המיוס לדעתי עוד פחות מוצלחת בניוד בעיקר כי אין לה ידית מתארכת לכן אותה מראש אפשר לפסול.

הסלסה לדעתי הכי נוחה לניוד מכל ה-4, הכי נוחה ומרווחת לתינוק וניתן לכוונן את הידית ביד אחת. כל הטוב הזה מגיע עם 2 חסרונות שלחלק הם גדולים ולחלק זה שווה בגלל הפלוסים.
    1. היא כבדה, 12 וחצי ק"ג. כשיש מעלית או גרים בקומת קרקע זה פחות בא לידי ביטוי, רק בהרמה לרכב שזה כמה שניות ביום.
    2. היא רחבה מאוד, פלוס ענק לתינוק מינוס גדול בנוחות ההתניידות במקומות צרים ובקיפול לרכב.
    ניתן לקפלה עם הטיולון רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    חשוב לציין שזו העגלה הכי נמכרת בגרמניה ואחת הנמכרות באירופה. התאומה שלה אפפה בייבי ויסטה היא העגלה הכי נמכרת בארה"ב (בפער עצום, על כל 10 ויסטה נמכרת בוגבו פוקס שהיא במקום השני). מדוע אני רושם זאת? מכיוון שבניגוד לישראל הדרישות בעולם הפוכות, קודם נוחות התינוק ונוחות הניוד. בישראל זה קודם נוחות ההורה ואחר כך כל השאר.

אני ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. היא מציעה את היתרונות שציינתי בפליפ רק קלה ממנה ב-2 וחצי ק"ג, יותר נוחה ממנה לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים וחומר יותר איכותי.
    המושב יצוק מפלסטיק כמו בפליפ, לדעתי יותר נוח לתינוק. יש לה את אחד המושבים הכי מרווחים וארוכים. בטח לסגמנט שלה.
    במקרה שלה היא קלה לא בגלל שחסכנו וצמצמנו דברים בעגלה כדי לחסוך במשקל. היא מיוצרת מאלומיניום תעופתי שהוא גם יותר קל וגם יותר חזק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לי שתהיה צרה יחסית ומה אתה ממליץ

נתי
    09/02/2022

תודה רבה על הפירוט. אם בכל זאת חשוב לי שתהיה צרה יחסית לכל מה שרציתי אז מה אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסלסה הכי רחבה והפליפ ממוצעת

קובי סופר
    09/02/2022

שלום נתי,

הסלסה הכי רחבה, הפליפ ממוצעת.
    המלצתי על בייבי בוס טייגר אך יש לנו דגם בשם בובקט שהוא ברוחב 52 ס"מ. לדעתי הדגם הזה יענה בצורה הכי טובה לרוב המוחלט של הדרישות שלכם. המיוס גם באותו הרוחב אך כמו שציינתי הרבה פחות ונחה לניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו