שאלות לגבי כסאות+עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי כסאות+עגלה
    הדס
    09/02/2022

היי, מתכוננים ללידה רביעית+החלפת כסאות שפג תוקפם.
    עד עכשיו היינו קונים פשוט את הכסאות הזולים.. החלטנו שהגיע הזמן להשקיע גם בתחום הבטיחות;-)
    אשמח להמלצה לכיסא לילד בן 2.5 ששוקל 14 ק"ג. הדרישות- מה שיותר בטוח וזול במקביל:)
    לגבי סלקל- הסלקל שהיה לנו פג תוקפו. גם פה- מחפשים מה שיותר זול אבל בטיחותי
    ושאלה לגבי עגלה- הגיעה הזמן להחליף את הפג פרגו פליקו סוויץ' האהובה שלנו ששימשה אותנו עד כה. מחפשים עגלה קלה ונוחה להתניידות, עם אמבטיה ועם טיולון. עד 2000₪. ואם יש המלצות היכן באזור הצפון.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי כסאות+עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיל שנתיים פלוס אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק

קובי סופר
    10/02/2022

שלום הדס,

לגיל שנתיים + אני הכי ממליץ על גרקו נאוטילוס סנאגלוק. לרוב הוא אינו זמין בארץ אז אני אמליץ על הגרקו טרנזישיין סנאגלוק.
    הוא גם זול יותר ושניהם ברמת הבטיחות הכי גבוהה.

לגבי הסלקל, יש מבצעים על סייבקס עם בסיס במחירים של בין 500-700 שקלים. זה התמורה הכי טובה לכסף כיום. לדעתי המבצע בKSP אבל יתכן שעוד חנויות ישוו.
    הוא גם מתחבר להרבה עגלות כך שזה עוד פלוס קטן.

לגבי עגלה. ב-2000 זה קשה למצוא משהו טוב, בייחוד לאחרונה שכל המחירים עלו בצורה משמעותית.
    אם להיצמד למחיר אז ראיתי שאיזי ווקר צ'ארלי נמכרת כרגע ב-2000 שקלים בשילב, לדעתי עגלה טובה להורה עירוני. קלה, נוחה לקיפול. הניוד לא מושלם אך גם בסוויץ כך הדבר אז לא תרגישו הבדלים.
    כן תרגישו הבדל במרווח הפנימי שכן בסוויץ האמבטיה והטיולון הרבה יותר מרווחים וארוכים.

אם מתאפשר להגיע לסכום של 3000 ש"ח אז אני ממליץ לבדוק את העגלות של המותג שלנו בייבי בוס. טייגר או בובקט.
    הן יותר מרווחות מהאיזי ווקר, יותר נוחות לניוד. המושב יצוק מפלסטיק כמו בסוויץ (אפילו יותר טוב כי כל הגב יצוק ולא חלק ממנו).
    האמבטיה שלנו קשיחה כמו בפג והגגונים גדולים כדי להתאים למזג האוויר בארץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו