חוות דעת לגבי עגלה של Biba דגם Renee

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת לגבי עגלה של Biba דגם Renee
    דוד
    12/02/2022

שלום רציתי לקבל חוות דעת לגבי העגלה של ביבה דגם רנה.
    מתלבטים בין העגלה הזו לבין הספורטליין סיילו .
    הן נורא דומות ורציתי לדעת דווקא על דגם רנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיילו הינו מוצר טוב, אמין והרבה הורים מרוצים ממנו

קובי סופר
    13/02/2022

שלום דוד,

הרנה דגם חדש, בקושי חודשיים בישראל לכן אין לי יותר מדי מה לתת מעבר להתרשמות ראשונית. אם המוצר טוב, הורים יהיה מרוצים, אמין, חזק וכו'. זה רק הזמן יכול לומר.
    במקרה של הסיילו שהיא 4 שנים בישראל נוכחנו לדעת שמדובר במוצר טוב, אמין והרבה הורים גם מרוצים ממנו.
    לגבי הרנה מהתרשמות ראשונית היא נראית לי יותר פשוטה מהסיילו, פחות נוחה לניוד, הגלגלים הקדמיים לא תמיד מסתובבים חלק (אולי עניין של גירוז, לא נכנסתי לעובי הקורה).
    מבעלי חנויות שאיתם שוחחתי לגבי הרנה, התשובה הייתה שהיא לא ברמה של הסיילו וכך גם אני הרגשתי.

אגב, אם רוצים מוצר שלדעתי טוב משתיהן וסביב אותה רמת מחיר, אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו. העגלות שלנו בעיקר יותר קלות, יותר נוחות לניוד, 100% מהבדים נשלפים לכביסה, מושב הטיולון ארוך ורחב יותר וגם יצוק מפלסטיק, לכן אני חושב שהוא מספק תמיכת גב עדיפה.
    גם העגלות שלנו בשוק 4 שנים, מעבר לכך שכולם מרוצים, העגלות מוכיחות אמינות יוצאת דופן ולכן החלטנו להרחיב את האחריות וכיום אנחנו מעניקים 5 שנות אחריות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו